kızlar birşey sorucam bebeklerinizin hangi yumurtalığınızdan oluşan yumurtadan olduğunu biliyor musunuz?
ben ilk gittiğim doktora sordum azarladı resmen yok öyle bir şey dedi ama ablam sormuş sağ yumurtalıktan gelişen yumurtayla olmuş demiş kafam karıştı bilgisi olan var mı acaba?
ay ağzını sevim canım :1hug:
ama ikiz olsa şimdiye kadar belli olurdu çoktan, hep tek bebiş gördük ultrasonda :kedi:
Allah hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:
kızlar birşey sorucam bebeklerinizin hangi yumurtalığınızdan oluşan yumurtadan olduğunu biliyor musunuz?
ben ilk gittiğim doktora sordum azarladı resmen yok öyle bir şey dedi ama ablam sormuş sağ yumurtalıktan gelişen yumurtayla olmuş demiş kafam karıştı bilgisi olan var mı acaba?
angelcım yalnız yanma ve gaz gibi mide problemlerini elevit ve folic asit yapıyormuş doktor öyle dedi haberin olsun sen sürekli gittiğin doktoruna danış istersen
angel canım hayırlısı olsun valla hiç farketmez eli ayağı sağlığı yerinde hayırlı evlat olsun yeter
neyse kizlar simdilik cikiyorum
insallah görüsürüz aksama yine öpüyorum hepinizi
Benim doktorum bebişimin sol yumurtalıktan gelişen yumurta ile oluştuğunu söyledi ama bu ne anlama geliyor bilmiyorum bilen var mı?
sen yumurtalık takibi yaptırdın mı ya da tüp bebiş mi senin ki?
kızlar çin takvimi ne
canım ben hamile olduğumu öğrenmeden 15 gün önce bebek istiyoruz diye muayeneye gitmiştik. doktor bir usg ile muayene edelim herşey yolundamı diye bakmıştı ve yumurtan çatlamış bak şu tarafta diye göstermişti. tabi ben o ay hamile kalacağımı bilemdiğim için pek önemsememiştim sağ mı yoksa sol mu dediğini. anlayacağın doktor söylemişti ama ben unuttum. tabii bu arada döllenmeden önce yumurtasını gören şanslı bir anne oldum farkında olmadan:asigim:
yani kısacası hamile kaldıktan sonra değilde bu yumurta takibi falan yapılan annelerde en son yumurtlamanın hangi taraftan olduğunu bilmek mümkündür heralde. ama bu bilgi nerde ne işe yarar onu bilmiyorum. çokda önemli değildir heralde sen niye böyle bir merakın içindesin ?
yaptırmadım. benim tüp bebiş değil
kaç haftalıksın canım?
belki de batıl bir inanış içindir.) kendim bile inanmasam da işte merak. annemin 4 kızı olmuş 4 ü de sol yumurtalıktanmış ablamın 2 . oğlu olacak ikisi de sağ yumurtalıktan bakalım bir ilgisi var mı diye merak ettim iştesüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?