2010 Nisan Anneleri

angel canım hayırlısı olsun valla hiç farketmez eli ayağı sağlığı yerinde hayırlı evlat olsun yeter

ben sormadım bilmiyorum da canım şutarafagitti

ay ağzını sevim canım :1hug:
ama ikiz olsa şimdiye kadar belli olurdu çoktan, hep tek bebiş gördük ultrasonda :kedi:
Allah hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:

canım benimm evet haklısın belli olrdu allah hayırlısını versin bakalım seninki biraz nazlı sanırım belli etmiyor kendini

Benim doktorum bebişimin sol yumurtalıktan gelişen yumurta ile oluştuğunu söyledi ama bu ne anlama geliyor bilmiyorum bilen var mı?

angelcım yalnız yanma ve gaz gibi mide problemlerini elevit ve folic asit yapıyormuş doktor öyle dedi haberin olsun sen sürekli gittiğin doktoruna danış istersen

şuan bi doktorumm yokkk doktorr izne gitmişşş anammm
kaldımm ortada bakalımmm yaa Allah büyükkk

ilk kez duydumm canımmm yaaa bilmemm kiii

angel canım hayırlısı olsun valla hiç farketmez eli ayağı sağlığı yerinde hayırlı evlat olsun yeter

kesinlikle canımmm

canım ben hamile olduğumu öğrenmeden 15 gün önce bebek istiyoruz diye muayeneye gitmiştik. doktor bir usg ile muayene edelim herşey yolundamı diye bakmıştı ve yumurtan çatlamış bak şu tarafta diye göstermişti. tabi ben o ay hamile kalacağımı bilemdiğim için pek önemsememiştim sağ mı yoksa sol mu dediğini. anlayacağın doktor söylemişti ama ben unuttum. tabii bu arada döllenmeden önce yumurtasını gören şanslı bir anne oldum farkında olmadan:asigim:

yani kısacası hamile kaldıktan sonra değilde bu yumurta takibi falan yapılan annelerde en son yumurtlamanın hangi taraftan olduğunu bilmek mümkündür heralde. ama bu bilgi nerde ne işe yarar onu bilmiyorum. çokda önemli değildir heralde sen niye böyle bir merakın içindesin ?

belki de batıl bir inanış içindir.) kendim bile inanmasam da işte merak. annemin 4 kızı olmuş 4 ü de sol yumurtalıktanmış ablamın 2 . oğlu olacak ikisi de sağ yumurtalıktan bakalım bir ilgisi var mı diye merak ettim iştesüprizzzzz

benim sürekli kasığımın sol tarafında batma oluyor.. hissetmiyorsunuz sizde sağda hissedersen erkek solda hissedersen kız diye duymuştum bende...

hımmmm işin içine cinsiyet giriyorsa bende merak ettim şimdi nasıl hatırlıcam ben şimdi yaaaa kafamçokkarıştı

cinsiyet merakımız başlamış bile kızlar,bende acayip merak ediyorum nakadar ben hissediyorum kızım olcak desemde merak işte,ama şu ana kadar gelen yorum ve tahminlerin yüzde 90 'ı kız diyor,birde klasik tabirler vardır ya canım hep ekşi,acı,tuzlu aşeriyor,karnım yanlara yayıldı,kalçam genişledi,yüzüm çirkinleşti hatda kocaman bir uçuğum çıktı haaa birde çin takvimindede kız diyor artık hayırlısı diyelim .... valla ne olursa olsun hayırlısı olsun eli ayağı düzgün,aklı fikri yerinde olsun da hiç farketmez ...

aaa bilmiyordum ben bak bu inanışta kız olduğunu gösteriyo yaa:))) doktora gittiğimde sen sol tarında taşıyorsun demişti pek önemsemiştim,hepte sol kasığımda bir batma olur,hayırlısı bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…