2010 Nisan Anneleri

hamile kalma çabalarımın olduğu ay yumurtladığımı hissetmiştim belirtilerden o zaman dikkat etmiştim sol yumurtalığım da batmalar oluyordu.şu anda da bebişimin hep solda olduğunu hissediyorum acıyınca da sol taraf ,şişince de sol taraf.eğer cinsiyeti kız olursa azcık inanıcam valla ne diyim? hatırlayan olursa test edelim olur mu ?

kızlarrr 10 sayfa biriktirmişsiniz diye bakınırken son konuşulan konu dikkatimi çektii.. ben kızımın hangi yumurtalığımdaki yumurtayla kaldığını bilmiyorum ama bu kezyumurtalık takibiyle ilk ayda hamile kaldığım için biliyorumm :))) yazdıklarınızın aslı varsa benim kıza bir kız kardeş gelicek demektir :)))) sositososito

çünkü takip sırasında son gittiğimde sol yumurtalığımda 20 mm. çapında çatlamış yumurta görülmüştü :))))

tabikiii rabbim kızın da erkeğin de hayırlısını versin.... rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimizee :Saruboceq:

kızlar aranızda ikili test yaptıran var mı ? ense kalınlığını doktor normal ugs si ile mi ölçüyor ?

kızlar ben tüp bebkle yaptırdığım için hangi yumurtadan oluştuğunu biliyorum sol yumurtadan çünkü ultrasyonda bile izledim o gidiş anlarını çok güzel bir duyguydu 3 tane bebiş vardı ama diğer yavrularım tutunamadılar annesinemafoldumben bitanesi şükürler olsun benimle ama 3ünüde izledim hatta doktor dondurdu ekranı o an yani 3üde karşımdaydı yaa rabbimin bir mucizesi evlatlarımız inanın çok duygulandım yazarken bile yaaa:gitme:

hımm 12. haftada bile belli olanlar varmış ya hadi hayırlısı kısmet diyelim

inşallah haftaya gittiğimde ikili test için doktorum cinsiyetini söyler ama sanmam ne bilim aslında o zamn 13. haftada olucam belki bir ihtimal:uhm:

illaki şekerim ilka başta tüm annelerin içinden sağlıklı ve hayırlısı geçior. ama insan cinsiyetinide düşününce bi hoş oluor. kıyafetlerini düşündükçe odasının renginibeşiğinin rengini düşündükçeeee oyyyyyy içim bi hoş oldu bak.

Allah yavrunu sana bağışlasın canım benim.cümlemizinkini sağlıklı eksiksiz kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

bak ağzımdan aldın valla soruyu ben de bunu merak ediyorum ayrıca bişi daha var kan vermeden de ense kalınlığı ölçtürebilir miyiz ki acaba?

canım hepimiz aynı duyguları , aynı merakları ve haycanları yaşıyoruz nerdeyse opuyorumnanaktan ben bu pazartesi gideceğim inşallah. doktor ilk önce ense kalınlığını ölçüyormuş zaten.

bak ağzımdan aldın valla soruyu ben de bunu merak ediyorum ayrıca bişi daha var kan vermeden de ense kalınlığı ölçtürebilir miyiz ki acaba?

canım ultrasyonda bazı ölçümler yapıyo doktor bildiğim kadarıyla bazı doktorlar bu ölçümden sonra test istemiyomuş kan testini ama isteyenler çoğunlukta kandakide değerlere bakılıyomuş bildiğim kadarıyla benim haftaya gideyim hayırlısıyla anlatırım daha detaylı:hulya:

hamile kaldığın ay ve yaşını söylersen canım bakarım ben şimdizemuszemus

canım hastam vardı aşağıya indim.hamile kalma tarihim SAT mı acaba SAT sa 12 temmuz 2009,doğum tarihimde 28.08.1980 canım bekliyorum heyecanla :)

inşallah haftaya gittiğimde ikili test için doktorum cinsiyetini söyler ama sanmam ne bilim aslında o zamn 13. haftada olucam belki bir ihtimal:uhm:

zeyracım çoğu doktor anlıyormuş 12. haftada ama prensip gereği söylemiyorlarmış. başlarına yanlış cinsiyet çıkınca bişeymi geldi ondan mıdır bilmem. benim doktorumda aile doktoru muhabbetimiz sıkı bana anlattı bu durumu. bana söylermisin dedim ama ıı sölemem dedi :umursamaz:

Allah yavrunu sana bağışlasın canım benim.cümlemizinkini sağlıklı eksiksiz kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

amin canım amin rabbim bütün annelerin yüzünü güldürür inşallah rabbim olmayan annelerin yüzünüde güldürsün evlat hasreti nedir çok iyi biliyorum helede senden sonra evlenipte hamile kalan biri olsa insanlar ilk önce gelip sana yetiştiriyo sanki laf atar gibi rabbim kucağımıza almayı nasip eğler inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

ben pazartesi gidicem çok heyecanlıyım bir ay oldu valla çok zor dayandım 11+4 olucam pazartesi allahın izniyle inş her şey yolunda çıkar çok endişeliyim

canım hastam vardı aşağıya indim.hamile kalma tarihim SAT mı acaba SAT sa 12 temmuz 2009,doğum tarihimde 28.08.1980 canım bekliyorum heyecanla :)

canım senin çin takvimine göre kızın olacak diyo rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah evet canım satı alıyoruz hesaplamada aslında sende gooledan arama yapıp öğrenebilirsin basit yani canım hadi hayırlısı:Saruboceq:

ben pazartesi gidicem çok heyecanlıyım bir ay oldu valla çok zor dayandım 11+4 olucam pazartesi allahın izniyle inş her şey yolunda çıkar çok endişeliyim

inşallah canım rabbim meleklerimizi korusun inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq:

ayy akşam teyzemin kızının kınası var göbek atamıcam gönlümce ona yanıyorumm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…