10+3 üm canım :CüvCüv:
doktor sabredeyim diye az kaldı diyor daha 1 - 1,5 ay var oda gösterirse tabi
kızlar aranızda ikili test yaptıran var mı ? ense kalınlığını doktor normal ugs si ile mi ölçüyor ?
hımm 12. haftada bile belli olanlar varmış ya hadi hayırlısı kısmet diyelim
cinsiyet merakımız başlamış bile kızlar,bende acayip merak ediyorum nakadar ben hissediyorum kızım olcak desemde merak işte,ama şu ana kadar gelen yorum ve tahminlerin yüzde 90 'ı kız diyor,birde klasik tabirler vardır ya canım hep ekşi,acı,tuzlu aşeriyor,karnım yanlara yayıldı,kalçam genişledi,yüzüm çirkinleşti hatda kocaman bir uçuğum çıktı haaa birde çin takvimindede kız diyor artık hayırlısı diyelim .... valla ne olursa olsun hayırlısı olsun eli ayağı düzgün,aklı fikri yerinde olsun da hiç farketmez ...
kızlar ben tüp bebkle yaptırdığım için hangi yumurtadan oluştuğunu biliyorum sol yumurtadan çünkü ultrasyonda bile izledim o gidiş anlarını çok güzel bir duyguydu 3 tane bebiş vardı ama diğer yavrularım tutunamadılar annesinemafoldumben bitanesi şükürler olsun benimle ama 3ünüde izledim hatta doktor dondurdu ekranı o an yani 3üde karşımdaydı yaa rabbimin bir mucizesi evlatlarımız inanın çok duygulandım yazarken bile yaaa:gitme:
bak ağzımdan aldın valla soruyu ben de bunu merak ediyorum ayrıca bişi daha var kan vermeden de ense kalınlığı ölçtürebilir miyiz ki acaba?
bak ağzımdan aldın valla soruyu ben de bunu merak ediyorum ayrıca bişi daha var kan vermeden de ense kalınlığı ölçtürebilir miyiz ki acaba?
hamile kaldığın ay ve yaşını söylersen canım bakarım ben şimdizemuszemus
inşallah haftaya gittiğimde ikili test için doktorum cinsiyetini söyler ama sanmam ne bilim aslında o zamn 13. haftada olucam belki bir ihtimal:uhm:
Allah yavrunu sana bağışlasın canım benim.cümlemizinkini sağlıklı eksiksiz kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
inşallah haftaya gittiğimde ikili test için doktorum cinsiyetini söyler ama sanmam ne bilim aslında o zamn 13. haftada olucam belki bir ihtimal:uhm:
canım hastam vardı aşağıya indim.hamile kalma tarihim SAT mı acaba SAT sa 12 temmuz 2009,doğum tarihimde 28.08.1980 canım bekliyorum heyecanla :)
canım hastam vardı aşağıya indim.hamile kalma tarihim SAT mı acaba SAT sa 12 temmuz 2009,doğum tarihimde 28.08.1980 canım bekliyorum heyecanla :)
ben pazartesi gidicem çok heyecanlıyım bir ay oldu valla çok zor dayandım 11+4 olucam pazartesi allahın izniyle inş her şey yolunda çıkar çok endişeliyim
ayy akşam teyzemin kızının kınası var göbek atamıcam gönlümce ona yanıyorumm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?