2010 Nisan Anneleri

kızlar göbiş diyince hadi hiç göbiş resimleri çekilmedimi yaa çekenler varsa eklesin bakalım ben çeksemde anlamıyorum bir türlü ekmeyi falan

benimde kontrolüm var p.tesi.... daha 2hafta bile olmadı ama acayip heyecanlıyım bendee... delikafadulden

canım çok teşekkür ederim.ben üniversitede çalışıyorum burası bazı siteleri engellemiş cinsel içerik var diye.giremedim.ama beni çok sevindirdin.eşimde bende kız geçiriyoruz hep içimizden.Rabbim (c.c.) sağ salim hepimizin bebeklerini dünyaya getirsin işallah.ne kadar şükretsek azki bebeğimiz var.dua edelim sağlıklı olsunlar.ben çok aşerdim 5 hafta yattım serumlarla yaşadım ama hep şükrettim Rabbim (c.c.) bize bir bebek nasip etti diye.halimize çok şükürler olsun.

Kızlar.ınanılmaz belim ağrıyor gene.Bu arada ben doktorumu aradım.Haftaya cinsiyetini söyler mi diye sormaya.Yok dedi 1 ay sonra ama belki gösterir annecim bana değil mi?

ARKADAŞLAR BEN DÜN 2 Lı TEST E ENSE KALINLIĞI ÖLÇÜMÜ YAPTIRDIM. BENıM DOKTORUM ENSE KALINLIĞINI KENDı ULTRASON ALETıYLE ÖLÇTÜ AYRICA 2Lı TEST ıÇıN KAN VERDıM. ONUN SONUCUDA HAFTAYA ÇIKACAK.

CıNSıYETı SORDUM 1,5 AYDAN ÖNCE SORMA BANA DEDı.ZATEN KıLOLU OLDUĞUM ıÇıN USG ZOR ANLAŞILIYORDU. Bı TAHMıNıNıZDEMı YOK DEDıM ZATEN ıHTıMAL %50 %50 HERKES TAHMıNDE BULUNUR DEDı BANA. SıNıR ŞEY NOLCAK BENDE KARAR VERDıM ONA SORMICAM AMA BU BAŞKA DOKTORLARA SORMAYACAĞIM ANLAMINA GELMEZ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amin canım benim rabbim inşallah gönlündekini verir bitanem benim öncelikle sağlıklı olsun ama şükürler olsun yaradanıma bize bu günleri yaşattığı için amin:Saruboceq:

yaa canım böle olmuyo bu şeyleri bile oynarken görünce içim gidiyo döktürmek istiyorum hihoyyyt :dance: zemuszemus

aman canım sakın oynayım falan deme neme lazım.Allah (c.c.) korusun kalkarsın ayakta durusun kollarını falan kaldırma sakın dikkat et kendine oturduğun yerde oyna.bende müziğe dayanamam hiç ama yapıcak bişey yok.bebişlerimiz doğsun sonra atarız göbekleri.az kaldı işallah dimi.daha 6 aydan fazla var.sabır sabır sabırsızlık valla...

kızlarr şubat topiğindekilerin çoğu 12. haftasında görmüş cinsiyetini... 12-16 hafta arası... tabibiz ilk kuzumuzda 20. haftaya kadar görememiştik ... utangaç bi kız demişti dr... ama alakası yokk kaydirigubbakcemile3 çatlak,laf yetişmeyen, cadı bi kızım var laelaelaelaelae

yyaaaa sen bir alemsin canım yaaaa doktora bir kafa bir göz:mymeka: yaa doktorların geneli öyle canım hatta hep kadın doğumcular çok az konuşuyo nedense bu bu bu tamam onlar aslında bize gerekeni diyoda biz hemen herşeyi oturup burda bizim gibi 5 çayı sohbeti etmelerini bekliyoruz onlardan alemsin canım yaa:teytey:

bende pazartesi yaptıracağım canım hem sağlığını hemde cinsiyetini merak ediyorum. önce sağlık haberini alayımda cinsiyetini söylemezse söylemesin. bir hafta içinde başka doktorlarada sorarım gizliden :icecream:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yahu oturduğum yerdemi oynimmmmmmmmm mafoldumben
dayanamam ki ama annemler kesin oynatmaz beni lmaz: kaydirigubbakcemile

kızlar göbiş diyince hadi hiç göbiş resimleri çekilmedimi yaa çekenler varsa eklesin bakalım ben çeksemde anlamıyorum bir türlü ekmeyi falan

aynen canım ya bende çok merak ediyorum ....bende çeksem bileki daha hiç hamiş olarak resmim yok eklemeyi bilmiyorum ,aslında artık bi arkadaşımız önderlik etsede bizde sırayala koyarız heralde onuda öğreniriz....

yaa benim gibi ağzı hiç boş kalmadan yemek yiyen varmı arkadaşlar hem burda yazışıyorum hemde bir yandan mercimek çorbası içiyorum yaa şaşıyorum kendime

yaaaaaaaa bende 10+5 im bende hamileyim benim niye göbeğim yok ya.herkezde var bende niye yok.benim nerdeyse zayıflıktan içime göçtü.malum 5 kilo verdim 5 haftada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…