canım senin çin takvimine göre kızın olacak diyo rabbim hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah evet canım satı alıyoruz hesaplamada aslında sende gooledan arama yapıp öğrenebilirsin basit yani canım hadi hayırlısı:Saruboceq:
boşver canım sende burda at zemuszemuszemuszemus:sm_cool:
canım çok teşekkür ederim.ben üniversitede çalışıyorum burası bazı siteleri engellemiş cinsel içerik var diye.giremedim.ama beni çok sevindirdin.eşimde bende kız geçiriyoruz hep içimizden.Rabbim (c.c.) sağ salim hepimizin bebeklerini dünyaya getirsin işallah.ne kadar şükretsek azki bebeğimiz var.dua edelim sağlıklı olsunlar.ben çok aşerdim 5 hafta yattım serumlarla yaşadım ama hep şükrettim Rabbim (c.c.) bize bir bebek nasip etti diye.halimize çok şükürler olsun.
yaa canım böle olmuyo bu şeyleri bile oynarken görünce içim gidiyo döktürmek istiyorum hihoyyyt :dance: zemuszemus
ARKADAŞLAR BEN DÜN 2 Lİ TEST E ENSE KALINLIĞI ÖLÇÜMÜ YAPTIRDIM. BENİM DOKTORUM ENSE KALINLIĞINI KENDİ ULTRASON ALETİYLE ÖLÇTÜ AYRICA 2Lİ TEST İÇİN KAN VERDİM. ONUN SONUCUDA HAFTAYA ÇIKACAK.
CİNSİYETİ SORDUM 1,5 AYDAN ÖNCE SORMA BANA DEDİ.ZATEN KİLOLU OLDUĞUM İÇİN USG ZOR ANLAŞILIYORDU. Bİ TAHMİNİNİZDEMİ YOK DEDİM ZATEN İHTİMAL %50 %50 HERKES TAHMİNDE BULUNUR DEDİ BANA. SİNİR ŞEY NOLCAK BENDE KARAR VERDİM ONA SORMICAM AMA BU BAŞKA DOKTORLARA SORMAYACAĞIM ANLAMINA GELMEZ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy akşam teyzemin kızının kınası var göbek atamıcam gönlümce ona yanıyorumm yaaa
ARKADAŞLAR BEN DÜN 2 Lİ TEST E ENSE KALINLIĞI ÖLÇÜMÜ YAPTIRDIM. BENİM DOKTORUM ENSE KALINLIĞINI KENDİ ULTRASON ALETİYLE ÖLÇTÜ AYRICA 2Lİ TEST İÇİN KAN VERDİM. ONUN SONUCUDA HAFTAYA ÇIKACAK.
CİNSİYETİ SORDUM 1,5 AYDAN ÖNCE SORMA BANA DEDİ.ZATEN KİLOLU OLDUĞUM İÇİN USG ZOR ANLAŞILIYORDU. Bİ TAHMİNİNİZDEMİ YOK DEDİM ZATEN İHTİMAL %50 %50 HERKES TAHMİNDE BULUNUR DEDİ BANA. SİNİR ŞEY NOLCAK BENDE KARAR VERDİM ONA SORMICAM AMA BU BAŞKA DOKTORLARA SORMAYACAĞIM ANLAMINA GELMEZ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman canım sakın oynayım falan deme neme lazım.Allah (c.c.) korusun kalkarsın ayakta durusun kollarını falan kaldırma sakın dikkat et kendine oturduğun yerde oyna.bende müziğe dayanamam hiç ama yapıcak bişey yok.bebişlerimiz doğsun sonra atarız göbekleri.az kaldı işallah dimi.daha 6 aydan fazla var.sabır sabır sabırsızlık valla...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: çokk üzüldümmm :roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar göbiş diyince hadi hiç göbiş resimleri çekilmedimi yaa çekenler varsa eklesin bakalım ben çeksemde anlamıyorum bir türlü ekmeyi falan
aynen canım ya bende çok merak ediyorum ....bende çeksem bileki daha hiç hamiş olarak resmim yok eklemeyi bilmiyorum ,aslında artık bi arkadaşımız önderlik etsede bizde sırayala koyarız heralde onuda öğreniriz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?