yaa benim gibi ağzı hiç boş kalmadan yemek yiyen varmı arkadaşlar hem burda yazışıyorum hemde bir yandan mercimek çorbası içiyorum yaa şaşıyorum kendime
yaa benim gibi ağzı hiç boş kalmadan yemek yiyen varmı arkadaşlar hem burda yazışıyorum hemde bir yandan mercimek çorbası içiyorum yaa şaşıyorum kendime
aman canım öncelikle kendine bir maşallah de lütfen.bak ben daha yemek yiyemiyorum.peynir ekmek kepekli biküi meyve hepsi bu yediklerimin.ha bide şehriye çorbası su gibi yağsız gibi yemek en iyisi hamilelikte.sıksık zaten insanın ağzı ekşiyor öğün istiyor insan.hamileliktede sık ve az öğün önemli.
valla iştahı olanlar yesinler hepinize öncelikle maşallah sonrada özeniyorum.
kızzlar yaa yemek dedinizde... ben yemek konusunda istesemde aşırıya kaçamıyorum şimdilik :))) nisandan beri diyetteydim hamile kalana kadar... 12 kiloyu zor verdim kolay almak istemiyorum açıkçasıı ...
neyse konuya geliimmm ... bugünlerde şekere sarmış durumdayım ne hikmetse:))) şu içi meyve dolgulu yumuşak şekerler varya marka vermiiimm ..onlardann... frenlemesem kendimi fena olcakk... benim gibi olan varmı aranızdaa ??
cokacimcoookcokacimcoook canım ben şükürler olsun pek mide bulantısı yaşamadımda tiksinti yaşadım kırmızı eti ızgara yedim geçende şükürler olsun ama balık ve tavuk yazarken bile tiksinti geliyo hiç canım istemiyo bitanem çorba ne olursa olsun içinde limonu olsunda farketmez benim içincokacimcoook
kızzlar yaa yemek dedinizde... ben yemek konusunda istesemde aşırıya kaçamıyorum şimdilik :))) nisandan beri diyetteydim hamile kalana kadar... 12 kiloyu zor verdim kolay almak istemiyorum açıkçasıı ...
neyse konuya geliimmm ... bugünlerde şekere sarmış durumdayım ne hikmetse:))) şu içi meyve dolgulu yumuşak şekerler varya marka vermiiimm ..onlardann... frenlemesem kendimi fena olcakk... benim gibi olan varmı aranızdaa ??
benim yazdıklarım gelmiyomu acaba ....
1 saattir yazdıklarıma 1 kişi bile cvp yazmadı da :sinifsinif:
öyle ki resim ekleme merak ediliyodu onu yaziimm mi dedim ona bile cvp veren olmadıı :uhm:
aynen canım ya bende valla tavuk ve balık gözümün önüne gelince bile yetiyo bana acayip tiksindim,daha çok var öle tiksindiğim şeyler,annem hamilelikte tiksindiklerini yıllar gecsede yiyememiş,kalıcı olmaz inşlh,bir ara çok komik ama diş macunundan tiksinmiştim,markasını değiştirince azaldı.....
benim yazdıklarım gelmiyomu acaba ....
1 saattir yazdıklarıma 1 kişi bile cvp yazmadı da :sinifsinif:
öyle ki resim ekleme merak ediliyodu onu yaziimm mi dedim ona bile cvp veren olmadıı :uhm:
canım ya ,ne tuaftırki ben kendi yazdıklarımdan sonrasını sayfaya giriş çıkış yapmadan okuyamıyorum,sizdede öle oluyormu bilmiyorum,resim eklemeyi merak ediyorum canım bi çekinsem önce ,birde mesaj içinde direk açılan resim var o nasıl oluyor acaba....
canım ya ,ne tuaftırki ben kendi yazdıklarımdan sonrasını sayfaya giriş çıkış yapmadan okuyamıyorum,sizdede öle oluyormu bilmiyorum,resim eklemeyi merak ediyorum canım bi çekinsem önce ,birde mesaj içinde direk açılan resim var o nasıl oluyor acaba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?