2010 Nisan Anneleri

yaa benim gibi ağzı hiç boş kalmadan yemek yiyen varmı arkadaşlar hem burda yazışıyorum hemde bir yandan mercimek çorbası içiyorum yaa şaşıyorum kendime

hiçç şaşırma kendine canım ben de öleyim,tıka basa yiyip sonrda pişman oluyorum,ama yine acıkıyorum,mercimek çorbası bana kabız yapıyo içemiyorummm.....

bu şekilde resim eklemek daha pratik ... isteyen ve bilmeyen varsa tarif edebilirim zemuszemus

Eklentiler

• $bebek(25)[1].webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 21
yaa benim gibi ağzı hiç boş kalmadan yemek yiyen varmı arkadaşlar hem burda yazışıyorum hemde bir yandan mercimek çorbası içiyorum yaa şaşıyorum kendime

aman canım öncelikle kendine bir maşallah de lütfen.bak ben daha yemek yiyemiyorum.peynir ekmek kepekli biküi meyve hepsi bu yediklerimin.ha bide şehriye çorbası su gibi yağsız gibi yemek en iyisi hamilelikte.sıksık zaten insanın ağzı ekşiyor öğün istiyor insan.hamileliktede sık ve az öğün önemli.
valla iştahı olanlar yesinler hepinize öncelikle maşallah sonrada özeniyorum.

cokacimcoookcokacimcoook canım ben şükürler olsun pek mide bulantısı yaşamadımda tiksinti yaşadım kırmızı eti ızgara yedim geçende şükürler olsun ama balık ve tavuk yazarken bile tiksinti geliyo hiç canım istemiyo bitanem çorba ne olursa olsun içinde limonu olsunda farketmez benim için cokacimcoook

kızzlar yaa yemek dedinizde... ben yemek konusunda istesemde aşırıya kaçamıyorum şimdilik :))) nisandan beri diyetteydim hamile kalana kadar... 12 kiloyu zor verdim kolay almak istemiyorum açıkçasıı ...

neyse konuya geliimmm ... bugünlerde şekere sarmış durumdayım ne hikmetse:))) şu içi meyve dolgulu yumuşak şekerler varya marka vermiiimm ..onlardann... frenlemesem kendimi fena olcakk... benim gibi olan varmı aranızdaa ??

canım bende çok yiyorum hep meyveli bide damla sakızlı şeker çıkmış.belki şekerin düşüyor olabilir.ellerin falan titriyormu.bünyenin ihtiyacı vardır belki ondan istiyordur.bu durumdan rahatsızsan şekerliği kaldır ortadan :) . bayram yeni geçti malum.şekere duyarsız kalmak imkansız.

benim yazdıklarım gelmiyomu acaba ....

1 saattir yazdıklarıma 1 kişi bile cvp yazmadı da :sinifsinif:

öyle ki resim ekleme merak ediliyodu onu yaziimm mi dedim ona bile cvp veren olmadıı :uhm:

aynen canım ya bende valla tavuk ve balık gözümün önüne gelince bile yetiyo bana acayip tiksindim,daha çok var öle tiksindiğim şeyler,annem hamilelikte tiksindiklerini yıllar gecsede yiyememiş,kalıcı olmaz inşlh,bir ara çok komik ama diş macunundan tiksinmiştim,markasını değiştirince azaldı.....

tatlıyla aram o kadar kötüleştiki anlatamam yanii reçel bal şeker asla yemiyorum sadece zorla o da azcık demir ihtiyacımı karşılasın diye bir ÇAY kaşığı pekmez yiyorum midem bulanarak bende ekşilere sarmış durumdayım

bende hamile olmadan diyetdeydim, hamiş olduğumu öğrendim bıraktım,az da olsa vermiştim kilo ama aldım ne farkeder....ben sekerli ,tatlı bişeyi ağzıma alamıyorum ya,oysa ne çok severdim helede renki jelibonlar bayılırdım,çok sevdiğim pastayı bile yiyemiyorum.....:sinifsinif:

hııhh yazdıklarım görünüyomuş demekkii...

atala... cnm accık acıksam etlerim titriyo resmen ... bide bende tansiyon düşüklüğü vardı zaten de daha da artıı... geçen bayramın 1. günü baklava,sarma yemenin sonrasında ölçtük.. 8-3 dü resmen yaa.... ama onunla alakası yoktur sanırımmm :))

şekerlik çoktan kalktı da mutfak dolabında paketin devamı varr :roflol:

öyle ki resim ekleme merak ediliyodu onu yaziimm mi dedim ona bile cvp veren olmadıı :uhm:

canım ya ,ne tuaftırki ben kendi yazdıklarımdan sonrasını sayfaya giriş çıkış yapmadan okuyamıyorum,sizdede öle oluyormu bilmiyorum,resim eklemeyi merak ediyorum canım bi çekinsem önce ,birde mesaj içinde direk açılan resim var o nasıl oluyor acaba....

valla canım öyle olursa bende yandım çünkü herşeyden tiksiniyorum aklınıza gelebilecek her yemekten salatadan bile hele o kırmızı sebze adını duymaya tahammülüm yok midem kalkıyor.

ben hamişken karışık aşerenlerdenim :roflol: kızımda da böyle olmuştuu... tatlı da yiyorum ekşi de...şimdi şekere sardığıma bakmayınn ilk canım şalgam suyu istemişti ki normal de içmem :)))

canım benim kaynarmı hiç araya msjlar girdi anlat dicem canım ama ben beceriksizim o konuda eşimle denerim olmazsa bakalım canım benim:dance:

canım yukardan yenile yap benimde oluyor yenile yapıyorum en son yazılar çıkıyor yoksa benim yazdığım yerde takılıp kalıyor neden bilmiyorum.
lmaz:

evet canım bendede öyle oluyo neden anlamadım bir önceki sayfaya geri dönüp gelmem lazım yeni msjları görmek için bende anlamadım ama:uhm:

canım sayfayı yenilemeden yeni yazılanlar görünmez F5 basarak sayfanı sürekli yenileyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…