2010 Nisan Anneleri

evet canım bendede öyle oluyo neden anlamadım bir önceki sayfaya geri dönüp gelmem lazım yeni msjları görmek için bende anlamadım ama:uhm:

bu dertden muzdarip olan baya üye var canım hep yaşanıyormuş,bende ilk başlarda hep kendim mi yaşıyorum diyordum demek sizdede oluyor....heralde bi çözümü yok.....

canımm... kendi yazdığından sonra arada F5 e basarsan sayfayı yenilemiş olursun.. yeni yazılanları da görürsün böylecee... mesaj içinde açılan resim eklemek için tinypic.com diyebi adreste resmini açıp mesaj boyutunda ayarlıyosun sonra ordaki 2. kodu ileti yazdığın yere kopyalayıp yapıştırıyosun... dahauğraşmalı ama ben bu yolunu biliyorum:)))

valla canım öyle olursa bende yandım çünkü herşeyden tiksiniyorum aklınıza gelebilecek her yemekten salatadan bile hele o kırmızı sebze adını duymaya tahammülüm yok midem kalkıyor.

bende herşeyden yiyorum dedim de yiyemediklerim çookkk... mesela tavuk akannehir ve balığı kendim pişirirsem yiyemiyorum... domatesi sade tuzlayıp yiyebiliyorum ama salata olarak aslaa akannehir halbuki ben normalde bol eksili karışık salataya bayılırdım... heleki suyuna kaydirigubbakcemile3

fisfisfis
kaydirigubbakcemile3 ben de aynı durumdayım canım. Bayramdan beri gribim ve ilaç kullanamadığım için eşim hergün limon sıkıp içiriyo bana, o kadar rahat içiyorum ki sanki şekerliymiş gibi. Biraz önce de ayıptır söylemesi yarım paket çekme helva yedim fisfisfis
sanırım kilo alma evresine geçtim

muhabbetinize doyum olmuyo kızlar ama ben şimdi çıkıyorumm... çamaşır asıcam sonrada okul yolu görünüyo yine :)))

hepinize iyi günlerr...

arkadaşlar az önce bir haber okudum çok şaşırdım. amerika da kadının biri hamileyken tekrar hamile kalmış. bebeklerin arasında 2,5 hafta varmış. biri 2009 sonu biri de 2010 yılında doğacakmış. cinsiyet öğrenmeye gittiğinde 2. bebek görülmüş şok oldum valla kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ultrason resimlerini falan gösteriyolar biri büyük biri küçük 2 ayrı kesecik yerim ben onları :)

muhabbetinize doyum olmuyo kızlar ama ben şimdi çıkıyorumm... çamaşır asıcam sonrada okul yolu görünüyo yine :)))

hepinize iyi günlerr...
opuyorumnanaktan:gitme:
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi hafta sonları hepinizi öpüyorum.Allah (c.c.) emanet olun siz ve melekleriniz.pazartesi işallah görüşmek dileğiyle.

opuyorumnanaktan:gitme:

Kızlar çin takvimi hesaplamasında benim durumum çok karışık SAT ilk günüm 23 temmuz hamile kaldığım ay Ağustos şimdi ben hangi ayı referans almalıyım temmuz mu agustos mu

satı alıyosun canım o ay hamiş kalmış sayılıyorsun kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…