evet canım bendede öyle oluyo neden anlamadım bir önceki sayfaya geri dönüp gelmem lazım yeni msjları görmek için bende anlamadım ama:uhm:
canım yukardan yenile yap benimde oluyor yenile yapıyorum en son yazılar çıkıyor yoksa benim yazdığım yerde takılıp kalıyor neden bilmiyorum.
lmaz:
canım ya ,ne tuaftırki ben kendi yazdıklarımdan sonrasını sayfaya giriş çıkış yapmadan okuyamıyorum,sizdede öle oluyormu bilmiyorum,resim eklemeyi merak ediyorum canım bi çekinsem önce ,birde mesaj içinde direk açılan resim var o nasıl oluyor acaba....
valla canım öyle olursa bende yandım çünkü herşeyden tiksiniyorum aklınıza gelebilecek her yemekten salatadan bile hele o kırmızı sebze adını duymaya tahammülüm yok midem kalkıyor.
bende ye ekşiyi modundayımmm hih hihhh
akar kafama vuma acıooooooooo :sinifsinif:
onu denemedim canım bir bakayım....
kızlarr arada F5 e basın.. sayfa yenilensinn..
dıcııkkk nolceeekkk :dilcikar:
ben hamişken karışık aşerenlerdenim :roflol: kızımda da böyle olmuştuu... tatlı da yiyorum ekşi de...şimdi şekere sardığıma bakmayınn ilk canım şalgam suyu istemişti ki normal de içmem :)))
dıcııkkk nolceeekkk :dilcikar:
28-30 günlük periodda adet oluorsan kız görünüo canım
opuyorumnanaktan:gitme:muhabbetinize doyum olmuyo kızlar ama ben şimdi çıkıyorumm... çamaşır asıcam sonrada okul yolu görünüyo yine :)))
hepinize iyi günlerr...
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi hafta sonları hepinizi öpüyorum.Allah (c.c.) emanet olun siz ve melekleriniz.pazartesi işallah görüşmek dileğiyle.
Kızlar çin takvimi hesaplamasında benim durumum çok karışık SAT ilk günüm 23 temmuz hamile kaldığım ay Ağustos şimdi ben hangi ayı referans almalıyım temmuz mu agustos mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?