satı alıyosun canım o ay hamiş kalmış sayılıyorsun kaydirigubbakcemile2
yirim seni Şeniz
arkadaşlar az önce bir haber okudum çok şaşırdım. amerika da kadının biri hamileyken tekrar hamile kalmış. bebeklerin arasında 2,5 hafta varmış. biri 2009 sonu biri de 2010 yılında doğacakmış. cinsiyet öğrenmeye gittiğinde 2. bebek görülmüş şok oldum valla kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ultrason resimlerini falan gösteriyolar biri büyük biri küçük 2 ayrı kesecik yerim ben onları :)
byyy tatlımmmmm opuyorumnanaktankızlar ben çıkıyorum hepinize iyi hafta sonları hepinizi öpüyorum.Allah (c.c.) emanet olun siz ve melekleriniz.pazartesi işallah görüşmek dileğiyle.
Kızlar çin takvimi hesaplamasında benim durumum çok karışık SAT ilk günüm 23 temmuz hamile kaldığım ay Ağustos şimdi ben hangi ayı referans almalıyım temmuz mu agustos mu
neyse hadi bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar...
öncelikle hepinize merhaba bende tam olarak bilemiyorum doğum tarihini mayıs 1 yazıyo nette ama nisanda olabilir aranıza yeni katıldım ve diyaloglarınızı çok beğendim herkesten birşeyler öğreneceğim kesin burda. kalp atışlarını da duyduk bayram öncesi ama kist varmış doktor önemli değil dedi ama ben yinede düşünmeden edemiyorum hepinize sevgiler işten çıkış saatime az kaldı ve ben ayakta uyuyorum görüşmek üzereeeee.....
öncelikle hepinize merhaba bende tam olarak bilemiyorum doğum tarihini mayıs 1 yazıyo nette ama nisanda olabilir aranıza yeni katıldım ve diyaloglarınızı çok beğendim herkesten birşeyler öğreneceğim kesin burda. kalp atışlarını da duyduk bayram öncesi ama kist varmış doktor önemli değil dedi ama ben yinede düşünmeden edemiyorum hepinize sevgiler işten çıkış saatime az kaldı ve ben ayakta uyuyorum görüşmek üzereeeee.....
ovvv amann yarbbimmm yaaa :1ninca:
bizimm öyle bi olasılık yokkk korkudan kocişle
haremlikk selamlığızz kimden duyduysaa
riskli diooo tıkk yokk anlıcannn:roflol::kedi: utandımm yaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol: şekerim iyi düşünün az zaman diil 9 ay :roflol::roflol:
yani biz bitaneyi denk getircez diye 3 ay uğraştık bunlar 1 ayda 2 kere nasıl denk getirmişler hayret:kedi::kedi:
napiimmm canımm adam korkuyorr benimde malumm pek tadımm yokk
ısrar etmiyorummm vicdan azabı çekerimm diyorr delii ediyorr benii yaaaa
bizim durumumuz da olan yok mu arkadaşlarr yaa
napiimmm canımm adam korkuyorr benimde malumm pek tadımm yokk
ısrar etmiyorummm vicdan azabı çekerimm diyorr delii ediyorr benii yaaaa
bizim durumumuz da olan yok mu arkadaşlarr yaa
ben hamişken karışık aşerenlerdenim :roflol: kızımda da böyle olmuştuu... tatlı da yiyorum ekşi de...şimdi şekere sardığıma bakmayınn ilk canım şalgam suyu istemişti ki normal de içmem :)))
hayatım benim eşim hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk defasında ya bişey olursa bebeğe diye yanaşmadı bende açıkladım düşük riski doktor yasağı olmadığı sürece serbest diye. ondan beri ben kaçıyom o kovalıyo ikna ettiğime edeceğime pişman oldum :roflol::roflol::roflol:
evet canım bendede öyle oluyo neden anlamadım bir önceki sayfaya geri dönüp gelmem lazım yeni msjları görmek için bende anlamadım ama:uhm:
kızlar akşamları benim daha çok midem bulanıyoo.. çok keyifsizleşiyorum kafamçokkarıştı
Normalde sabah olması gerekmezmi yani?
çok şekersin canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?