2010 Nisan Anneleri

yirim seni Şeniz

bende seni yirimmm tatlımmmmmmŞeniz

ovvv amann yarbbimmm yaaa :1ninca:
bizimm öyle bi olasılık yokkk korkudan kocişle
haremlikk selamlığızz kimden duyduysaa
riskli diooo tıkk yokk anlıcannn:roflol::kedi: utandımm yaaa

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi hafta sonları hepinizi öpüyorum.Allah (c.c.) emanet olun siz ve melekleriniz.pazartesi işallah görüşmek dileğiyle.
byyy tatlımmmmm opuyorumnanaktan

Kızlar çin takvimi hesaplamasında benim durumum çok karışık SAT ilk günüm 23 temmuz hamile kaldığım ay Ağustos şimdi ben hangi ayı referans almalıyım temmuz mu agustos mu

canımmm çok takılma yaa çin takvimi falann yani yinede bakıcaksann
birde rus tavimi varr genetiğe göre bakıyor oda

neyse hadi bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar...

byeee fıstıkkk opuyorumnanaktan

öncelikle hepinize merhaba bende tam olarak bilemiyorum doğum tarihini mayıs 1 yazıyo nette ama nisanda olabilir aranıza yeni katıldım ve diyaloglarınızı çok beğendim herkesten birşeyler öğreneceğim kesin burda. kalp atışlarını da duyduk bayram öncesi ama kist varmış doktor önemli değil dedi ama ben yinede düşünmeden edemiyorum hepinize sevgiler işten çıkış saatime az kaldı ve ben ayakta uyuyorum görüşmek üzereeeee.....

hoş geldinn canımmm :ecrin_bebek:ilk bebişinse kist olayı normalmiş canımm sıkma canını bana da var dediler kendi kendine kayboldu

hoşgeldin canım evet burda çok güzel bir aile var her derdimizi anlatıp paylaşabildiğimiz a.s.

kızlar akşamları benim daha çok midem bulanıyoo.. çok keyifsizleşiyorum kafamçokkarıştı

Normalde sabah olması gerekmezmi yani?

hoşgeldin canım,burda çok sey öğreneceğin kesin,çok keyifli vakit geçirceksin umarım canım...a.s.

ovvv amann yarbbimmm yaaa :1ninca:
bizimm öyle bi olasılık yokkk korkudan kocişle
haremlikk selamlığızz kimden duyduysaa
riskli diooo tıkk yokk anlıcannn:roflol::kedi: utandımm yaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol: şekerim iyi düşünün az zaman diil 9 ay :roflol::roflol:

yani biz bitaneyi denk getircez diye 3 ay uğraştık bunlar 1 ayda 2 kere nasıl denk getirmişler hayret:kedi::kedi:

burcu hoşgeldin canım aramıza burası çok büyük bir aile.......umarım güzel vakit geçirirsin........

sormayın kızlar ya bende okudum o haberi milyonda bir oluyormuş,hayretler içinde kaldım valla....rabbim verdimi veriyor işte,aynı karındalar ama ikiz değiller valla çok ilginç,bizim de derdimiz valla dokuz ay bilmem ama,bizde artık kardeş gibiyiz,ikimizinde tek derdi bebişimiz...:kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol: şekerim iyi düşünün az zaman diil 9 ay :roflol::roflol:

yani biz bitaneyi denk getircez diye 3 ay uğraştık bunlar 1 ayda 2 kere nasıl denk getirmişler hayret:kedi::kedi:

napiimmm canımm adam korkuyorr benimde malumm pek tadımm yokk
ısrar etmiyorummm vicdan azabı çekerimm diyorr delii ediyorr benii yaaaa
bizim durumumuz da olan yok mu arkadaşlarr yaa

hoşgeldin bebişin hayırlı olsun burcu geçen ay benimde usg de bir kist gördü doktor önemli değil kaybolur dedi boşver sen kisti takma kafanaopuyorumnanaktan

benim de tadım yok canım ya hormonlarımızdan kaynaklanıyor sanırım,bana diyorki bebiş olana kadarmış derdin bebişinle uyuyosun şimdi beni unuttun diyor,kıskanıyormu babamız acaba??? erkeklerde de bu dönemlerde değişimler oluyor napsınlar 9 ayı bizimle birebir yaşıyorlar....sanırım hepimizin durumu aynı canım...

hayatım benim eşim hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk defasında ya bişey olursa bebeğe diye yanaşmadı bende açıkladım düşük riski doktor yasağı olmadığı sürece serbest diye. ondan beri ben kaçıyom o kovalıyo ikna ettiğime edeceğime pişman oldum :roflol::roflol::roflol:

benımde belli olmuyo eksıde ıstıyo tatlıda istemdıgı bısey yokkı kaydirigubbakcemile3
benımde kızımdada aynıydı senın gıbı aynıyız desenezemuszemus

çok şekersin canım ya

evet canım bendede öyle oluyo neden anlamadım bir önceki sayfaya geri dönüp gelmem lazım yeni msjları görmek için bende anlamadım ama:uhm:

hepimizde aynı canım yenılemeden olmuyo yenılemek gerekıyo yazılanları gormek ıcın canımyerimseniben

kızlar akşamları benim daha çok midem bulanıyoo.. çok keyifsizleşiyorum kafamçokkarıştı

Normalde sabah olması gerekmezmi yani?

aynen canım benimde şimdi bilmiyorum nazarladım kendimi sanırım midem bulanmaya başladı eee bebişlerinde suçu yokki içerde gecemi gündüzmü olduğunu anlayamıyolarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…