2010 Nisan Anneleri

bende et balık yıyemıyorum sadece sebze yıyebılıyorum ona ragmen düzenli tuvalete cıkmıyom ya sasırdım kaldım vallahı :kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya bende korkuyorumm en fazla aldatma olayları falan hamilelikte olurmuşş
tahtaya vurma smilliiiiiiiii bi kez kandırdımm ertesi gün drr birlikte olmayın dedii
nasıll kızdı bana bende seni bişey bilio sandımm diyee
geçen günde diyorkii kk da sorr deliiii size sormamı o söledi ama ben utandımmm

walla benimki tüp bebiş olduğu için zaten olmaz.bilmiyorum ama doktor belirli bi zaman geçenden sonra dermi olabilir diye.ben öncesinde de pek istemiyodum zatiiiiiiiii

bu sevindirici haberr yanii herkesin aynı durumda olmasıı
kimseye de sorulmuyorkii böyle şeylerrr

canım resımler nettemı neresı bana özelden yazsana merak ettım kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: doktorda tam yasaklayacağı günü bulmuş.

valla bendede isteksizlik var. zaten kasık ağrısı halsizlik mide yanması yüzünden istesem de işkenceye dönüşecek eşime de dedim internette hamilelikte cinsellik diye ara otur oku dedim hala okumamış klava:klava:

napiimmm canımm adam korkuyorr benimde malumm pek tadımm yokk
ısrar etmiyorummm vicdan azabı çekerimm diyorr delii ediyorr benii yaaaa
bizim durumumuz da olan yok mu arkadaşlarr yaa
Bizimde ilk başlarda olmadı bişiy ama şimdi bi problem yok her ne kadarda olsa eskisi gibi değil tabi benim hele eşim istemese aklıma gelmiyor:kedi:

yaa tarhan alemsin canım yaaa valla hiç gülesim yoktu demek ikna ettin bizimkiside süt dökmüş kedi oldu kendini spora verdi halı saha maçlarına flan aman diyorum başka maçlar olmasında diyorum halı saha olsun diyorum:hulya::roflol:

hosgeldın aramıza canım ne mutlu kalp atışlarınıda duymuşsun allah kucagınada almayı nasıp eylesın umarım canıma.s.

:roflol::roflol::roflol::roflol: şekerim iyi düşünün az zaman diil 9 ay :roflol::roflol:

yani biz bitaneyi denk getircez diye 3 ay uğraştık bunlar 1 ayda 2 kere nasıl denk getirmişler hayret:kedi::kedi:

iyi sizin 3 aymış bizimki 6 katı ya bız napalım allahtan ilk hamılelıgım degıldıde aklıma kotu kotu seyler gelmedı ama ümidimi sankı yıtırmiş gıbıydım cıka geldı mınıgım bana esıme kızıma merhaba dedisırnaşık şey

ilk üç ay özellıkle dıkkat etmek gerekıyo canım ondan sonra bukadar problem olmaz bence birde ilk aylarımızda halsızlık ve uykumuz oluyo sureklı aklımıza o gelmıyokı
allahtan eşlerımız anlyıslı vallahı yatıp kalıp dua edelım

ne mutlu sana:))) benimkininde işleri çok yoğun bu aralar allah eksiltmesin ne diyelim...yasakkelime

ay sorma canımm yaa bunu diyen drr 2 aylık olanakadar vajinal baktıı
benimki belli okumuşş ama ne okuduğunu bilmiyorummm
tutturmuşş sakıncalııı ayyyy hiç alışıkk diilimmm bu hallerinee:jeyyar:

Bizimde ilk başlarda olmadı bişiy ama şimdi bi problem yok her ne kadarda olsa eskisi gibi değil tabi benim hele eşim istemese aklıma gelmiyor:kedi:
benimde aklıma gelmiyor ama istememesini de garipsiyorummm :bbo:-tatlicadiarzu-

[

neyse kızlar bende kaçtım uykum geldi yine benim yaa uykucu oldum çıktım zaten yiyorum içiyorum uyuyorum ne yapim birde donuyorum sanki çok üşüyorum yaaa

ben bısey demedım ama o kendısı aklına gelmış okumuş ilk aylar normalmış ama ondan sonra da ikinci donemde (3-6 ay)daha cok ıstek oluyomuş dıyo şimdiden olabılecek ıstegın hayalıde aklından gecmıyo degıl ama kaydirigubbakcemile3:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…