canımm... kendi yazdığından sonra arada F5 e basarsan sayfayı yenilemiş olursun.. yeni yazılanları da görürsün böylecee... mesaj içinde açılan resim eklemek için tinypic.com diyebi adreste resmini açıp mesaj boyutunda ayarlıyosun sonra ordaki 2. kodu ileti yazdığın yere kopyalayıp yapıştırıyosun... dahauğraşmalı ama ben bu yolunu biliyorum:)))
bende herşeyden yiyorum dedim de yiyemediklerim çookkk... mesela tavuk akannehir ve balığı kendim pişirirsem yiyemiyorum... domatesi sade tuzlayıp yiyebiliyorum ama salata olarak aslaa akannehir halbuki ben normalde bol eksili karışık salataya bayılırdım... heleki suyuna kaydirigubbakcemile3
hayatım benim eşim hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk defasında ya bişey olursa bebeğe diye yanaşmadı bende açıkladım düşük riski doktor yasağı olmadığı sürece serbest diye. ondan beri ben kaçıyom o kovalıyo ikna ettiğime edeceğime pişman oldum :roflol::roflol::roflol:
muhabbetinize doyum olmuyo kızlar ama ben şimdi çıkıyorumm... çamaşır asıcam sonrada okul yolu görünüyo yine :)))
hepinize iyi günlerr...
benim de tadım yok canım ya hormonlarımızdan kaynaklanıyor sanırım,bana diyorki bebiş olana kadarmış derdin bebişinle uyuyosun şimdi beni unuttun diyor,kıskanıyormu babamız acaba??? erkeklerde de bu dönemlerde değişimler oluyor napsınlar 9 ayı bizimle birebir yaşıyorlar....sanırım hepimizin durumu aynı canım...
arkadaşlar az önce bir haber okudum çok şaşırdım. amerika da kadının biri hamileyken tekrar hamile kalmış. bebeklerin arasında 2,5 hafta varmış. biri 2009 sonu biri de 2010 yılında doğacakmış. cinsiyet öğrenmeye gittiğinde 2. bebek görülmüş şok oldum valla kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı ultrason resimlerini falan gösteriyolar biri büyük biri küçük 2 ayrı kesecik yerim ben onları :)
Kızlar çin takvimi hesaplamasında benim durumum çok karışık SAT ilk günüm 23 temmuz hamile kaldığım ay Ağustos şimdi ben hangi ayı referans almalıyım temmuz mu agustos mu
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya bende korkuyorumm en fazla aldatma olayları falan hamilelikte olurmuşş
tahtaya vurma smilliiiiiiiii bi kez kandırdımm ertesi gün drr birlikte olmayın dedii
nasıll kızdı bana bende seni bişey bilio sandımm diyee
geçen günde diyorkii kk da sorr deliiii size sormamı o söledi ama ben utandımmm
Bizimde ilk başlarda olmadı bişiy ama şimdi bi problem yok her ne kadarda olsa eskisi gibi değil tabi benim hele eşim istemese aklıma gelmiyor:kedi:napiimmm canımm adam korkuyorr benimde malumm pek tadımm yokk
ısrar etmiyorummm vicdan azabı çekerimm diyorr delii ediyorr benii yaaaa
bizim durumumuz da olan yok mu arkadaşlarr yaa
:roflol::roflol::roflol: doktorda tam yasaklayacağı günü bulmuş.
valla bendede isteksizlik var. zaten kasık ağrısı halsizlik mide yanması yüzünden istesem de işkenceye dönüşecek eşime de dedim internette hamilelikte cinsellik diye ara otur oku dedim hala okumamışklava: klava:
öncelikle hepinize merhaba bende tam olarak bilemiyorum doğum tarihini mayıs 1 yazıyo nette ama nisanda olabilir aranıza yeni katıldım ve diyaloglarınızı çok beğendim herkesten birşeyler öğreneceğim kesin burda. kalp atışlarını da duyduk bayram öncesi ama kist varmış doktor önemli değil dedi ama ben yinede düşünmeden edemiyorum hepinize sevgiler işten çıkış saatime az kaldı ve ben ayakta uyuyorum görüşmek üzereeeee.....
:roflol::roflol::roflol::roflol: şekerim iyi düşünün az zaman diil 9 ay :roflol::roflol:
yani biz bitaneyi denk getircez diye 3 ay uğraştık bunlar 1 ayda 2 kere nasıl denk getirmişler hayret:kedi::kedi:
bu sevindirici haberr yanii herkesin aynı durumda olmasıı
kimseye de sorulmuyorkii böyle şeylerrr
benim de tadım yok canım ya hormonlarımızdan kaynaklanıyor sanırım,bana diyorki bebiş olana kadarmış derdin bebişinle uyuyosun şimdi beni unuttun diyor,kıskanıyormu babamız acaba??? erkeklerde de bu dönemlerde değişimler oluyor napsınlar 9 ayı bizimle birebir yaşıyorlar....sanırım hepimizin durumu aynı canım...
ne mutlu sana:))) benimkininde işleri çok yoğun bu aralar allah eksiltmesin ne diyelim...yasakkelimeyaa tarhan alemsin canım yaaa valla hiç gülesim yoktu demek ikna ettin bizimkiside süt dökmüş kedi oldu kendini spora verdi halı saha maçlarına flan aman diyorum başka maçlar olmasında diyorum halı saha olsun diyorum:hulya::roflol:
aynen canı hiçç kimseye soramıyorsun,vallahi kk da olmasa yanmıştık ,iyiki varsınız kızlarr....:enbuyukkk:
valla bendede isteksizlik var. zaten kasık ağrısı halsizlik mide yanması yüzünden istesem de işkenceye dönüşecek eşime de dedim internette hamilelikte cinsellik diye ara otur oku dedim hala okumamışklava: klava:
benimde aklıma gelmiyor ama istememesini de garipsiyorummm :bbo:-tatlicadiarzu-Bizimde ilk başlarda olmadı bişiy ama şimdi bi problem yok her ne kadarda olsa eskisi gibi değil tabi benim hele eşim istemese aklıma gelmiyor:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?