2010 Nisan Anneleri

neyse kızlar bende kaçtım uykum geldi yine benim yaa uykucu oldum çıktım zaten yiyorum içiyorum uyuyorum ne yapim birde donuyorum sanki çok üşüyorum yaaa

iyi istirihatler canım hamılelıkte sıcakken bırden usumeye baslama yada üşürken tam tersı cok normalmış canım

tarhan sen hangi hastaneye gidiyosun ben konakta emek doğer e gidiyordum çok çok iyi bir doktor tavsiye ederim ama artık konakta deil üniversiteye yardımcı doçent olarak gidiyor sırf o yüzden bende üniversiteye devam edicem ben bayramdan önce gittim kıza benziyor ama değişebilir dedi ne sorarsan sor hiç terslemiyor

merhaba arkadaslar

bugun nasilsiniz bakalim bebisleriniz nasil opuyorumnanaktan

bugun rezil oldum :sinifsinif: koskoca süpermarketin cöp kovasina istifar ettim mafoldumben

utancimdan geriye giremedim bile alisverise ,Allahtan yerlere seetmedim akannehir

esime isaret ediyorum bagaji ac diye (poset alicam ) bana diyo ki bagaja mi istifar edicen :mymeka:

canım ya Allah kolaylık versin,çok zor bir durum....inşlh gecer,seni daha fazla zorlamaz...

selam herkeze benim bulantılar azaldı tiksinme var biraz. ben bulantılardan değilde 4 aylık olunca mide yanmaları oluomuş ondan korkmaya başladım

napiimmm canımm adam korkuyorr benimde malumm pek tadımm yokk
ısrar etmiyorummm vicdan azabı çekerimm diyorr delii ediyorr benii yaaaa
bizim durumumuz da olan yok mu arkadaşlarr yaa

varrr... biz varızz.. :kedi: dr.um bana ilk hamiş olduğumu öğrendiğim gün(3 haftalıktı sanırım) ilişki yasak demişti.. bi daha da bişey demedii... bizimki accık yasaktan tabi ama dr. 3 aydan sonra mı kaldırcak yasağı acaba :kedi: kaydirigubbakcemile3 allahtan kocişim anlayışlı ama yine de enteresan bi durum :kedi:

ya bizim dr. yasağı vardı... ama bi kere dedi.. daha da bişey demedi... sorulmaz da bizim yasak ne zaman kalkçak diye adama :kedi: :roflol: :sm_cool:

canım kızın kaca gidiyor bu sene?

1 ebaşladık canım bu sene :)

iyi aksamlar hanimlar

iyi akşamlar hoşgeldin güzelimm.. a.s.

selam kızlaar..
arkadaşlarım geldi gitti, yemekleri annemin göndermesine ve hiçbir şey yapmamama rağmen acayip yoruldum..

sonra da oturdum bilgisayar başına :)
neler kaynatmışınız öyle.. tüh tüh çok önemli konuları kaçırmışım :)

doktor bize birlikte olmak yasak masak demedi ama benim eşim kendince ambargo koymuş durumda bana...bebeğe bir şey olur deyip duruyor.
ay gerçi teknik imkansızlıklarımız da var bizim bu ara.
adam eve gelmiyor ki.. bir haftadır yüzünü göremedim doğru dürüst. işleri yoğun, işyerinde sabahlıyor hep..

ben de mercimeğimle bir başıma evde kalıyorum
ay eskiden hiç öyle ilgi açı bir tip değildim ama şimdi nasıl kedi yavrusu gibi hissediyorum anlatamam.. böyle herkes benimle ilgilensin, beni sevsin falan modundayım çok tuhaf :)

iyiyim canımcım... ama şimdide benim çıkmam lazım.. kocişim geç gelcekmiş.. arkadaşın kide geç gelcekmiş... yemeğe çağırdı... beraber yicez... accık da otururuz...

iyi akşamlar herkese...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…