neyse kızlar bende kaçtım uykum geldi yine benim yaa uykucu oldum çıktım zaten yiyorum içiyorum uyuyorum ne yapim birde donuyorum sanki çok üşüyorum yaaa
ARKADAŞLAR BEN DÜN 2 Lİ TEST E ENSE KALINLIĞI ÖLÇÜMÜ YAPTIRDIM. BENİM DOKTORUM ENSE KALINLIĞINI KENDİ ULTRASON ALETİYLE ÖLÇTÜ AYRICA 2Lİ TEST İÇİN KAN VERDİM. ONUN SONUCUDA HAFTAYA ÇIKACAK.
CİNSİYETİ SORDUM 1,5 AYDAN ÖNCE SORMA BANA DEDİ.ZATEN KİLOLU OLDUĞUM İÇİN USG ZOR ANLAŞILIYORDU. Bİ TAHMİNİNİZDEMİ YOK DEDİM ZATEN İHTİMAL %50 %50 HERKES TAHMİNDE BULUNUR DEDİ BANA. SİNİR ŞEY NOLCAK BENDE KARAR VERDİM ONA SORMICAM AMA BU BAŞKA DOKTORLARA SORMAYACAĞIM ANLAMINA GELMEZ kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaslar
bugun nasilsiniz bakalim bebisleriniz nasil opuyorumnanaktan
bugun rezil oldum :sinifsinif: koskoca süpermarketin cöp kovasina istifar ettim mafoldumben
utancimdan geriye giremedim bile alisverise ,Allahtan yerlere seetmedim akannehir
esime isaret ediyorum bagaji ac diye (poset alicam ) bana diyo ki bagaja mi istifar edicen :mymeka:
canım ya Allah kolaylık versin,çok zor bir durum....inşlh gecer,seni daha fazla zorlamaz...
oluyor böyle şeyler umarım bir daha yaşamazsın canım..
selam kızlar nasılsınız
selam arkadaşlar.bende aranıza yeni katıldım. 13+2 hamileyim. bende nisan 4 gibi doğum yapıcam. hayırlısı.
napiimmm canımm adam korkuyorr benimde malumm pek tadımm yokk
ısrar etmiyorummm vicdan azabı çekerimm diyorr delii ediyorr benii yaaaa
bizim durumumuz da olan yok mu arkadaşlarr yaa
hayatım benim eşim hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk defasında ya bişey olursa bebeğe diye yanaşmadı bende açıkladım düşük riski doktor yasağı olmadığı sürece serbest diye. ondan beri ben kaçıyom o kovalıyo ikna ettiğime edeceğime pişman oldum :roflol::roflol::roflol:
canım kızın kaca gidiyor bu sene?
iyi aksamlar hanimlar
kızlar neden kimseden ses çıkmıyoo.. 4 kişi açık oysa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?