2010 Nisan Anneleri

hanımlar selam. ben 8 haftalık olana kadar uykum vardı erken uyuyordum eşimle birlikte oluyorduk ama eskisi kadar sık olmuyordu şu an 10+3 üm ve 2,5 haftadır yani şikayetlerim azaldığından beri eşimin üstüne atlıyorum sanırım hormonlardan olsa gerek eskisinden fenayım :asigim::kedi:

bende şekerim aynen ilgi istiyorum. ama benim duygusal değişimimdenmidir bilmem sanki önceye göre daha az ilgili gibi gelio eşim :umursamaz: üzülüorum insan da düşündükçe düşünüp kuruo kafasında. oysa bıraksa kumandayı mousa yi gelse elimi tutsa bebekimizle ilgili hayaller kursa omzuna yatsam. söleyincede benim tadım kalmıo zorluomuş gibi offfff mafoldumben

üçüncü aydan sonra çok normalmiş bu durum :)
hormonlarımız eskisinden de coşuk oluyormuş..

ay kendi kocama gene sinir oldum valla. nerden ne okuduysa şişirmiş içini, olmaz diyor, bebeğe zararmış.. korkarmış..
7 ay kardeş kardeş yaşarsak da olacaklardan ben korkarım canım.
ya ben dama çıkarım , ya adamın gözü açılır o bir halt karıştırır katil olurum kucağımda yeni doğmuş bebeyle kötükedihüso

ayy yemin ediyorum okuyunca bi an kendi yazdıklarımı okuyorum sandım
ben de istiyorum ki gelsin sarılsın, birlikte hayaller kuralım, ne kadar mutlu olduğumuzu konuşalım falan..

nerdeee..
zaten çok yoğun çalışıyor, eve zor geliyor, gelir gelmez de playstation'ının başına oturuyor.

benim hassaslığımdan mıdır nedir, bana da eskisinden çok daha ilgisiz gibi geliyor mafoldumben

bence eşini dinleme istiyorsan atla üstüne ay çok terbiyesz olmuşum ben :)

herkese mutlu akşamlar güzel hafta sonları. ben kaçtım hanımın çiftliğini izleyeceğim. bir kase çerez eşliğinde

arkadaşlar merhaba ben nisan 2009 annesiyim,
Allah hepinize sağlıklı şekilde bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir duygu sormak istediğiniz birşey olursa beklerim ben kan pıhtılaşması sebebiyle 8 ay iğne oldum sezeryan doğum yaptım
görüşmek üzere

kızlar iki kaynatıp kaçmışlar :)))

eftelyasu.. amiinn canımm... rabbim sana da oğluşunu bağışlasın inş..

slm kızlar nasılsınız bende nisan annesi olucam işallah siz bebişlerinizin cinsiyetlerini öğrendinizmi ben geçen doktoruma sordumda yanılmamak için söylemiyoruz dedi

kızlar mide bulantısı yaşayıdınız mı?yaşadıysanız ne zaman geçtiii

canım merhaba seninde tüp bebkti değilmi canım oradan tanıyorum bitanem seni görmüştüm bende hiç mide bulantısı olmadı aşırı ara ara az oldu ama abartılcak kadar olmadı canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlikopuyorumnanaktan

selam bayanlar hayırlı geceler nasılsınız ne zamandır gıremıyordum özlemışım sizi eeee neler yapıyorsunuz hepınız zeyraaaaaaaaaaaaaaaaa aşkitom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…