selam kızlaar..
arkadaşlarım geldi gitti, yemekleri annemin göndermesine ve hiçbir şey yapmamama rağmen acayip yoruldum..
sonra da oturdum bilgisayar başına :)
neler kaynatmışınız öyle.. tüh tüh çok önemli konuları kaçırmışım :)
doktor bize birlikte olmak yasak masak demedi ama benim eşim kendince ambargo koymuş durumda bana...bebeğe bir şey olur deyip duruyor.
ay gerçi teknik imkansızlıklarımız da var bizim bu ara.
adam eve gelmiyor ki.. bir haftadır yüzünü göremedim doğru dürüst. işleri yoğun, işyerinde sabahlıyor hep..
ben de mercimeğimle bir başıma evde kalıyorum
ay eskiden hiç öyle ilgi açı bir tip değildim ama şimdi nasıl kedi yavrusu gibi hissediyorum anlatamam.. böyle herkes benimle ilgilensin, beni sevsin falan modundayım çok tuhaf :)
iyiyim canımcım... ama şimdide benim çıkmam lazım.. kocişim geç gelcekmiş.. arkadaşın kide geç gelcekmiş... yemeğe çağırdı... beraber yicez... accık da otururuz...
iyi akşamlar herkese...
selam kızlaar..
arkadaşlarım geldi gitti, yemekleri annemin göndermesine ve hiçbir şey yapmamama rağmen acayip yoruldum..
sonra da oturdum bilgisayar başına :)
neler kaynatmışınız öyle.. tüh tüh çok önemli konuları kaçırmışım :)
doktor bize birlikte olmak yasak masak demedi ama benim eşim kendince ambargo koymuş durumda bana...bebeğe bir şey olur deyip duruyor.
ay gerçi teknik imkansızlıklarımız da var bizim bu ara.
adam eve gelmiyor ki.. bir haftadır yüzünü göremedim doğru dürüst. işleri yoğun, işyerinde sabahlıyor hep..
ben de mercimeğimle bir başıma evde kalıyorum
ay eskiden hiç öyle ilgi açı bir tip değildim ama şimdi nasıl kedi yavrusu gibi hissediyorum anlatamam.. böyle herkes benimle ilgilensin, beni sevsin falan modundayım çok tuhaf :)
hanımlar selam. ben 8 haftalık olana kadar uykum vardı erken uyuyordum eşimle birlikte oluyorduk ama eskisi kadar sık olmuyordu şu an 10+3 üm ve 2,5 haftadır yani şikayetlerim azaldığından beri eşimin üstüne atlıyorum sanırım hormonlardan olsa gerek eskisinden fenayım :asigim::kedi:
bende şekerim aynen ilgi istiyorum. ama benim duygusal değişimimdenmidir bilmem sanki önceye göre daha az ilgili gibi gelio eşim :umursamaz: üzülüorum insan da düşündükçe düşünüp kuruo kafasında. oysa bıraksa kumandayı mousa yi gelse elimi tutsa bebekimizle ilgili hayaller kursa omzuna yatsam. söleyincede benim tadım kalmıo zorluomuş gibi offfff mafoldumben
üçüncü aydan sonra çok normalmiş bu durum :)
hormonlarımız eskisinden de coşuk oluyormuş..
ay kendi kocama gene sinir oldum valla. nerden ne okuduysa şişirmiş içini, olmaz diyor, bebeğe zararmış.. korkarmış..
7 ay kardeş kardeş yaşarsak da olacaklardan ben korkarım canım.
ya ben dama çıkarım, ya adamın gözü açılır o bir halt karıştırır katil olurum kucağımda yeni doğmuş bebeyle kötükedihüso
bence eşini dinleme istiyorsan atla üstüne ay çok terbiyesz olmuşum ben :)
herkese mutlu akşamlar güzel hafta sonları. ben kaçtım hanımın çiftliğini izleyeceğim. bir kase çerez eşliğinde
herkese mutlu akşamlar güzel hafta sonları. ben kaçtım hanımın çiftliğini izleyeceğim. bir kase çerez eşliğinde
kızlar mide bulantısı yaşayıdınız mı?yaşadıysanız ne zaman geçtiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?