2010 Nisan Anneleri

selam bayanlar hayırlı geceler nasılsınız ne zamandır gıremıyordum özlemışım sizi eeee neler yapıyorsunuz hepınız zeyraaaaaaaaaaaaaaaaa aşkitom

canım benim nerelerdesin sen yaaa şükürler olsun iyiyim canım sen nasılsın ne zamandır görüşemedik bitanema.s.

canım benim nerelerdesin sen yaaa şükürler olsun iyiyim canım sen nasılsın ne zamandır görüşemedik bitanema.s.

canım hıç sorma annemlerdeydım o yuzden gıremedım bayramdı derken cok uzun sure oldu gıremedım hepınızı cok ozledım ben mesajları goremıyorum ya ondan gec yazdım oft dan baktım sekerım sen neler yapıyonnn

ne yapim canım yaa aynı bildiğin gibi doktora gideceğim haftaya yine ikili test için sen neler yaptın gittinmi doktora canımkaydirigubbakcemile2

bende bugün ikili test için kan verdim kızlar ölçümü gayet iyi çıktı testte normal çıkar ama yinede yapalım dedi doktorum işallah hepimiz iyi sonuçlar alırız kızlar

canım olurmu hiç oyyyy oyyy kıyamam ben sana bitanem benim konuşmamak ne demekopuyorumnanaktan

bende bugün ikili test için kan verdim kızlar ölçümü gayet iyi çıktı testte normal çıkar ama yinede yapalım dedi doktorum işallah hepimiz iyi sonuçlar alırız kızlar

ölçüm nasıl yapıldı canım ya bende haftaya yaptırcakmısım kan mı aldılar senden

kızlar merhaba,iyiisiniz maşallah.hazır konu ikili testten açılmışken birşey sorucam inş bilginiz vardır.ben sadece ultrasonda ense kalınlığına baktırmak istiyorum kan tahlili yaptırmak istemiyorum böyle birşey mümkün mü acaba?

buneyacım zaten ikili testte ölçümle kan alımı birbirine bağlı yapılıyo.doktorum önce bebğimin ense kalınlığını ölçtü normal dedi ama ikili testte kandan bakılıyoya detaylı olduğu için yinede yapılması gerekiyomuş

canım senin kaç haftalıktı gittiğindeyerimseniben

tşk ederım canım benım opuyorum hepınızı ben cıkmak zorundayım kıb canlarım bebışleredaha ıyı bakın

Gece kuşları yatmadınızmı*bugün bana nazar değdi daha doğrusu kendi kendimi nazarladım.öldüm miğde bulantısından.2 gündür sadce sabahları oluyodu oysa.ayyyy çok fena oldum yahu........

Gece kuşları yatmadınızmı*bugün bana nazar değdi daha doğrusu kendi kendimi nazarladım.öldüm miğde bulantısından.2 gündür sadce sabahları oluyodu oysa.ayyyy çok fena oldum yahu........

canım geçmiş olsun bende öyleyim biraz uyudum şimdi uykum kaçtı sorma canım benimde midem yanıyo yaa :uhm:

12 hafta 5 günlüktü zeyracım.sanada iyiuykular buneyacımopuyorumnanaktan sende bebişine iyi bak annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…