selam bayanlar hayırlı geceler nasılsınız ne zamandır gıremıyordum özlemışım sizi eeee neler yapıyorsunuz hepınız zeyraaaaaaaaaaaaaaaaa aşkitom
canım benim nerelerdesin sen yaaa şükürler olsun iyiyim canım sen nasılsın ne zamandır görüşemedik bitanema.s.
benimle kimse konuşmucak heralde :1no2:çıkyım ben iiyiakşamlar size
canım hıç sorma annemlerdeydım o yuzden gıremedım bayramdı derken cok uzun sure oldu gıremedım hepınızı cok ozledım ben mesajları goremıyorum ya ondan gec yazdım oft dan baktım sekerım sen neler yapıyonnn
canım olurmu hiç oyyyy oyyy kıyamam ben sana bitanem benim konuşmamak ne demekopuyorumnanaktan
canım olurmu hiç oyyyy oyyy kıyamam ben sana bitanem benim konuşmamak ne demekopuyorumnanaktan
bende bugün ikili test için kan verdim kızlar ölçümü gayet iyi çıktı testte normal çıkar ama yinede yapalım dedi doktorum işallah hepimiz iyi sonuçlar alırız kızlar
ne yapim canım yaa aynı bildiğin gibi doktora gideceğim haftaya yine ikili test için sen neler yaptın gittinmi doktora canımkaydirigubbakcemile2
buneyacım zaten ikili testte ölçümle kan alımı birbirine bağlı yapılıyo.doktorum önce bebğimin ense kalınlığını ölçtü normal dedi ama ikili testte kandan bakılıyoya detaylı olduğu için yinede yapılması gerekiyomuş
buneyacım zaten ikili testte ölçümle kan alımı birbirine bağlı yapılıyo.doktorum önce bebğimin ense kalınlığını ölçtü normal dedi ama ikili testte kandan bakılıyoya detaylı olduğu için yinede yapılması gerekiyomuş
Gece kuşları yatmadınızmı*bugün bana nazar değdi daha doğrusu kendi kendimi nazarladım.öldüm miğde bulantısından.2 gündür sadce sabahları oluyodu oysa.ayyyy çok fena oldum yahu........
tşk ederım canım benım opuyorum hepınızı ben cıkmak zorundayım kıb canlarım bebışleredaha ıyı bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?