2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin budebede aman kızlar bendede 4 gündür filan oluyo koca gün miğdem yanıyo önceleri hiç bukadar yanmazdı bulanmazdı ama şimdi daha kötü

hoşgeldin budebede aman kızlar bendede 4 gündür filan oluyo koca gün miğdem yanıyo önceleri hiç bukadar yanmazdı bulanmazdı ama şimdi daha kötü

ya söylemesi olmaz ama ben bugün lahmacun çekti canım oturdum 3 tane lahmacun yedim kendime şaşırıyorum artık sonrası mide yanması işte yaa ne kadar oburum ben yaaacokacimcoook

bebişim takla atıyodu canım. doktor aslında cinsiyeti belli ama yanılmamak için söylemiyoruz dedi aslında çokta merak etmiştim ama söylemedi doktor yaalaelaelaelaelae.sizlerde öğrenmediniz dimi öğrenen varmı nisan annelerinde kızlar

ya söylemesi olmaz ama ben bugün lahmacun çekti canım oturdum 3 tane lahmacun yedim kendime şaşırıyorum artık sonrası mide yanması işte yaa ne kadar oburum ben yaaacokacimcoook

bebeğine yarasın canım.çok acı yeme.ben dün doktor dönüşü yedim.çok güzeldi yaaa

canım yok daha ben haftaya perşembe falan gideceğim sanırım ikili testi için bakalım bizimki göstercekmi kendini canım önemli olan sağlıklı olması bitanem olsun farketmez geç olsunda sağlıklı olsun :Saruboceq::Saruboceq:

bebeğine yarasın canım.çok acı yeme.ben dün doktor dönüşü yedim.çok güzeldi yaaa

yedimde çok acı değildi canım birazcık ama midem felaket yanıyo karnım şişti nefes alamıyorum sanki çok yemek yiyorum çokkcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…