12 hafta 5 günlüktü zeyracım.sanada iyiuykular buneyacımopuyorumnanaktan sende bebişine iyi bak annesi
beni de kimse görmedi ama neyse:sinifsinif: iyi geceler ......
hoşgeldin budebede aman kızlar bendede 4 gündür filan oluyo koca gün miğdem yanıyo önceleri hiç bukadar yanmazdı bulanmazdı ama şimdi daha kötü
canım hoşgeldin a.s.
canım geçmiş olsun bende öyleyim biraz uyudum şimdi uykum kaçtı sorma canım benimde midem yanıyo yaa :uhm:[/QUOTE
bende akşam üstü uyumuşum biraz.benimde uykum yok ama az sonra yatarım.bugün çok kötüydüm ya mide bulantısı,kasık ağrısı donuyorum ben ya.ayağımda çorap ayaklarım buz gibi yine.karşıma alıyorum ufoyu yatıyorum karşısına.ancak ısıtıyor valla
hoşgeldin budebede aman kızlar bendede 4 gündür filan oluyo koca gün miğdem yanıyo önceleri hiç bukadar yanmazdı bulanmazdı ama şimdi daha kötü
nasılsın günaydercim
ya söylemesi olmaz ama ben bugün lahmacun çekti canım oturdum 3 tane lahmacun yedim kendime şaşırıyorum artık sonrası mide yanması işte yaa ne kadar oburum ben yaaacokacimcoook
bebişim takla atıyodu canım. doktor aslında cinsiyeti belli ama yanılmamak için söylemiyoruz dedi aslında çokta merak etmiştim ama söylemedi doktor yaalaelaelaelaelae.sizlerde öğrenmediniz dimi öğrenen varmı nisan annelerinde kızlar
bebeğine yarasın canım.çok acı yeme.ben dün doktor dönüşü yedim.çok güzeldi yaaa
yedimde çok acı değildi canım birazcık ama midem felaket yanıyo karnım şişti nefes alamıyorum sanki çok yemek yiyorum çokkcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook:roflol:
sağol budebecim bide bugünlerde başağrısıda oluyo bende sıksık
canım kaç kilo aldın sen pekii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?