canım kaç kilo aldın sen pekii?
günaydercim merhaba.hoşgeldin
bi de kilonuzu ne zaman ölçüyorsunuz kızlar? sabah mı? pijamalı mı?
2 hafta önce gittiğimde 600 gr almıştımsırnaşık şey anlamadım bende yaaa ama bakalım bu gidişte ne olacak :uhm:
2 hafta önce gittiğimde 600 gr almıştımsırnaşık şey anlamadım bende yaaa ama bakalım bu gidişte ne olacak :uhm:
benim bebiş 13.haftaya girdi canım ama bende bide migrende var bayadır ağırmıyodu hamileliğimide bi başında biras oldu bide şimdi
ewt canım tabii en başı o bebişlerimiz sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda gerisi hiç önemli değil.ama şimdi ilk heyacanya insan meraklanıyo işte.bugün hastane dönüşü çok güzel bebiş kıyafetleri gördüm almamak için zor tuttum kendimi cinsiyeti belli olmadanda alınmıyoki.
canım evet ama ben hemen almayacağım sanırım dayanabilirsem bitanem ne bilim kendimi 7. aya koşulladım nedense daha yani 4 ay var sabredeyim biraz dayanabilirsem:uhm:
neyse kızlar benim kociş çağırıyo artık gidem bari hayırlı geceler sizlere rabbim rahatlık versin
neyse kızlar benim kociş çağırıyo artık gidem bari hayırlı geceler sizlere rabbim rahatlık versin
bende senin gibi 7.aydan sonra almaya başlayacağım canım.bir kötü örnek duymştum sanırım çok etkiledi.gerçi o bayanın doğumu geldiğinde karşılaşmıştı ama neyse.çok güzel şeyler var aklımda zaten.yavrularımız en güzellerine layık.......annelerinin göz bebekleri onlar.......ayyyyyy doğsada içime bastırsam yavrumu....hemen bunları yazarken gözlerim doluyo.çok duygusalım ben kıslar siz de böylemisiniz*
ben çok kilo almaya başladım napcas bilmem karnımda maşallah gören 5 aylık sanıyo 3 ayda bu 3 kilo almışımdoktorum ilk 3 ay 5 kiloya kadarnormal dedi ama.napcas bilmem bünyem elverişli benim.bide tiroitde çıktı bende tiroit hapı kullanıyorum gerçi ama oda kiloya etkenmiş
ben çok kilo almaya başladım napcas bilmem karnımda maşallah gören 5 aylık sanıyo 3 ayda bu 3 kilo almışımdoktorum ilk 3 ay 5 kiloya kadarnormal dedi ama.napcas bilmem bünyem elverişli benim.bide tiroitde çıktı bende tiroit hapı kullanıyorum gerçi ama oda kiloya etkenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?