2010 Nisan Anneleri

bendede burara başladı duygusallık bebek görünce çok tuhaf oluyorum.bende böyle kucağıma alabilicekmiyim diyorum.bide bazen insanlara herşeye kızar sinir olur oldum.

bu arada geçen bi yerde okumuştum ilk 6 ay ayda 1 kilo,sonraki3 ayda da ayda 2 kilo alınması gerekliymiş böylece ideal oluyormuş tabii ama kalıba da girmek yanlış yanii

sağol günaydercim.işte haplarla hormon desteği almaya çalışıyorum.benimde öyle işte budebecim sonra nası verices bu kiloları düşünüyorum şimdiden şimdi böyle alırsak önümüzdeki aylar nolcas bilmem.bebeklerimiz sağlıklı olsunda yeterki herşey hallolur.

ayy aman sağlık olsun bee.ablam 25 kilo almıştı şimdi görsen varya bekarken bile böyle zayıf değildi kaydirigubbakcemile3 1 sene de hepsini verdi çocuğa koşturmaktan sanırım işin sırrı çok koşturmak hiç oturmamak:teytey:

öylemi günaydercim böyle şeyler duyunca wala içime su serpiliyo.ewt canım haklısın kilo vermede hareket çok etken oluyo.bebiş yaramaz olsunda barikaydirigubbakcemile3 bende koştururken veriim kiloları

evet aynen öyle canım bebişi çok yaramazdı bildiğin gibi değil hiç uyumuyordu gece gündüz uykusuz kalıp birde gündüz evi çekip çevirmek oldukça zordu.zaten yapısı gereği çok oturmayı sevmeyen birisiydi ama o kurtulduya heralde herkes kurtulur tabii hormanal takip te şart canım

mesela ben hamile kaldım kalalı hiç ev işi yapmadım yazık eşim yaptı hep miskin miskin oturuyordum uyuyordum.daha dün ev işi yaptım çok yoruldum terledim ama iyi geldi valla özümü buldum biraz da yürüyebilsem mükemmel olacak

ewt canım öyle zaten tiroidim sürekli kontrol altında 2 haftada bakılıp ona göre ilacın dozajı arttırlıyo.hepte takip etmem gerekiyo.şimdi bebiş için doğum sonrasıda kilolar için.

ben yapıyorum canım yoksa daha çok yatmak istiyorum.bi bakıyorum bazen çok enerjiğim bazende çok miskin günüm günümü tutmuyo.ben çok geziyoum canım ama hemn yorluyorum.

ewt wala canım öyle oldukkaydirigubbakcemile3.uyuyalım bizde canım yormayalım bebişleri yatalım.hadi canım yine görüşmek üzere muhabbet güzel oldu.sıksık giriyorum ben.opuyorumnanaktaniyiuykular canımcım.

hoşgeldin canım daha önce olsaydın keşke laflardık negüzel.şimdi çok uykum geldi benimopuyorumnanaktangörüşmek üzere yine.

tamam canım bende seni öpüyorum bebişlerimize iyi davranalım yarın görüşürüz inş iyi uykular sanadazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…