hoşgeldin canım daha önce olsaydın keşke laflardık negüzel.şimdi çok uykum geldi benimopuyorumnanaktangörüşmek üzere yine.
hoşbuldum valla bu saatte yemek yedim sonrada buraya geldim:))
ooo afiyet olsun da biraz geç değil mi yaa ben 21 de yedim diye midem berbat konumda .maşallah sana vallaalkisalkisalkis
10 haftayı geçmişsin artık olmaz herhalde maşallah ne diyim tadını çıkar bence
yaa benim netten mi yoksa KK da bi sorun var sayfa çok geç yenileniyor.ben çıkıyorum artık ezgi sana iyi geceler başka da kimse yok herhalde.öpüyorum canım
günaydın kızlarr... a.s.
biz iyiyiz bugün... sizler nasılsınız?
annemdeyim şuan.. az önce geldik.. öğleden sonra bebek mevlüdüne gidicez :)) şimdilik buralardayım yani :))
günaydın canım,süpper valla git bak bakalım,neler yapmışlar,biraz fikir edinirsin,bizlerlede paylaş,benimde hep hayallerimdedir bebek mevlüdü,hele o kıyafetleri yokmu bitiyorum......rabbim bizlerede nasip etsin inşlh.....
tamam canımcım... yazarım size ayrıntılarıı.. ben bu kez öyle büyükçe bir mevlüt yapmıcağım için pek ilgimi çekmiyo ama sizin için incelerim... (kızımda yapmıştık biz.. 2.ye aile arasında yaparız diyorum bakalım)
amiin canımm.. cümlemize nasip etsin rabbim... :Saruboceq:
Günaydın kızlar bende geldim... Benim bugünki iş görüşmesi yalan oldudelikafadulden ewde bu kadar zorlanıyorsun çalışırsan dayanamazsın diye eşim gitmemi istemedi bende ısrar etmedim kendime güvenemedim... Yani ewde oturmaya devam çalışmaya HAYIR:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?