2010 Nisan Anneleri

ooo afiyet olsun da biraz geç değil mi yaa ben 21 de yedim diye midem berbat konumda .maşallah sana vallaalkisalkisalkis

varya nazar değmesinde ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri herşey aynı ne mide bulantısı ne aş erme hiç bişi yok valla anneme çekmişim oda öyleymiş bi kere bile midem bulanmadı hep nasıl oluyo acaba diye merak ediyorum valla bundan sonra olurmu bilmiyorum:))

10 haftayı geçmişsin artık olmaz herhalde maşallah ne diyim tadını çıkar bence

evet öylede sadece bi sorunum var oturup kalkarken hapşırırken yada hafif karnıma bastırınca bi acı hissediyorum sanki karnım çoook gergin duruyo sizdede oluyomu bunlar bide karnım biraz büyümeye başladı:))

yaa benim netten mi yoksa KK da bi sorun var sayfa çok geç yenileniyor.ben çıkıyorum artık ezgi sana iyi geceler başka da kimse yok herhalde.öpüyorum canım

günaydın canım. ya benim bulantım var elevit içerken midem bulanıyor hep mafoldumben

günaydın kızlar,nasılsınız ,benim midem yanıyo onun dışında iyiyim,birde dudağımdaki koca baloncukla tam bi bütün olduk....

günaydın kızlarr... a.s.

biz iyiyiz bugün... sizler nasılsınız?

annemdeyim şuan.. az önce geldik.. öğleden sonra bebek mevlüdüne gidicez :)) şimdilik buralardayım yani :))

günaydın kızlarr... a.s.

biz iyiyiz bugün... sizler nasılsınız?

annemdeyim şuan.. az önce geldik.. öğleden sonra bebek mevlüdüne gidicez :)) şimdilik buralardayım yani :))

günaydın canım,süpper valla git bak bakalım,neler yapmışlar,biraz fikir edinirsin,bizlerlede paylaş,benimde hep hayallerimdedir bebek mevlüdü,hele o kıyafetleri yokmu bitiyorum......rabbim bizlerede nasip etsin inşlh.....

tamam canımcım... yazarım size ayrıntılarıı.. ben bu kez öyle büyükçe bir mevlüt yapmıcağım için pek ilgimi çekmiyo ama sizin için incelerim... (kızımda yapmıştık biz.. 2.ye aile arasında yaparız diyorum bakalım)

amiin canımm.. cümlemize nasip etsin rabbim... :Saruboceq:

çok kalabalık oluyor değilmi,bende annemlerde yparım diyorum,benim eve sığılmaz,zaten hem kaynanam hemde annem ayrı ayrı yaparlar,kimse diğerinin yaptığını beğenmez çünkü,mevlüt şekerleri falan ,lohusa şerbetleri,ayyy ayyy.....ikincisinede yap canım ya bence ......

Günaydın kızlar bende geldim... Benim bugünki iş görüşmesi yalan oldudelikafadulden ewde bu kadar zorlanıyorsun çalışırsan dayanamazsın diye eşim gitmemi istemedi bende ısrar etmedim kendime güvenemedim... Yani ewde oturmaya devam çalışmaya HAYIR:içelim:

günaydın canım ya ,herseyin hayırlısı ne diyelim kısmet değilmiş,bazen ben bile evde olsamda ayaklarımı uzatsam diye düşünüyorum,şimdi dinlenmemiz gereken dönemler,Allah'tan benim kendi işimde çok yorulmuyorum,seçme şansım olsaydı bende çalışmazdım canım......benim yerimede keyf yap canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…