günaydın canım ya ,herseyin hayırlısı ne diyelim kısmet değilmiş,bazen ben bile evde olsamda ayaklarımı uzatsam diye düşünüyorum,şimdi dinlenmemiz gereken dönemler,Allah'tan benim kendi işimde çok yorulmuyorum,seçme şansım olsaydı bende çalışmazdım canım......benim yerimede keyf yap canım...
Günaydın kızlar bende geldim... Benim bugünki iş görüşmesi yalan oldudelikafadulden ewde bu kadar zorlanıyorsun çalışırsan dayanamazsın diye eşim gitmemi istemedi bende ısrar etmedim kendime güvenemedim... Yani ewde oturmaya devam çalışmaya HAYIR:içelim:
ruzenin... bilmiyorum ki canım. daha bunları düşünmek için çok erken gibi geliyo bana... şöyle bi 5. ayımı geçsem öyle başlıcam bu kez planlara,hayallere... düşen bebeğimde ilk testte çıktığı gün daha bi hayaller eşimle bizde sorma... ama malesef 1 hafta sonra sonuç hüsranbu kez kendimi pek ümitlendirmek istemiyorum.. diyorum ama şaka maka 2,5 aylık olduk bile :))
mutlaka bi mevlüt okunucak tabiki.. ama belki 20 kişiyle belki 100 kişiyle kalabalık yaparım yine.. o gün nasipte ne varsa :)) rabbim o günleri de görmeyi hayırlısıyla nasip etsin inş. :Saruboceq:
çok kalabalık oluyor değilmi,bende annemlerde yparım diyorum,benim eve sığılmaz,zaten hem kaynanam hemde annem ayrı ayrı yaparlar,kimse diğerinin yaptığını beğenmez çünkü,mevlüt şekerleri falan ,lohusa şerbetleri,ayyy ayyy.....ikincisinede yap canım ya bence ......
hakkında hayırlısı olsun güzelim... belki de çalışmamanda hayır vardır... çalışmanı mecbur kılacak bir durumunuz yoksa bu günleri evde bol dinlenerek geçirmen en güzelii.. opuyorumnanaktan
Aman allah korusun benimde acı bi deneyimim var iletini okuyunca rüyam geldi aklıma... Bu gece rüyamda bebeğimin düşmüş güya tekrar kurtaj olacakmışım çok sıklıyordum.. Allah esirgesin bebeişlerimizi...:Saruboceq::Saruboceq:
ruzenin... bilmiyorum ki canım. daha bunları düşünmek için çok erken gibi geliyo bana... şöyle bi 5. ayımı geçsem öyle başlıcam bu kez planlara,hayallere... düşen bebeğimde ilk testte çıktığı gün daha bi hayaller eşimle bizde sorma... ama malesef 1 hafta sonra sonuç hüsranbu kez kendimi pek ümitlendirmek istemiyorum.. diyorum ama şaka maka 2,5 aylık olduk bile :))
mutlaka bi mevlüt okunucak tabiki.. ama belki 20 kişiyle belki 100 kişiyle kalabalık yaparım yine.. o gün nasipte ne varsa :)) rabbim o günleri de görmeyi hayırlısıyla nasip etsin inş. :Saruboceq:
hayırlı günler hanımlarrr bugün güne üzücü bi haberle başladım arkadaşım aşılama ile gebe kalmıştı ama 25 haftada erken doğum yapmışş bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm rabbim burada ki biz anne adaylarını korusun bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelsin inşşşş
hayırlı günler hanımlarrr bugün güne üzücü bi haberle başladım arkadaşım aşılama ile gebe kalmıştı ama 25 haftada erken doğum yapmışş bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm rabbim burada ki biz anne adaylarını korusun bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelsin inşşşş
amin teşekkür eedrim... mecbur değil tabi ama çalışsamda fena olmaz hayat şartları malüm sigortada yok bizde bi doktora gitmem testiydi muaynesiydi 250 tl yi buluyo allah hepimizin yardımcısı olur umarımm:Saruboceq:akannehir
günaydın herkese..... bana daha yeni aydıda:)))
günaydın herkese..... bana daha yeni aydıda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?