2010 Nisan Anneleri

ruzenin... bilmiyorum ki canım. daha bunları düşünmek için çok erken gibi geliyo bana... şöyle bi 5. ayımı geçsem öyle başlıcam bu kez planlara,hayallere... düşen bebeğimde ilk testte çıktığı gün daha bi hayaller eşimle bizde sorma... ama malesef 1 hafta sonra sonuç hüsran bu kez kendimi pek ümitlendirmek istemiyorum.. diyorum ama şaka maka 2,5 aylık olduk bile :))
mutlaka bi mevlüt okunucak tabiki.. ama belki 20 kişiyle belki 100 kişiyle kalabalık yaparım yine.. o gün nasipte ne varsa :)) rabbim o günleri de görmeyi hayırlısıyla nasip etsin inş. :Saruboceq:

Hayırlısı olsun ne diyelim... Kendi işinde çalışmak daha iyi... Sana kolaylıklar gelsin.. Ben ikimizin yerinede dinlenirim artık:)):CüvCüv:

hakkında hayırlısı olsun güzelim... belki de çalışmamanda hayır vardır... çalışmanı mecbur kılacak bir durumunuz yoksa bu günleri evde bol dinlenerek geçirmen en güzelii.. opuyorumnanaktan

Aman allah korusun benimde acı bi deneyimim var iletini okuyunca rüyam geldi aklıma... Bu gece rüyamda bebeğimin düşmüş güya tekrar kurtaj olacakmışım çok sıklıyordum.. Allah esirgesin bebeişlerimizi...:Saruboceq::Saruboceq:

kalabalık olmazmı güzelim... kendi akrabalarım... eşimin akrabaları... annemin mahalle komşuları... şimdiki komşularım... arkadaşlarım.. eşimin iş arkadaşlarının eşlerii... sen düşün kaç kişi olabileceğini.... kaydirigubbakcemile3 ama tabiki tatlı telaşe... 1000 kişi de olsa mutlu bir olay.. ilk mürüvvet gibi bişey zemuszemus

hayırlı günler hanımlarrr bugün güne üzücü bi haberle başladım arkadaşım aşılama ile gebe kalmıştı ama 25 haftada erken doğum yapmışş bebeğini kaybetmiş çok üzüldüm rabbim burada ki biz anne adaylarını korusun bebeklerimiz sağ salim dünyaya gelsin inşşşş

hakkında hayırlısı olsun güzelim... belki de çalışmamanda hayır vardır... çalışmanı mecbur kılacak bir durumunuz yoksa bu günleri evde bol dinlenerek geçirmen en güzelii.. opuyorumnanaktan

amin teşekkür eedrim... mecbur değil tabi ama çalışsamda fena olmaz hayat şartları malüm sigortada yok bizde bi doktora gitmem testiydi muaynesiydi 250 tl yi buluyo allah hepimizin yardımcısı olur umarımm:Saruboceq:akannehir

ayy allah korusun canım hepimizin bebişinii... :Saruboceq: amiinn :Saruboceq: annemde sabah aradı evden çıkmadan. dikkat et gelirken dedi. rüyasında hastanelerde uğraşmış,koşturmuş hep.. rabbim hayırlara karşı çıkarsın inşallah.. bende dedim p.tesi dr. gidicem ve ben randevu almayı unuttum o girmiştir rüyana diye kaydirigubbakcemile3 .. 13:45 de randevum varr.. eve gelmem akşamı bulur yani kafamçokkarıştı devlet hast çağırdı bu kez benim dr. ordada ultrasona ayrı bi yere gönderiyolar fln.. rabbim hayırlısını versin mutlu haberlerle dönmemi nasip etsin inş. hepimizin :Saruboceq:

sorma canım ya bende bazen korkuyorum,bizim ilk bebiş ya bilmiyoruz daha tecrübesiziz. eşim bayram sabahı ultrason resmiyle el öpmeye çıkmıştı ,ben biraz daha sakin kalmaya çalışıyorum,ne olursa olsun hepimiz belli hayaller kuruyoruz,korkularım hep olacak,eşimin annesi kızıyor bazen nazar değecek,sen bukadar heryerde anlatma çok heveslisin biliyoruz ama diyor....rabbim hepimizin meleklerini korusun,onları bizlere bağışlasın,gercektende hiç anlamadım 10 hafta oldu bile

Günaydın.. Çok kötü yaa böle haberler aldıkça hevesim kaçıyor kendimi çok şartlandırmak istemiyorum.. hepimizin bebeişlerini allah korusun:Saruboceq:

amin canım ama çok düşünmemek lazım böyle şeyleri kısmeti varsa o sağ salim gelir dünyaya rabbim korusun allaha emanet etmekten başka çaremiz de yokkk

iyi günler canım a.s.
:sinifsinif: çok üzücü bir durum.. rabbim sabır versin arkadaşına...25 hafta karnında taşıyıp kaybetmek daha zor olmalı.. rabbim hiçbirimize yaşatmasın... evlatlarımızı ve bizi korusun :Saruboceq: ben 9+5 deyim tatlım zemuszemus

ek bir gelir hepimiz için iyi olmazmı canım zemuszemus sigorta olmaması kötü tabiki.. bizim ssk var ama düşünüyorum da olmasaydı ,zaten bir test en basiti 80 tl.den başlıyo.. allah yardımcımız olsun hepimizin... :Saruboceq:

ewet canım çok üzücü allahım korusun benim ikiz olduğu için tedirginlikde yok değil ama alllaha emnet ettim

kızlar sabah uyanır uyanmaz miğdem bulanıyo daha sonra yıllardır yemek yememiş gibi açımmm bu gidişle 100 kg ollcam

Öğleden sonra arkadaşıma gidicem.. Anca ewi toparlırım yatağı bile toplamadım henüz.. Kendinize iyi bakın.. Güzel hafta sonları diliyorum hepinize...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…