2010 Nisan Anneleri

kızlar ya bişey dicem size.. benim dün akşamüzerinden beri tüm dişlerim feci ağrıyo... konuşmak istemiyorum inanın.. hava girince bile sızlıyolarr... şimdide başıma vurdu ağrısı.. napçam ben bu ağrıyla..

ama diyorum eee dün deli gibi yok yumuşak şeker , yok vişnlei, yok limonlu dersen olcağı bu.. ama bu kadar da olmaz ki yaa hepsi birden ağrıyo.. hi böyle olmamıştı.. neden acaba?

Öğleden sonra arkadaşıma gidicem.. Anca ewi toparlırım yatağı bile toplamadım henüz.. Kendinize iyi bakın.. Güzel hafta sonları diliyorum hepinize...a.s.

sağolasın... iyi günler canımm.. iyi gezmeler sanada.... dikkat et kendine ve bebişine... opuyorumnanaktan

hamilelikte dişlerde problem oluyormuş,ama seninki belkide şekerlerden kaynaklanıyordur canım,çok yedin belkide...inşlh gecer bir an önce çünkü diş ağrsı çoğunlukla başa ve gözede etki ediyor...

ya kızlar ben artık hamile olduğumu hissetmiyorum normal mi acaba bu haftadan sonra. eşime dr a gidip bi bakalım diyorum izin yok( Drun verdiği randevuyu bekleyecekmişiz. Çok kafama takıyormuşum. Akıntı dışında problemim yok. Bugün süt bile midemi bulandırmadı. 14 haftaya başladık bugün hayırlısıyla. Var mı belirtiileri geçen??

off kızlar ya gezmek istiyorum,bir yerlere gitmek istiyorum....kimsede yok çavremde kime gideyim,valla bulsam yapcak bişi dükkanıda takmıycam eşim baksın....ama maalesef yok,annemi aradım pazara gidelim bari diye oda daha erken diyor,neden böle oldum ben ya patlıycam sanki yapcak bişi de yok boş boş oturuyorum bazen oturmaktan ağrılar giriyo valla....

günaydın kızlar nasılsınız geçmişi pek okuyamadım baya açmışınız arayı.
nisan ayı erkek ayımı olacak ne arkadaşım da nisan annesi oğlu olacakmış büyük ihtimal.sağdan soldan duyuyorum gene nisanda doğum yapacakları hep oğlan.burdada bi iki arkadaşın belli olmuş gibi dr büyük ihtimal erkek demiş onlarada.hayırlısı olsun inşalah.

hamile olduğumuzu heralde bebişler hareketlenmeye başlıyınca anlıycaz tatlım,şimdilik bendede mide yanması dışında bi sorun yok,bide ara ara bastıran uyku halleri....Allah'tan benim eşimin karışma huyu yok ben bi bahane uydurup gitmek isteyince gidiyorum,helede aklıma çok takıldığı zamanlar oluyor,kim tutar beni,benim doktorum saolsun 15 günde bir çağırdı artık neden bilmiyorum,buda ayda iki kez bebeğimi görmek demekkaydirigubbakcemile2

günaydın canım,bende çevremde kimi duyduysam kızı oluyor,nisan ayını bilmiyorum bakalım ne çoğunlukta olacak.....artık öğrensekte merakımız geçse daha bana çok var ama,hayırlısı artık

canım haftandan dolayı gayet normal ben de 13. haftamı bekliyorum. hamile kaldıktan sonra internette çok araştırma yaptım 13. haftadan sonra hamileliğimizin balayını yaşıyormuşuz. benim için daha erken ama benim de bulantılarım hafifledi ara ara devam ediyor... aklına kötü şeyler getirme lütfen... Allah korusun bebişlerimizi...

kızlar jnaz arkadaşımız iki gün önce ikili test için doktora gidecekti. o günden sonra yazmadı değil mi ? merak ettim . inşallah kötü birşey yoktur :Saruboceq::Saruboceq:

benimde 15 günde birdi ama artık aya çıktık. 15 ekimde randevum. birde dr uma çok uzaktayım ben 40 km falan var aramızda. bulunduğum yerdeki tıp merkezine gideyim diyorum ama işte eşim... 2 düşüğüm var benim önceden. Çok üzülmüştüm onlara eşim tekrar kendimi çok kaptırmamam için uğraşıyor. Ama elimde değil ki ben çift çizgiyi gördüğüm andan beri yine çok heyecanlıyım. İnşallah allah bu kez sağlıkla kucağımıza almayı nasip edicek.
Amannn ne bileyim işte heyecan galiba... duramıyorum durduğum yerde. Gebe bi arkadaşımda kalp atışı dinleme aleti var akşama oraya gideyim bari bakalım duyabilecekmiyim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnn canım.. bende okudum. şimdi bi kaç siteye daha baktım. hepsi aynı şeyi söylüyor. Hayırlısı artık inşallah. Ama ben 9 ay bulantıya razıydım:)))

hamilelikte dişlerde problem oluyormuş,ama seninki belkide şekerlerden kaynaklanıyordur canım,çok yedin belkide...inşlh gecer bir an önce çünkü diş ağrsı çoğunlukla başa ve gözede etki ediyor...

saol cnım ilgine opuyorumnanaktan ... inş. geçer bi an önce.. ama şimdi accık daha hafifledi sanki...

neyse kızlarrr ben çıkıyorum artık.. ancak hazırlanıp çıkarız... akşam evden girerim artık büyük ihtimalle.... şimdilik iyi günler herkese... opuyorumnanaktan

bende eşim kendini çok kaptırmasın diye uğraşıyorum,oda öle çok heyecanlı,rabbim gönlümüze göre versin,sende çalışıyorsun dimi canım esnafsın,çok yoruluyormusun,benim okadar yorucu değil ama bazende oturmaktan ağrılarım oluyor,çalışmak zor hamilelikte ama ben son aylarıma kadar bırakmıycam gibi,ben bazen diyorum keşke evde bi ultason olsada özledğimde görsem...:kedi:

angelsounds alsana. ben aldım şimdilik arkadaşımda onun son ayları çünkü sonra bende kalıcak. Evet esnafım gözlükçüyüz biz eşimle birlikte çalışıyoruz. İnsanlarla uğraşmak dışında aslında yorucu değil. Ama zor oluyor bazı şeyleri anlatabilmek birde burası izmire bağlı bir ilçe çok cahil insan var. bi yakın gözlük kullanması yarım saatte anlatmama rağmen anlamayanlar var. Ama zevkli bi iş. Birde benim işyerim evden bozma bir dükkan olduğu için arka tarafta odalarım yatağım var. O yüzden yorulduğumda girip yatıyorum. Bende sonuna kadar allah bi aksilik vermezse devam ederim.

selam herkeze günaydın. gebelik haftasını hesaplamak için son adet tarihindenmi sayıyoruz arkadaşlar.

evet son adetin ilk gününden hesaplanıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…