2010 Nisan Anneleri

slm bayanlar hepınıze nasılsınız benım mıden bıraz tuhaf ne olacagı bellı degıl?

meraraba tatlı annişler nasılsınız ben işleri yeni bitirdim toz falan aldım zaten kalktığımda 11di saat keyifler nasıl umarım iyidir

selam kızlar..uzun zamandır yoktum...hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun:))))
Seneye bebişlerimizle kutlarız inşallah:)))
Geçmiş sayfaların hepsini okumam mümkün değil umarım hepiniz iyisinizdir

selam kızlar..uzun zamandır yoktum...hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun:))))

merhaba canım hoşgeldin seninde geçmiş bayramaın mübarek olsun valla bazen kızıyorum slm veriyoruz bazı arkadaşlar sitede gözükmesine karşı msj yazmıyo acaba neden anlamadım:uhm:

slm kızlar şöle bi dolandım pazara gittim geldim,kendime meyve aldım ,sizler neyapıyorsunuz.....

slm kızlar şöle bi dolandım pazara gittim geldim,kendime meyve aldım ,sizler neyapıyorsunuz.....

slm canım hoşgelmişsena.s. siyah üzümde aldınmı yaa canım çok çekiyo üzüm manyağı oldum resmen yaa ama tatlı olandan delikafadulden

slm canım,seninde bayramın mübarek olsun,inşlh canım seneye kucağımızda gireriz bebişlerle...

slm canım hoşgelmişsena.s. siyah üzümde aldınmı yaa canım çok çekiyo üzüm manyağı oldum resmen yaa ama tatlı olandan delikafadulden

ayy canım ya bize yeni gelmiş siyah üzüm organik hemde köyden,bende aksine hiç sevmem biliyomusun,elma armut bana yetiyo bazen onalrı bile sevmiyorum....desene bebişin üzüm gözlü olcak kara kara....

Dogacak bebek dogumdan bir gun once Allah
ile gorusur...

Allahim dunyaya gidecegim ve orada ne yapacagim bilmiyorum" :melek:

"Ben senin icin bir melek yarattim; o seninle ilgilenecek" ^_^

"Allahim ben onlarin dilini bilmiyorum; onlarla nasil
konusacagim iletisim kuracagim?" :melek:

"Senin icin yarattigim melek sana onlarin dilini
ogretecektir"

"Allahim duydugugum kadariyla dunyada cok kotuluk varmis;
onlarla nasil basa cikacagim?" :melek:

"Senin icin yarattigim melek seni cani pahasina kotuluklerden

koruyacaktir merak etme"

"Allahim sana tekrar nasil donecegim?" :melek:

"Senin icin yarattigim melek
bana nasil donecegini sana anlatacaktir"

Derken melekler gelir ve ge dunyaya gitme zamani geldigini
soylerler....

Melekler bebegi Allahin huzurundan alirken bebek son kez
sorar.

"Allahim benim icin yarattigin melegin adi ne?" :melek:

"Adinin onemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin"

annelerimizin kıymetini bilelim.

ayy canım ya bize yeni gelmiş siyah üzüm organik hemde köyden,bende aksine hiç sevmem biliyomusun,elma armut bana yetiyo bazen onalrı bile sevmiyorum....desene bebişin üzüm gözlü olcak kara kara....

öylemi oluyo canım bilmem ay üzüm gözlerini sever annesi gerçi eşimle benim gözler ela ama olsun severim ben onun üzüm gözlerini

öylemi oluyo canım bilmem ay üzüm gözlerini sever annesi gerçi eşimle benim gözler ela ama olsun severim ben onun üzüm gözlerini

kızlar dikkat dr bana meyvelerden muz ve üzüm yasak dedi. Nednini soramadım o sırada. Bi daha gittiğimde sorucam. Ben şekerinin yüksek olmasına bağlıyorum kilo yapar diye ama sizde bi sorun isterseniz.

kızlar dün gece bişeyler sormuştum ama o saatte topikte kimse olmadığından arada kaynadı tekrar bakarmısınız
benim karnımda oturup kalkarken hapşırırken öksürürken yada hafifçe bastırdığımda bi acı oluyo karnım çoooook gergin hissediyorum sizdede oluyomu bunlar
bide bi kaç gündür karnımın büyüdüğünü farkettim pantalonlarım olmuyo hani başlardada büyüktü ama gazdan falan oluyodu bu sefer öyle değil sanki hamilelik sebebiyle büyüdü...

valla canım bende bilmiyorum öle drler çok zeytin yiyeninde zeytin gibi olurmuş falan,bide duymuştum hurma yiyenin kızı olursa çok güzel olurmuş,hepsi söylenti canım ya, ama açıkçası ben bencillik yapıp gözleri bana benzesin istiyorum ,bol bol aynayamı bakmalıyım acaba???

çok güzel canım gene açtım muslukları valla,daha önce bir yerde daha okumuştum,saol paylaştığın için...

canım o gerginliğin olması doğal bitanem rahim büyüyo ondandır tatlım merak etme bana eşefmanlarım dışında hiçbir pantalonum olmuyo beli canım ee artık yavaş yavaş 3. ayı dolduruyoruz bitanem bundan sonra göbişler baya bir belli olacak :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…