2010 Nisan Anneleri

evet canım haklısın

bendede aynı oluyor canım mesela önceleri sabah uyanınca gerilirdim şimdi onu yapamaz oldum,özellikle hapşırırken çok oluyo sol kasığımda batma oluyor sanki,çok oturduğumdada birden kalkarsam eğer oluyor,sanırım normal seyelr büyüdükleri için,sen Allah'tan yeni yeni farketmişsin karnının büyümesini benim iki haftadır özellikle hiç bi kıyafetim olmaz oldu....sanırım evet artık göbek değil bebişler...

kaydirigubbakcemile3 bak canım bak ama bende şöyle bişey duymuştum ilk hareket ettiğinde aklından kii geçirirsen ona benzermiş anam benim kociş aklımdaki valla sağlıklı olsunda canım aşkımada benzesinŞeniz
çok güzel canım gene açtım muslukları valla,daha önce bir yerde daha okumuştum,saol paylaştığın için...

bende nette gezinirken gördüm canım çok güzel yaa rabbim kucağımıza almayıo nasip eğlesin inşallah biz onlara melek diyoruz onlarda bize dermiş:a015:mafoldumben kıyamam ben yaa

şükürler olsun canım sen nasılsın bende biraz mide bulantısı var bugün anlamadım yaa ne güzel midem bulanmıyo bulanmıyo dedim nazar değdirdim kendime

çok sağol canımcım iyiyim işte bildiğin gibi bi iyi bi kötü yuvarlanıp gidiyoz.geçmiş olsun canım o bende de oluyor artık iyiym demeye bile korkuyom nazar ediyom kendime

hoşbulduk arkadaşlar hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ederim tek tek yazdıklarınızı okudum çok keyifli yaa. bide bu ikili test ne zaman yapılacak ben şu an 9 haftalık hamileyim kaçıncı haftada yapılacak

canım ikili test 11.14haftası arasında yapılıyo doktorun sana bi gün veriri görüş istersen canım:hulya:

yaa kızlar ben hiç su içemiyorum yaa 2 litre içmek gerekiyormuş zorlarsam ancak 1 litre oda çoook zorlarsam. lmaz:

slm hanımlar nasılsınız ben kabızlık problemı yasıyorum :kedi::roflol:
aranızda aynı problemı yasayan ve cozum sunabılecek varmı?:çok üzgünüm:

slm hanımlar nasılsınız ben kabızlık problemı yasıyorum :kedi::roflol:
aranızda aynı problemı yasayan ve cozum sunabılecek varmı?:çok üzgünüm:

canım kabızlığın en iyi çözümü doktorum bana söylemişti kayısı canım bol bol kayısı ye sabah aç karnına falan ye çok iyi geliyo kayısı suyu içiyorum ben bol bol canım

kabızlık ilk günden beri hat safhada..hiçbir çözüm bulamadım maalesef..folic asid mi yapıyo acaba..bolca taze incir ve kavun yiyorum..ama pek de rahatladım denemez..

evet.. kuru kaysıyı her sabah aç karnına tüketsek iyi olur sanırım..ama unutuyorum bazen yemeyi..

evet.. kuru kaysıyı her sabah aç karnına tüketsek iyi olur sanırım..ama unutuyorum bazen yemeyi..

kuru kayısı ve incir çok faydalı,bol bol tüket canım,birde sulu gıdalar almaya bak,bazen yediklerimizde çok kabızlık yapabiliyor ve dikkat et hamilelikte kabızlıkla hemoroit hastalığıda başlıyabiliyo,aman olmasın.....

kızlar yıyorum ama pek etkısı olmuyo yıne duzenlı olmuyo bırde kayısıyı yemekten ıgrendım sabahları yıyemıyom sımdı ve kotuyum :1no2:

slm canlarım nasılsınız ben harikayım dün doktora gittik ense kalınlığımız normal çıktı çok şükür allahtan doktorumuzda çok sakin ve ilgili çok rahatlatıyo bizi ama kötü haber 3.5 kilo almışız sinir oldummafoldumben ama en güzeli ultrason karnımda gezinmeye başlar başlamaz bebişimiz kolunu kaldırdı sıpa yaa hiç rahat durmuyo kolları bacakları vucudu hep hareket halindeydi eşim nerdeyse doktorun üzerine zıplayacaktı sevinçten hareket ediyo diyekaydirigubbakcemile3 herşey yolundaymış folik asiti bıraktık elevite başlayacaz bide balık yağına bide doktorum hergün sebze meyve yekola çay kahve artık yok tuzdan uzak dur ceviz kayısı üzüm badem ve haftada iki kez mutlaka balık ye dedi bende sizlere aktarayım dedim. bu arada ikili teste gerek yok 5 hafta sonra 3 lü test ve cinsiyet için gitcez hayırlısıyla çok heyecanlı ve mutluyum allahım herkes için hayırlısını nasip etsin inşallahhhhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…