canım o gerginliğin olması doğal bitanem rahim büyüyo ondandır tatlım merak etme bana eşefmanlarım dışında hiçbir pantalonum olmuyo beli canım ee artık yavaş yavaş 3. ayı dolduruyoruz bitanem bundan sonra göbişler baya bir belli olacak :CüvCüv:
kızlar dün gece bişeyler sormuştum ama o saatte topikte kimse olmadığından arada kaynadı tekrar bakarmısınız
benim karnımda oturup kalkarken hapşırırken öksürürken yada hafifçe bastırdığımda bi acı oluyo karnım çoooook gergin hissediyorum sizdede oluyomu bunlar
bide bi kaç gündür karnımın büyüdüğünü farkettim pantalonlarım olmuyo hani başlardada büyüktü ama gazdan falan oluyodu bu sefer öyle değil sanki hamilelik sebebiyle büyüdü...
kaydirigubbakcemile3 bak canım bak ama bende şöyle bişey duymuştum ilk hareket ettiğinde aklından kii geçirirsen ona benzermiş anam benim kociş aklımdaki valla sağlıklı olsunda canım aşkımada benzesinŞenizvalla canım bende bilmiyorum öle drler çok zeytin yiyeninde zeytin gibi olurmuş falan,bide duymuştum hurma yiyenin kızı olursa çok güzel olurmuş,hepsi söylenti canım ya, ama açıkçası ben bencillik yapıp gözleri bana benzesin istiyorum ,bol bol aynayamı bakmalıyım acaba???
çok güzel canım gene açtım muslukları valla,daha önce bir yerde daha okumuştum,saol paylaştığın için...
slm kızlar nasılsınız bakalım?
şükürler olsun canım sen nasılsın bende biraz mide bulantısı var bugün anlamadım yaa ne güzel midem bulanmıyo bulanmıyo dedim nazar değdirdim kendime
hoşbulduk arkadaşlar hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ederim tek tek yazdıklarınızı okudum çok keyifli yaa. bide bu ikili test ne zaman yapılacak ben şu an 9 haftalık hamileyim kaçıncı haftada yapılacak
hoşbulduk arkadaşlar hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ederim tek tek yazdıklarınızı okudum çok keyifli yaa. bide bu ikili test ne zaman yapılacak ben şu an 9 haftalık hamileyim kaçıncı haftada yapılacak
sağolun kızlar tuzlu kraker yiyyom her zaman elimde tuzlu kraker ağacı çıkıcak miğdem de ne yapalım artık meleklerim iyi olsunda ben her şeye razıyyım benim bebekler ikiz kızlarr ya sizler
benımkıde tek yumurta ıkızı hihoyyyt
slm hanımlar nasılsınız ben kabızlık problemı yasıyorum :kedi::roflol:
aranızda aynı problemı yasayan ve cozum sunabılecek varmı?:çok üzgünüm:
evet.. kuru kaysıyı her sabah aç karnına tüketsek iyi olur sanırım..ama unutuyorum bazen yemeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?