2010 Nisan Anneleri

çok sevindim canım bebiş iyi olsunda alınan kilolar bi şekilde verilir zaten,desene daha var cinsiyetini öğrenmene,ne zor bizler için beklemek,rabbim hepimizin meleklerini korusun....

slm canım hoşgeldin,iyi olmana ve bebişinle ilgili güzel haberler getirmene çok sevindim.allah sevincimizi daim etsin.ben de pazartesi gidicem bakalım siz böyle anlattıkça çok heyecanlanıyorum elini kolunu sallıyo diyorsunuz ya içim gidiyor valla

canım gözün aydın maşşallah bebişine annesi aslında cinsiyeti hakkında yorum yapabilirdi bence canım acaba söylemekmi istemedi erken diye:uhm:

slm kızlar ben geldim nasılsınız bakıyorumda ikili testler yapılmış
bede yapdırdım çok şükür tarama testimiz normal çıkdı ama kan testimizi
çarşamba alacağım devlet hastanesi olduğu için biraz geç oluyor
çarşamba günü ikisinide daha sağlıklı yorumlayacaklar inş bi sorun yoktur.

selam kizlar nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir
cok sükür biz iyiyiz
güzel haberler alanimiz var sizin adiniza cok sevindim
benimde 4 günüm kaldio kuzumu görecem
insallah hersey yolunda gider
öpüyorum hepinizi

kızlarr ben çıkıyorum burda acayip yağmur var,toparlanalım eve anca gideriz şimdi trafikte olur öff öff.....yarın sabah görüşmek üzere kızlar....

mrb arkadaşlar benimm sağ kasığımda seğirme gibi bi ağrı var yaaa
nedendir fikri olan varmı

çok sevindim canım bebiş iyi olsunda alınan kilolar bi şekilde verilir zaten,desene daha var cinsiyetini öğrenmene,ne zor bizler için beklemek,rabbim hepimizin meleklerini korusun....

canım gözün aydın maşşallah bebişine annesi aslında cinsiyeti hakkında yorum yapabilirdi bence canım acaba söylemekmi istemedi erken diye:uhm:

canlarım yaa çok saolun allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguları hep güzel haberler verelim inşallah birbirimize:Saruboceq:

mrb arkadaşlar benimm sağ kasığımda seğirme gibi bi ağrı var yaaa
nedendir fikri olan varmı

canım bence bebek büyüyoo bendede çok oluyoooo çünkü:1hug:

Canım üşütmüş olabilirsin.Bide bebiş büyüdüğünde olabilir.

Şeniz

canlarım yaa çok saolun allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguları hep güzel haberler verelim inşallah birbirimize:Saruboceq:

canım bence bebek büyüyoo bendede çok oluyoooo çünkü:1hug:
Şeniz OYYYYYYYYYYYYYY YERİİM BEN SİZİİ YAA BÜYÜYORDUR DİMİİ Şeniz

Maşallah maşallah.Darısı tüm nisan annelerinin başına güzel haberlerin.a.s.

iyi geceler kızlarr
kaç gündür uğrayamadım annemler bendeydi bugünde onlarla birlikte devremülke geldim kısmetse pazartesi günü döneceğim evime. perşembe günü doktora gittim ama randevumu kaçırdım 2 yi kadar beklemem gerekiyordu ama geri dönmemiz gerekti . bende bugün gittim çok şükür bi sorun yok gelişimi normal devam ediyor kuşumun 8.10 cm olmuş ama yine uyuyordu galiba doktor sakin bi bebek olacak diyor:) ense kalınlığınıda bebişin pozisyonundan dolayı bakamadı zaten gerekte yok 1 ay sonra 4 lü test yaparız dedi birde 14 haftalık mış bitanem
sizlerde iyisinizdir inşallah buketçim senin adına çok sevindim
kendinize çok iyi bakın görüşmek üzeree

günaydın kızlar..

dün uğrayamadım hiç, kayınbiraderime kız isteme telaşımız vardı.
artık resmen bir elti sahibiyim :)
çok ayakta durdum, acayip yoruldum, paçavra gibiyim bugün...

sizler nasılsınız ?

jnazcım.. çok sevindim iyi haberlerine.. hayırlı olsun. darısı başımıza..

günaydın kızlar.dün bende uğrayamadım temizlik vardı evde.nasılsınız bakalım?ben iyiyim sabah sabah bir posta çıkarttım....rahatladım....

günaydın kızlar.dün bende uğrayamadım temizlik vardı evde.nasılsınız bakalım?ben iyiyim sabah sabah bir posta çıkarttım....rahatladım....

ben çok şükür mide bulantısı olmadan uyandım bu sabah.. baş ucumda çubuk kraker duruyor, direkt ona gidiyor elim, aç kalınca daha beter oluyorum sanki.

sana da geçmiş olsun canım.

temizliği kendin mi yapıyorsun ?

ben bebeği öğrendim öğreneli toz almak dışında bir şey yapmıyorum, eşim sağolsun her şeye yetişiyor... bizde bi de iki kedi var, bi de onlarla ilgileniyor, aştı kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…