slm canlarım nasılsınız ben harikayım dün doktora gittik ense kalınlığımız normal çıktı çok şükür allahtan doktorumuzda çok sakin ve ilgili çok rahatlatıyo bizi ama kötü haber 3.5 kilo almışız sinir oldummafoldumben ama en güzeli ultrason karnımda gezinmeye başlar başlamaz bebişimiz kolunu kaldırdı sıpa yaa hiç rahat durmuyo kolları bacakları vucudu hep hareket halindeydi eşim nerdeyse doktorun üzerine zıplayacaktı sevinçten hareket ediyo diyekaydirigubbakcemile3 herşey yolundaymış folik asiti bıraktık elevite başlayacaz bide balık yağına bide doktorum hergün sebze meyve yekola çay kahve artık yok tuzdan uzak dur ceviz kayısı üzüm badem ve haftada iki kez mutlaka balık ye dedi bende sizlere aktarayım dedim. bu arada ikili teste gerek yok 5 hafta sonra 3 lü test ve cinsiyet için gitcez hayırlısıyla çok heyecanlı ve mutluyum allahım herkes için hayırlısını nasip etsin inşallahhhhh:Saruboceq:
slm canlarım nasılsınız ben harikayım dün doktora gittik ense kalınlığımız normal çıktı çok şükür allahtan doktorumuzda çok sakin ve ilgili çok rahatlatıyo bizi ama kötü haber 3.5 kilo almışız sinir oldummafoldumben ama en güzeli ultrason karnımda gezinmeye başlar başlamaz bebişimiz kolunu kaldırdı sıpa yaa hiç rahat durmuyo kolları bacakları vucudu hep hareket halindeydi eşim nerdeyse doktorun üzerine zıplayacaktı sevinçten hareket ediyo diyekaydirigubbakcemile3 herşey yolundaymış folik asiti bıraktık elevite başlayacaz bide balık yağına bide doktorum hergün sebze meyve yekola çay kahve artık yok tuzdan uzak dur ceviz kayısı üzüm badem ve haftada iki kez mutlaka balık ye dedi bende sizlere aktarayım dedim. bu arada ikili teste gerek yok 5 hafta sonra 3 lü test ve cinsiyet için gitcez hayırlısıyla çok heyecanlı ve mutluyum allahım herkes için hayırlısını nasip etsin inşallahhhhh:Saruboceq:
mrb arkadaşlar benimm sağ kasığımda seğirme gibi bi ağrı var yaaa
nedendir fikri olan varmı
çok sevindim canım bebiş iyi olsunda alınan kilolar bi şekilde verilir zaten,desene daha var cinsiyetini öğrenmene,ne zor bizler için beklemek,rabbim hepimizin meleklerini korusun....
slm canım hoşgeldin,iyi olmana ve bebişinle ilgili güzel haberler getirmene çok sevindim.allah sevincimizi daim etsin.ben de pazartesi gidicem bakalım siz böyle anlattıkça çok heyecanlanıyorum elini kolunu sallıyo diyorsunuz ya içim gidiyor valla
canım gözün aydın maşşallah bebişine annesi aslında cinsiyeti hakkında yorum yapabilirdi bence canım acaba söylemekmi istemedi erken diye:uhm:
mrb arkadaşlar benimm sağ kasığımda seğirme gibi bi ağrı var yaaa
nedendir fikri olan varmı
Canım üşütmüş olabilirsin.Bide bebiş büyüdüğünde olabilir.
Şeniz OYYYYYYYYYYYYYY YERİİM BEN SİZİİ YAA BÜYÜYORDUR DİMİİ Şenizcanlarım yaa çok saolun allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguları hep güzel haberler verelim inşallah birbirimize:Saruboceq:
canım bence bebek büyüyoo bendede çok oluyoooo çünkü:1hug:
Maşallah maşallah.Darısı tüm nisan annelerinin başına güzel haberlerin.a.s.slm canlarım nasılsınız ben harikayım dün doktora gittik ense kalınlığımız normal çıktı çok şükür allahtan doktorumuzda çok sakin ve ilgili çok rahatlatıyo bizi ama kötü haber 3.5 kilo almışız sinir oldummafoldumben ama en güzeli ultrason karnımda gezinmeye başlar başlamaz bebişimiz kolunu kaldırdı sıpa yaa hiç rahat durmuyo kolları bacakları vucudu hep hareket halindeydi eşim nerdeyse doktorun üzerine zıplayacaktı sevinçten hareket ediyo diyekaydirigubbakcemile3 herşey yolundaymış folik asiti bıraktık elevite başlayacaz bide balık yağına bide doktorum hergün sebze meyve yekola çay kahve artık yok tuzdan uzak dur ceviz kayısı üzüm badem ve haftada iki kez mutlaka balık ye dedi bende sizlere aktarayım dedim. bu arada ikili teste gerek yok 5 hafta sonra 3 lü test ve cinsiyet için gitcez hayırlısıyla çok heyecanlı ve mutluyum allahım herkes için hayırlısını nasip etsin inşallahhhhh:Saruboceq:
ayy çok güzel yaa allah hayırlı etsin . ben de çok istemiştim ikiz ama olmadı allah olanlarınkini hayılı etsin:Saruboceq:[/QUOTE
canım allah hepimize hayırlısını versın ısallah ...
günaydın kızlar.dün bende uğrayamadım temizlik vardı evde.nasılsınız bakalım?ben iyiyim sabah sabah bir posta çıkarttım....rahatladım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?