İnşallah canım.Şükür benim küçükte olsa bir evim varda darısı büyüğüne inşallah:)
Hoşbuldum nazcim.İlk bebişimiz hayırlısıyla erkek geliyormuş.Sağlıklı olur inşallah.
selam herkeze bugün kaldırımdan kaydım kalçamın üstüne düştüm çok korktum bebişime bişe olcak die. şimdi eve geldim uzandım biraz.
doktorun muayenesini arıyorum cevap veren yok hiç biyerim ağrımıo iyiyim ama ginede korktum eşimi bekleyim birazdan gelir.canım çok geçmiş olsun,keşke bi doktora görünseydin önemli bişi olmasın.....
rica canım.tamam sorayım teşekkür ederim
inşallah gönlüne göre olur canım
Tebriklerr :))
Sağlıklı büyüsün inşalah
doktorun muayenesini arıyorum cevap veren yok hiç biyerim ağrımıo iyiyim ama ginede korktum eşimi bekleyim birazdan gelir.
selam herkeze bugün kaldırımdan kaydım kalçamın üstüne düştüm çok korktum bebişime bişe olcak die. şimdi eve geldim uzandım biraz.
olur gideyim bende korktum karnıma bakıp bakıp duruyorum seviyorum bebişten özür diliyorum.anladım canım ama ne bileyim işte ben çok evhamlıyım ondan belkide illaki doktor görecek ve iyi diyecek istiyorum,bence sen gitde bizede haberlerini ver olurmu.....
Bütün anne adaylarına slmlar. Yazılanları okudum bende haftasonu İstanbula gittim. Hatta bebişe oyun parkı, araba filan baktık. Tabi henüz almak için erken.
Nazcım tebrikler cinsiyetini öğrenmek çok heyecanlı olmalı.
Bu hafta 2'li ve 3'lü testlere gideceğim. İns hayırlı haberler alırız.
Kızlar bu arda benim karnım sürekli kazınıyor sizde var mı bu durum? Yemek yiyorum yarım saat geçiyor yine acıkıyorum. Okulda doğru düzgün birşey yemeğen ben artık dayanamıyorum. Birde canım hamurişi çok istiyor.klava:
Bütün anne adaylarına slmlar. Yazılanları okudum bende haftasonu İstanbula gittim. Hatta bebişe oyun parkı, araba filan baktık. Tabi henüz almak için erken.
Kızlar bu arda benim karnım sürekli kazınıyor sizde var mı bu durum? Yemek yiyorum yarım saat geçiyor yine acıkıyorum. Okulda doğru düzgün birşey yemeğen ben artık dayanamıyorum. Birde canım hamurişi çok istiyor.klava:
Ben yine geldim kızlar
MaşAllah kalabalığız yaa hele şükür bizim topic de şenlendi :))
Tahlil sonuçlarımı aldım geldim şükür kan-idrar temiz inşAllah 2'li test sonucumuz da çok iyi gelir
ben senin gibi çok evhamlıyım ruzenin.Bu huyumuda hiç sevmiyorumanladım canım ama ne bileyim işte ben çok evhamlıyım ondan belkide illaki doktor görecek ve iyi diyecek istiyorum,bence sen gitde bizede haberlerini ver olurmu.....
Ne kadar güzel şeyler var değil mi?Hamur işleri güzelde kiloları ne yapacağız,bende çok seviyorum.kaydirigubbakcemile3Bütün anne adaylarına slmlar. Yazılanları okudum bende haftasonu İstanbula gittim. Hatta bebişe oyun parkı, araba filan baktık. Tabi henüz almak için erken.
kanaman yoksa bişey yoktur inşallah.Hani şüpheyle durmaktansa en güzeli doktorla görüşüp bebişi görmek.olur gideyim bende korktum karnıma bakıp bakıp duruyorum seviyorum bebişten özür diliyorum.
hoşgeldin,inşlh bunlar gibi olur yine sevindirir seni canım.....ya dünkü sessizlikten sonra bırakta şenlensin canımmm.....biz gene durgunuz billiyomusun,sen diğer topikleri görsen akannehir
Gözün aydın canım.2linde çok iyi çıkar inşallah.Ben yine geldim kızlar
MaşAllah kalabalığız yaa hele şükür bizim topic de şenlendi :))
Tahlil sonuçlarımı aldım geldim şükür kan-idrar temiz inşAllah 2'li test sonucumuz da çok iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?