2010 Nisan Anneleri

doktorun muayenesini arıyorum cevap veren yok hiç biyerim ağrımıo iyiyim ama ginede korktum eşimi bekleyim birazdan gelir.

anladım canım ama ne bileyim işte ben çok evhamlıyım ondan belkide illaki doktor görecek ve iyi diyecek istiyorum,bence sen gitde bizede haberlerini ver olurmu.....

Bütün anne adaylarına slmlar. Yazılanları okudum bende haftasonu İstanbula gittim. Hatta bebişe oyun parkı, araba filan baktık. Tabi henüz almak için erken.
Nazcım tebrikler cinsiyetini öğrenmek çok heyecanlı olmalı.
Bu hafta 2'li ve 3'lü testlere gideceğim. İns hayırlı haberler alırız.
Kızlar bu arda benim karnım sürekli kazınıyor sizde var mı bu durum? Yemek yiyorum yarım saat geçiyor yine acıkıyorum. Okulda doğru düzgün birşey yemeğen ben artık dayanamıyorum. Birde canım hamurişi çok istiyor. klava:

Ben yine geldim kızlar

MaşAllah kalabalığız yaa hele şükür bizim topic de şenlendi :))

Tahlil sonuçlarımı aldım geldim şükür kan-idrar temiz inşAllah 2'li test sonucumuz da çok iyi gelir

slm canım....sorma o acıkma olayını bende aynıyım eğer tam anlamıyla yemek yememişsem acayip acıkıyorum,karnım sürekli gurul gurul,bazen diyorum kesin kapılardan sığamıycam,ağzım hiç boş kalmasın istiyorum,benim bir ayrımım yok ne olursa canım istiyo....:kedi:

güzel haberler alman dılegımle canımyerimseniben

hoşgeldin,inşlh bunlar gibi olur yine sevindirir seni canım.....ya dünkü sessizlikten sonra bırakta şenlensin canımmm.....biz gene durgunuz billiyomusun,sen diğer topikleri görsen akannehir

anladım canım ama ne bileyim işte ben çok evhamlıyım ondan belkide illaki doktor görecek ve iyi diyecek istiyorum,bence sen gitde bizede haberlerini ver olurmu.....
ben senin gibi çok evhamlıyım ruzenin.Bu huyumuda hiç sevmiyorum

Ne kadar güzel şeyler var değil mi?Hamur işleri güzelde kiloları ne yapacağız,bende çok seviyorum.kaydirigubbakcemile3

olur gideyim bende korktum karnıma bakıp bakıp duruyorum seviyorum bebişten özür diliyorum.
kanaman yoksa bişey yoktur inşallah.Hani şüpheyle durmaktansa en güzeli doktorla görüşüp bebişi görmek.

hoşgeldin,inşlh bunlar gibi olur yine sevindirir seni canım.....ya dünkü sessizlikten sonra bırakta şenlensin canımmm.....biz gene durgunuz billiyomusun,sen diğer topikleri görsen akannehir

Çok teşekkür ederim canım inşAllah..

Ya sorma ben çok şaşırıyorum ''2010 Nisan anneleri'' olarak hani 3-5 kişi de değiliz

MaşAllahımız var ama hiç ses soluk paylaşım yok gibi geliyo bana da

Diğer topicler çok paylaşımcı

Biz de açılıcaz artık :)

kanamam yok ağrımda yok çok iyiyim düşerkende yavaş düştüm oturdum kalçamın üstüne kayıp. ağrımadı biyerim akıntı felanda olmadı inşallah bişe olmamıştır.

Gözün aydın canım.2linde çok iyi çıkar inşallah.

x_v_b, kanaman yoksa çok korkma ama bugün akşam yat sürekli herşeye rağmen.
Ben efamlı olmamaya çalışıyorum. Hep kendi kendime ben hamileyim, hasta değilim diyorum. Birçok şeyimi kısıtlamıyorum tabi abartmıyorum ama hayatımıda kısıtlamıyorum. Hepimiz problemsiz hamilelikler geçirelim ins.

Bu arada benim bazen sabahları resmen karnım bir gurultular aman aman yani. Eşim az yiyorsun diyerek kızıyor sonra bana halbuki o evde yokken ben durmadan yemek yiyorum haberi yok.:dance:

inşallah cnm hayırlı haberlerini alırsın.
aynen bende çok çabuk açıkıyorum ve cnm inanılmaz hamur işi çekior.nedir bu istek anlamadım.fırsat buldukça kendimi pastanelere atıyorum.allah sonumu hayır ede.çok kilo alcam çooookkkkk.:mymeka:cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…