Gözün aydın canım.2linde çok iyi çıkar inşallah.
Çok teşekkür ederim canım inşAllah..
Ya sorma ben çok şaşırıyorum ''2010 Nisan anneleri'' olarak hani 3-5 kişi de değiliz
MaşAllahımız var ama hiç ses soluk paylaşım yok gibi geliyo bana da
Diğer topicler çok paylaşımcı
Biz de açılıcaz artık :)
Çok teşekkür ederim canım inşAllah..
Ya sorma ben çok şaşırıyorum ''2010 Nisan anneleri'' olarak hani 3-5 kişi de değiliz
MaşAllahımız var ama hiç ses soluk paylaşım yok gibi geliyo bana da
Diğer topicler çok paylaşımcı
Biz de açılıcaz artık :)
Herkese selam aranıza yeni katıldım bende hamileyim ama adetime göre 8+5 olmam gereken gebelik haftam 5+5 çıkıyor 3 hft fark var haftaya doktor kalp atışına bakacağız geç döllenme olabilir dedi sizce normalmı....gebelik kesem yada rahim genişliği normal dedi ama anlamadım biraz huzursuzum by..
Herkese selam aranıza yeni katıldım bende hamileyim ama adetime göre 8+5 olmam gereken gebelik haftam 5+5 çıkıyor 3 hft fark var haftaya doktor kalp atışına bakacağız geç döllenme olabilir dedi sizce normalmı....gebelik kesem yada rahim genişliği normal dedi ama anlamadım biraz huzursuzum by..
Ne güzel olur buluşma:):teytey::sm_cool:sorma canım artık birimizin açılışı yapması gerekiyo ben bi fırsat bulupta resim çekemiyorum ki....yoksa çoktan koca göbüşümü sizinle paylaşıcam...ben hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyorum,inşlh bu dostluk hiç bozulmaz bizlerde 2010 nisan anneleri olarak bigün biyerlerde görüşürüz inşlh ,hatda bebişlerimizde olur ozaman kim bilir......
Kızlar ikili testleri yaptıran arkadaşlar, bu testler kaç günde çıkıyor. Nasıl yapılıyor?
Ense kalınlığı filan nasıl yapılıyor?
Arkadaşım selam veriyoruz.Merhaba bile denmiyor bazen.Bende bişey yazmadan çıkıyorum
Canım ben adetine 1 gün kala gebe kalanları biliyorum.İnşallah bebişin seninledir.Herkese selam aranıza yeni katıldım bende hamileyim ama adetime göre 8+5 olmam gereken gebelik haftam 5+5 çıkıyor 3 hft fark var haftaya doktor kalp atışına bakacağız geç döllenme olabilir dedi sizce normalmı....gebelik kesem yada rahim genişliği normal dedi ama anlamadım biraz huzursuzum by..
vereliniortak:lepi::kedi:ya yosun'cum olurmu öle sey ....bazen benimde öle oluyor canım okadar sey yazıyorum bir tane bile cewap gelmiyor....gel gel küsme sen yine ,hadi konuşalım :1hug:
sorma canım artık birimizin açılışı yapması gerekiyo ben bi fırsat bulupta resim çekemiyorum ki....yoksa çoktan koca göbüşümü sizinle paylaşıcam...ben hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyorum,inşlh bu dostluk hiç bozulmaz bizlerde 2010 nisan anneleri olarak bigün biyerlerde görüşürüz inşlh ,hatda bebişlerimizde olur ozaman kim bilir......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?