2010 Nisan Anneleri

bende aynı hehe yemek yemiorum ama atıştırma boyna canım ne istese yiyorum ama eşim gelsin yemek yesim iştahım olmuo oda sürekli yemiosun dio ama abur cubur sürekli.

sorma canım artık birimizin açılışı yapması gerekiyo ben bi fırsat bulupta resim çekemiyorum ki....yoksa çoktan koca göbüşümü sizinle paylaşıcam...ben hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyorum,inşlh bu dostluk hiç bozulmaz bizlerde 2010 nisan anneleri olarak bigün biyerlerde görüşürüz inşlh ,hatda bebişlerimizde olur ozaman kim bilir......

Kızlar ikili testleri yaptıran arkadaşlar, bu testler kaç günde çıkıyor. Nasıl yapılıyor?
Ense kalınlığı filan nasıl yapılıyor?

Arkadaşım selam veriyoruz.Merhaba bile denmiyor bazen.Bende bişey yazmadan çıkıyorum

Herkese selam aranıza yeni katıldım bende hamileyim ama adetime göre 8+5 olmam gereken gebelik haftam 5+5 çıkıyor 3 hft fark var haftaya doktor kalp atışına bakacağız geç döllenme olabilir dedi sizce normalmı....gebelik kesem yada rahim genişliği normal dedi ama anlamadım biraz huzursuzum by..

3 hafta ciddi bir fark aslında.
dr normal diyorsa öyledir cnm.
umarım herşey yolunda gider.

hoşgeldin canım....a.s.

Ne güzel olur buluşma:):teytey::sm_cool:

Kızlar ikili testleri yaptıran arkadaşlar, bu testler kaç günde çıkıyor. Nasıl yapılıyor?
Ense kalınlığı filan nasıl yapılıyor?

Canım 11-14 haftalarda yapılıyor 2'li test.Ense kalınlığına da usg ile bakıyor doktor.Tahlilin çıkma süresi hastaneye göre değişiyor anladığım kadarıyla.

Canım içini rahat tut ins bir problem çıkmayacaktır. Sanırım adetleri çok düzenli olmayanlarda geç döllenme süresi dahada uzuyor.
Birde bendede ilk gittiğimde Satla 8 gün fark vardı, 2 gün sonra gittiğimde bu fark bir anda 4 güne kadar düştü sendede öyle olabilir. Aman kendine ve beslenmene dikkat et. İns bebişin hızla büyüyecektir.

Arkadaşım selam veriyoruz.Merhaba bile denmiyor bazen.Bende bişey yazmadan çıkıyorum

ya yosun'cum olurmu öle sey ....bazen benimde öle oluyor canım okadar sey yazıyorum bir tane bile cewap gelmiyor....gel gel küsme sen yine ,hadi konuşalım :1hug:

Canım ben adetine 1 gün kala gebe kalanları biliyorum.İnşallah bebişin seninledir.

ya yosun'cum olurmu öle sey ....bazen benimde öle oluyor canım okadar sey yazıyorum bir tane bile cewap gelmiyor....gel gel küsme sen yine ,hadi konuşalım :1hug:
vereliniortak:lepi::kedi:

slm kızlarr... ben geldim... yani eve geleli çok oldu tabi de ancak fırsat bulabildim...

hast.de işim bitmedi malesef... dr. progestana 4-5 ayakadar devam dedi ve 4. kutuyu da yazdı. :)) ultrasonda yarına kaldım sabah 8:30 da orda olucakmışım... neyse inş. yarın da bişey çıkmaz..

hııı bi de benim kız bugün biraz naz biraz gerçek midem bulanıyo diyerek kendini takrar eve getirtmiş yengesine :)) geldiğimden beri keyfini yerine getirmeye çalıştığımdan giremedim...

umarım herkes iyidir.. opuyorumnanaktan

hehe evet canım valla ben de herkesi hepinizi merak ediyorum dediğin gibi inşAllah iyi dostluklar kurarız :))

yosun aslında o konuda da haklısın bazen olabiliyor maalesef ....

Kızlar ben şimdilik hepinizi çook öpüyorum

Akşam yemeğimi yapmayı biraz daha ertelersem aç kalıcaz :))

Hoşçakalınn güzel anneler ve melek bebişleri

Kızlar herkese güzel günler bugün uyumadan geçirmek için kendimi zorladım ve şükür eşim geldi artık uyumam.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın.kaydirigubbakcemile2

canımm öncelikle hoşgeldin aramıza... :1hug: sana kendimden bir örnek vereyim...

sat'a göre------------------ 11+3
kendi özel dr. göre----- 10+0
devlethast. göre--------- 8+6 günlük hamileyim..... bende tam ortasını 10+0 ı baz alıyorum :))) :roflol: benimde geç döllenme... doktorum aradaki farkı pek önemseme onlar birbirini yakalar dedi.. benim bi de sezeryan olacağı için 9. ayda bebişim kilosunu tamamladığında alıcak doktorum... o yüzden içim biraz daha rahat... sende takma kafana canım... sadece duaet bebeğin seninle olsun ve iyi olsun :Saruboceq: dualarım seninle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…