inşallah cnm hayırlı haberlerini alırsın.
aynen bende çok çabuk açıkıyorum ve cnm inanılmaz hamur işi çekior.nedir bu istek anlamadım.fırsat buldukça kendimi pastanelere atıyorum.allah sonumu hayır ede.çok kilo alcam çooookkkkk.:mymeka:cokacimcoook
canımm öncelikle hoşgeldin aramıza... :1hug: sana kendimden bir örnek vereyim...
sat'a göre------------------ 11+3
kendi özel dr. göre----- 10+0
devlethast. göre--------- 8+6 günlük hamileyim..... bende tam ortasını 10+0 ı baz alıyorum :))) :roflol: benimde geç döllenme... doktorum aradaki farkı pek önemseme onlar birbirini yakalar dedi.. benim bi de sezeryan olacağı için 9. ayda bebişim kilosunu tamamladığında alıcak doktorum... o yüzden içim biraz daha rahat... sende takma kafana canım... sadece duaet bebeğin seninle olsun ve iyi olsun :Saruboceq: dualarım seninle :Saruboceq:
slm kızlarr... ben geldim... yani eve geleli çok oldu tabi de ancak fırsat bulabildim...
hast.de işim bitmedi malesef... dr. progestana 4-5 ayakadar devam dedi ve 4. kutuyu da yazdı. :)) ultrasonda yarına kaldımsabah 8:30 da orda olucakmışım... neyse inş. yarın da bişey çıkmaz..
hııı bi de benim kız bugün biraz naz biraz gerçek midem bulanıyo diyerek kendini takrar eve getirtmiş yengesine :)) geldiğimden beri keyfini yerine getirmeye çalıştığımdan giremedim...
umarım herkes iyidir.. opuyorumnanaktan
of of hala mide bulantıları tiksinmeleri olan varmı nasıl dayanıosunun bunlara ben zorlanıorum biraz.
güzel haberler alırsın umarım canımkaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun canım kızına umarım onemlı degılsır sanırım bırazda kıskanclıktan olabılırmı acaba???:sinifsinif:
ya kızlar bendede bu aralar fazla oturmaktan mı bilmiyorum,önceleri ayakta kalmaktan olurdu kuyruk sokumumda bir acıma hissi var,doktora gideyim sorucam ilk işim....tuaf ama yaaa......acayip canımı yakıyor bazen hatda şuan yine aynı sızı ile uğraşıyorum..
selam herkeze bugün kaldırımdan kaydım kalçamın üstüne düştüm çok korktum bebişime bişe olcak die. şimdi eve geldim uzandım biraz.
teşekkür ederim canım kendi evime taşındığım günleri de görürüm inşallah kiracı olmak çok zor. kiracı nisan anneleri bebişlerimiz hayırlı gelirde inşallah ev sahibi oluruz hepimiz
sorma canım artık birimizin açılışı yapması gerekiyo ben bi fırsat bulupta resim çekemiyorum ki....yoksa çoktan koca göbüşümü sizinle paylaşıcam...ben hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyorum,inşlh bu dostluk hiç bozulmaz bizlerde 2010 nisan anneleri olarak bigün biyerlerde görüşürüz inşlh ,hatda bebişlerimizde olur ozaman kim bilir......
dediğin gibi fazla oturmaktan olabilir canım... geçmiş olsun opuyorumnanaktan ama sen yine de doktoruna gittiğinde bi sor güzelim... ne olur ne olmaz...
dediğin gibi fazla oturmaktan olabilir canım... geçmiş olsun opuyorumnanaktan ama sen yine de doktoruna gittiğinde bi sor güzelim... ne olur ne olmaz...
canım benim çok sağol benimkide net değil tabi ilk 12 haftalıkken yanılma payıyla birlikte erkeğe benziyor demişti 14. haftada daha kesin gibi dedi kısmet tabi
seninde hayırlı olsun şekerim
kızlarrr az önce 12-13 kişi online görünüyodu... şimdi 5 kişi... ve bu çıkanlar bi iyi akşamlar bile demedi yaa... hani paylaşım.. hani destek.. hani dostluk :))))
kendi kendime konuşuyo gibiyim yaaa mafoldumben
kızlarrr az önce 12-13 kişi online görünüyodu... şimdi 5 kişi... ve bu çıkanlar bi iyi akşamlar bile demedi yaa... hani paylaşım.. hani destek.. hani dostluk :))))
kendi kendime konuşuyo gibiyim yaaa mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?