2010 Nisan Anneleri

yosuncum... canımm yazdıkların gözden kaçmıştır... bak bende 10 dk. olmuş yazalı kimse bişey yazmamış bana... bir merhaba dense yeticek insana ama bazen onu bulamadığımız oluyodur çoğumuzun....

ben bu topiğe diyet bölümündeyken hamile kalarak geçtim... ordaki paylaşımı,desteği burda halaa bulduğumu söyleyemicem... inş.. tüm arkadaşlar zamanla kaynaşıp açılcaklardır :))) küçük bir örnek : o grupta 1gün girmesek en az10kişi sorardı... neyse yaa... uzattım biraz bende :)))) görmemiştir arkadaşlar yazdığını...

vallahı alın benden de o kadar :tomato:

sezeryan olunca tam dokuz aylık olunca alıyolar zaten benim ilk kızımda oyle olmustuzemuszemus

geçmiş olsun canım kızına umarım onemlı degılsır sanırım bırazda kıskanclıktan olabılırmı acaba???:sinifsinif:

ya kızlar bendede bu aralar fazla oturmaktan mı bilmiyorum,önceleri ayakta kalmaktan olurdu kuyruk sokumumda bir acıma hissi var,doktora gideyim sorucam ilk işim....tuaf ama yaaa......acayip canımı yakıyor bazen hatda şuan yine aynı sızı ile uğraşıyorum..

geçmiş olsun canım kızına umarım onemlı degılsır sanırım bırazda kıskanclıktan olabılırmı acaba???:sinifsinif:

saol canımcım... önemli birşey olduğunu sanmıyorum canım .. ateşimmi var dedi de ölçtüm şimdi 36.1 çıktı :)) kendisi de itiraf etti zaten kaydirigubbakcemile3 birazcık midem bulanıyodu ama okula sen götürmeyince birazcık daha artmış olabilir dedi... :sinifsinif: kıyamam bebeğime yaaa... yarın için söz verdim okula ben götürücem... ama zaten sabah gidince işim en geç 10 gibi biter yetişirim... böyle kıskançlık durumunu yaşıcaz sanırım bundan sonra :)))

dediğin gibi fazla oturmaktan olabilir canım... geçmiş olsun opuyorumnanaktan ama sen yine de doktoruna gittiğinde bi sor güzelim... ne olur ne olmaz...

kızlarr sınıf arkadaşımız ödevlerimizi getirdi... biz ödev başına geçiyoruzz... arada bakarım ...

selam herkeze bugün kaldırımdan kaydım kalçamın üstüne düştüm çok korktum bebişime bişe olcak die. şimdi eve geldim uzandım biraz.

canım geçmiş olsun. bişi yoktur merak etme.

teşekkür ederim canım kendi evime taşındığım günleri de görürüm inşallah kiracı olmak çok zor. kiracı nisan anneleri bebişlerimiz hayırlı gelirde inşallah ev sahibi oluruz hepimiz

tarhancım çok sevindim. hayırlısı olsun inşalllah. allah bebişinin uğuruyla kendi evinize geçmeye nasip eder inşallah...

eşim gelsin hem çekicem göbekimi:))) bugün kayınvalidemde büyümüş karnın dedi. ama ben hala emin değilim(

dediğin gibi fazla oturmaktan olabilir canım... geçmiş olsun opuyorumnanaktan ama sen yine de doktoruna gittiğinde bi sor güzelim... ne olur ne olmaz...

Oturmaktandır o. daha bebeklerimiz orlarımıza baskı yapacak kadar büyümedi çünkü:))

sanırım bebişten değildir daha yavrumun ne baskısı olacakki çok oturuyorum kesin ondan,doktora gitsem sorsamda o yine başka bişeye cewap verir delirtir beni.....

kızlarrr az önce 12-13 kişi online görünüyodu... şimdi 5 kişi... ve bu çıkanlar bi iyi akşamlar bile demedi yaa... hani paylaşım.. hani destek.. hani dostluk :))))

kendi kendime konuşuyo gibiyim yaaa mafoldumben

canım benim çok sağol benimkide net değil tabi ilk 12 haftalıkken yanılma payıyla birlikte erkeğe benziyor demişti 14. haftada daha kesin gibi dedi kısmet tabi
seninde hayırlı olsun şekerim

saol canım benim muayne 1 ay sonra bakalım o zaman daha net olcak tabi

canım yaaa takma kafana bu kadar başka topiclere girenler vardır. eşi gelenler çocuğu ağlayanlar vardır. Çok hassassın sanırım daha rahat olmaya çalış. biz hep destek olucaz inşallahın allahın izniyle birbirimize. bu tpic sadece doğuma kadar değil. doğum sonrasında da devam edicektir inşallah...:teselli::enbuyukkk:

sorma canım haklısın ;ama genede kötü düşünmeyelim belkide acil çıkmaları gerekti kimbilir......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…