2010 Nisan Anneleri

evt canım benim de hayalim nisan anneleri olarak bebişler kucağımızda şöle güzel bi hatıra fotosu çekip buraya koymak inşlh biraraya geldiğimiz günlerde olucak,dostluğumuz burda kalmasın.....:teselli:

nazliozger... mutlaka öyle olmuştur canım... haklısın... çok hassas davrandığımı düşünmüyorum ben ama neyse... bi iyi akşamlar demek çok zor olmasa gerek.. neyse canımm... herkes buraya aynı ilgiyi alakayı göstericek diye bir kural yok tabiki... sanırım ben eski topiğimdeki yoğunlukla kıyasladım birazda... kusura bakmayın...

bu arada güzeller yaa bişi dicem.. midemde 1 haftadır hareket yoktu..bugün hatta şu an bir ağrı ve bulantı beraberler... bi çıkarsam rahatlıcam ama oda olmuyoo... ne zaman tam anlamıyla geçicek acaba bu bulantılarr akannehir

yeni gelenlerde... hoş gelmişler sefalar getirmişler... kaydirigubbakcemile5

ya geçen gün ben bittiğini yazmıştım size.. ama bugün tekrar başladı. herhalde bitmeyecek. 14. haftadayım ben

ara ara bendede oluyor bazen tam geçti diyorum başlıyor.....sanırım böle devam etcekmi acaba???

kızlar bilgisayarı kocama devrediyorum. daha sonra girerim tekrar. bu akşam göbüş fotografı çekmeye çalışıcam:)))

hayatım şu zaman geçer diye bişiy olsa keşke ayı şeyden muzdaribiz.. benim yengem 9 ay boyunca mide bulantısı çekti aman allah korusun biz öle olmayalımda:Saruboceq:
Hayırlı olsun canım.. yeni ewinde hep mutlu olman dileğiyle...opuyorumnanaktan
selam herkeze bugün kaldırımdan kaydım kalçamın üstüne düştüm çok korktum bebişime bişe olcak die. şimdi eve geldim uzandım biraz.
canım geçmiş olsun diğer iletinden kanaman olmadığını okudum çok şükür.. tekrar geçmiş olsun...
benim değil canım.Jnazın bebişi erkekmiş.
ohh ilk bebeğimizde belli oldu darısı bizim başımıza kızlar bende erkek bebek istiyorum yaaa:kedi:
inşallah iyi haberlerini alırsın canım... hamur işlerine fazla dadanmamaya çalış doğum sonrası kilolarla başbaşa kalıcaz kızlar...:bbo:
temiz çıkmasına sewindim... darısı diğer arkadaşların başına...
of of hala mide bulantıları tiksinmeleri olan varmı nasıl dayanıosunun bunlara ben zorlanıorum biraz.
benim hala tam gaz devam ediyor ve dayanamıyorum desem yeridir.. dün ağladım valla midem bulanıyor diye artık sinirlerim bozulmaya başladı:gitme:

iyi akşamlar kızlar ben yeni geldim:)
hoşgeldin canım...
iyi aksamlar hanimlar herkese sevgiler
sevgileropuyorumnanaktan
evt canım benim de hayalim nisan anneleri olarak bebişler kucağımızda şöle güzel bi hatıra fotosu çekip buraya koymak inşlh biraraya geldiğimiz günlerde olucak,dostluğumuz burda kalmasın.....:teselli:
süper yaa gerçekten bende çok isterimzemuszemuszemuszemus

kızlar yarın sabah görüşürüz artık benim evde pc yok.....olsa heralde eşim yakınmaya başlardı yinemi kk 'dasın diye ....nese bebişlere iyi bakın öptüm....:enbuyukkkpuyorumnanaktan

kızlar açıköğretim sonuçları açıklanmış
ve eşim geçememiş öyle kötü oldumki askerlik yolu göründü hemde 15 ay

meraba kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm çok kötü söylemesi abes ishal olmuşum karın ağrısı ishal üşüttüm kesin ayaklarımda buz gibiydi ısındım şimdi biraz daha iyiyim şükürler olsun

hadi canım yaa ne zamn gidecekki eşin canım erteletemezmi bir yıl daha :gitme:

aaaaaaa hemen gidecekmi yani çok sıkıcı bi durum yaa.. gerçekten üzüldümmafoldumben

geçmiş olsun canım...Dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…