canım yaaa takma kafana bu kadar başka topiclere girenler vardır. eşi gelenler çocuğu ağlayanlar vardır. Çok hassassın sanırım daha rahat olmaya çalış. biz hep destek olucaz inşallahın allahın izniyle birbirimize. bu tpic sadece doğuma kadar değil. doğum sonrasında da devam edicektir inşallah...:teselli::enbuyukkk:
evt canım benim de hayalim nisan anneleri olarak bebişler kucağımızda şöle güzel bi hatıra fotosu çekip buraya koymak inşlh biraraya geldiğimiz günlerde olucak,dostluğumuz burda kalmasın.....:teselli:
bu arada güzeller yaa bişi dicem.. midemde 1 haftadır hareket yoktu..bugün hatta şu an bir ağrı ve bulantı beraberler... bi çıkarsam rahatlıcam ama oda olmuyoo... ne zaman tam anlamıyla geçicek acaba bu bulantılarr akannehir
hayatım şu zaman geçer diye bişiy olsa keşke ayı şeyden muzdaribiz.. benim yengem 9 ay boyunca mide bulantısı çekti aman allah korusun biz öle olmayalımda:Saruboceq:bu arada güzeller yaa bişi dicem.. midemde 1 haftadır hareket yoktu..bugün hatta şu an bir ağrı ve bulantı beraberler... bi çıkarsam rahatlıcam ama oda olmuyoo... ne zaman tam anlamıyla geçicek acaba bu bulantılarr akannehir
Hayırlı olsun canım.. yeni ewinde hep mutlu olman dileğiyle...opuyorumnanaktankızlar merhabalar nasılsınız. haftasonu yoğundum nete hiç giremedim yie sohbet almış başını gitmiş geçmişi okumaya kalktım ama baktım başedemicem vazgeçtim. umarım çok şey kaçırmamışımdır. kaydirigubbakcemile3
haftasonu ev aradık ve bulduk ben bu hafta taşınıyorum kızlar aradığımız evi bulduk sonunda çok mutluyum kaydirigubbakcemile2
canım geçmiş olsun diğer iletinden kanaman olmadığını okudum çok şükür.. tekrar geçmiş olsun...selam herkeze bugün kaldırımdan kaydım kalçamın üstüne düştüm çok korktum bebişime bişe olcak die. şimdi eve geldim uzandım biraz.
ohh ilk bebeğimizde belli oldu darısı bizim başımıza kızlar bende erkek bebek istiyorum yaaa:kedi:benim değil canım.Jnazın bebişi erkekmiş.
inşallah iyi haberlerini alırsın canım... hamur işlerine fazla dadanmamaya çalış doğum sonrası kilolarla başbaşa kalıcaz kızlar...:bbo:Bütün anne adaylarına slmlar. Yazılanları okudum bende haftasonu İstanbula gittim. Hatta bebişe oyun parkı, araba filan baktık. Tabi henüz almak için erken.
Nazcım tebrikler cinsiyetini öğrenmek çok heyecanlı olmalı.
Bu hafta 2'li ve 3'lü testlere gideceğim. İns hayırlı haberler alırız.
Kızlar bu arda benim karnım sürekli kazınıyor sizde var mı bu durum? Yemek yiyorum yarım saat geçiyor yine acıkıyorum. Okulda doğru düzgün birşey yemeğen ben artık dayanamıyorum. Birde canım hamurişi çok istiyor.klava:
temiz çıkmasına sewindim... darısı diğer arkadaşların başına...Ben yine geldim kızlar
MaşAllah kalabalığız yaa hele şükür bizim topic de şenlendi :))
Tahlil sonuçlarımı aldım geldim şükür kan-idrar temiz inşAllah 2'li test sonucumuz da çok iyi gelir
benim hala tam gaz devam ediyor ve dayanamıyorum desem yeridir.. dün ağladım valla midem bulanıyor diye artık sinirlerim bozulmaya başladı:gitme:of of hala mide bulantıları tiksinmeleri olan varmı nasıl dayanıosunun bunlara ben zorlanıorum biraz.
hoşgeldin canım...iyi akşamlar kızlar ben yeni geldim:)
sevgileropuyorumnanaktaniyi aksamlar hanimlar herkese sevgiler
süper yaa gerçekten bende çok isterimzemuszemuszemuszemusevt canım benim de hayalim nisan anneleri olarak bebişler kucağımızda şöle güzel bi hatıra fotosu çekip buraya koymak inşlh biraraya geldiğimiz günlerde olucak,dostluğumuz burda kalmasın.....:teselli:
kızlar yarın sabah görüşürüz artık benim evde pc yok.....olsa heralde eşim yakınmaya başlardı yinemi kk 'dasın diye ....nese bebişlere iyi bakın öptüm....:enbuyukkkpuyorumnanaktan
kızlar açıköğretim sonuçları açıklanmış
ve eşim geçememiş öyle kötü oldumki askerlik yolu göründü hemde 15 ay
aaaaaaa hemen gidecekmi yani çok sıkıcı bi durum yaa.. gerçekten üzüldümmafoldumbenkızlar açıköğretim sonuçları açıklanmış
ve eşim geçememiş öyle kötü oldumki askerlik yolu göründü hemde 15 ay
meraba kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm çok kötü söylemesi abes ishal olmuşum karın ağrısı ishal üşüttüm kesin ayaklarımda buz gibiydi ısındım şimdi biraz daha iyiyim şükürler olsun
hadi canım yaa ne zamn gidecekki eşin canım erteletemezmi bir yıl daha :gitme:
aaaaaaa hemen gidecekmi yani çok sıkıcı bi durum yaa.. gerçekten üzüldümmafoldumben
geçmiş olsun canım...Dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?