bilmiyorumki canım bugün belli olmuş sonuçlar
doğuma kadar gitmesinde canım başka bişey istemiyorum
ne olur dua et bana
:Saruboceq::Saruboceq: canım inşallah gitmez doğumdan sonra gider babası kuzucuğumuzun yaa senin için zor olur canım ya giderse sen nasıl tek kalırsın inşallah gitmez canım seneye gider eşin memurmu canım senin
inşallah canımya tek dileğim o
çok şükür ailem var tek kalmam ama onsuz yapamamki hele bu halde hiç
eşim memur değil canım bilgisayar işiyle uğraşıyor
inşallah cnım babası inşallah gitmez yanında olur bebişinin canım kıyamam sana yaa inşallah doğumdan sonra olur canım dua edeceğim bitanem hamişlerin duası kabul olurya:Saruboceq::Saruboceq:a.s
canım benimyaa çok sağoll inşallah dediğin gibi olur tek isteğim bu
hala şoktayım zaten
dediğin gibi hamişlerin duası kabul olur muş inşallah bizimkilerde kabul olur hayatım
ben çıkayım zeyra cım
çok sağol destek oldun bana
iyi akşamlar canım
canım kıyamam ya.İnş doğumda yanınızda olur.kızlar açıköğretim sonuçları açıklanmış
ve eşim geçememiş öyle kötü oldumki askerlik yolu göründü hemde 15 ay
zeyracığım kendini sıcak tut.Bide bol sıvı alımını ihmal etmea.s.meraba kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm çok kötü söylemesi abes ishal olmuşum karın ağrısı ishal üşüttüm kesin ayaklarımda buz gibiydi ısındım şimdi biraz daha iyiyim şükürler olsun
benim eşimde askerliğini yapmadı henüz :sinifsinif:
ben bebiş 2-3 yaşına gelene kadar göndermeyi düşünmüyorumm yosuncumm
tabi yine de kısmet
Tabiki canım bebiş büyüyene kadar gitmesin erteleme imkanı varsa.:uhm:
ödevlerimizi bitirip geldim ama tenhalaşmış buralar :))))
hoşgeldin zeyracım opuyorumnanaktan nasılsın canım?
çok geçmiş olsun canımm... dikkat et kendine.. üşütmüşsündür belkide... kendini sıcak tutmaya çalış güzelimm.. bide bana leblebi iyi gelir o durumda... ihtiyacın olursa bi denersin aklında bulunsun :)
bende 4-5 günde bir çıkabiliyorum wc'ye.. folbiol yapıyo dedi dr. ama 3. ay bitene kadar kullanmam lazımmış.. sabredicem artıkk.. ayyy benimde içim dışımda bugün... inan şuan oturduğum yerde afedersin içim kalkıyo yaa.. fecii... arada bir yoklar giderdi... bugünkü kadar uzun sürmemişti hiç.. rabbim yardımcımız olsun...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?