yarın bebeğimi görücem 2 hafta aradan sonra.. acaba iyi mi? hala kalbi atıyodur inş. diye düşünüp biraz kastım kendimi... acaba ondan mı arttı bulantım diyorum... psikolojik olabilir mi ki :)))
canımaklına sakın öyle kötü şeyler getirme bitanem tabiki annesi bebişinin hemde elleri kolları oluştu bu hafta sana el bile sallayacak bak görürsün inşallah
slm kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım şükürler olsun sen nasılsınopuyorumnanaktanslm kızlar nasılsınız
sağol canım desteğin için.... inşallah tatlım... herşey iyi geçer ve dönüşte buraya güzel haberler yazarım... ben iyi değilim canım... bilg. başında kötü olaylar yaşamak istemiyorum bulantımla ilgili akannehir en iyisi lavaboda sabahlamak :sinifsinif: iyi geceler sana ve bebişine canım... opuyorumnanaktan
iyi geceler canım yarın güzel haberlerle gel bize bitanem kocaman öptüm canım rabbim rahatlık versin:Saruboceq::1hug:
slm canım... ben kendi adıma pek hoş değilim şu an... bulantım fecii... inşallah sen iyisindir... iyi akşamlar sana da.. :1hug:
kızlar kimse cvp yamadı bidaha çıkıyım bende bari.
merhaba kızlar bizim ayın 23.de kesinleşti erkek oldugu 1 hafta önden gitmeye devam ediyoruz maşallah şuanda 14 hafta 2 günlük görünüyoruz testlerimizde çok şükür güzel çıktı bu arada kızlar benim göbüş belli olmaya başladı şuana kadar sadece 2 kilo aldım ve öle kaldı bebişimin boyu 9.0 cnm kilosu ise 55 gram olmuş demekki kiloyu sadece bebişim alıyor bugünlerede şükür
Aynen bende sürekli uyku hali içindeyim tüm gün uyuyorum neredeyse gecede sanki gündüz uyuyan ben değilmişim gibi uykuya devam ediyorum.. Hamile kalalı gündüz uykusuna yatmadığım bi kaç nadir gün dışında hep gündüzleride uyudum...mirmirmirmir
bendeeee.. bugün zorla uyandırdı kociş. şimdide dükkana gidip çalışmam lazım. öğleden sonra döner uyurum artık napalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?