2010 Nisan Anneleri

yarın bebeğimi görücem 2 hafta aradan sonra.. acaba iyi mi? hala kalbi atıyodur inş. diye düşünüp biraz kastım kendimi... acaba ondan mı arttı bulantım diyorum... psikolojik olabilir mi ki :)))

canımaklına sakın öyle kötü şeyler getirme bitanem tabiki annesi bebişinin hemde elleri kolları oluştu bu hafta sana el bile sallayacak bak görürsün inşallah

canımaklına sakın öyle kötü şeyler getirme bitanem tabiki annesi bebişinin hemde elleri kolları oluştu bu hafta sana el bile sallayacak bak görürsün inşallah

sağol canım desteğin için.... inşallah tatlım... herşey iyi geçer ve dönüşte buraya güzel haberler yazarım... ben iyi değilim canım... bilg. başında kötü olaylar yaşamak istemiyorum bulantımla ilgili akannehir en iyisi lavaboda sabahlamak :sinifsinif: iyi geceler sana ve bebişine canım... opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız

slm canım... ben kendi adıma pek hoş değilim şu an... bulantım fecii... inşallah sen iyisindir... iyi akşamlar sana da.. :1hug:

slm kızlar nasılsınız
hoşgeldin canım şükürler olsun sen nasılsınopuyorumnanaktan

sağol bebegcim geçmiş olsun canım yaa sorma tatlım buara bendede oluyo hele sabahalrı ve kokulara karşı çok oluo.bende iyiyimde canım ikili test sonuçlarım yarın çıkıcak onları düşünüyorum allahım işallah iyi çıkar hepimizin sonuçları.çok evhamlı biriyim.kötü bişey çıkıcak diye aklım çıkıyo.düşünmekten başım ağırdı yaa.

merhaba kızlar bizim ayın 23.de kesinleşti erkek oldugu 1 hafta önden gitmeye devam ediyoruz maşallah şuanda 14 hafta 2 günlük görünüyoruz testlerimizde çok şükür güzel çıktı bu arada kızlar benim göbüş belli olmaya başladı şuana kadar sadece 2 kilo aldım ve öle kaldı bebişimin boyu 9.0 cnm kilosu ise 55 gram olmuş demekki kiloyu sadece bebişim alıyor bugünlerede şükür

kızlar mrb yaa geçmişi okumaktan bir selam bile veremedim valla.oda tamamını bile okuyamadım.sanırım kimse kalmamış neyse sabah görüşürüz inş iyi geceler...

maşallah bebeşine ikinci bebişimizde erkek kızlar inşallah bende bu gidişimde öğrenebilirim:Saruboceq:

Kızlar ben o kadar çok uyuyorum ki anlatamam. işten geliyorum hemen uyuyorum. Günde 12 hafta sonları 15 bazen 17 saat
sizde durumlar nasıl?

Aynen bende sürekli uyku hali içindeyim tüm gün uyuyorum neredeyse gecede sanki gündüz uyuyan ben değilmişim gibi uykuya devam ediyorum.. Hamile kalalı gündüz uykusuna yatmadığım bi kaç nadir gün dışında hep gündüzleride uyudum...mirmirmirmir

bendeeee.. bugün zorla uyandırdı kociş. şimdide dükkana gidip çalışmam lazım. öğleden sonra döner uyurum artık napalım:))

ayy bende çok uyuyorum yaaa hiç başımı yerden kaldırmak istemiyorum halsizlikte çok var mide bulantısı da devam ediyo hala sabahları çok kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…