2010 Nisan Anneleri

ayy canım ya çok geçmiş olsun,nasıl olduda kene seni buldu,çok kötü ...şimdi nasılsın bari iyimisin...???

iyiyim canim benim

ama azicik soktugu yerde kasilma var onun harici pek bisey yok

ev doktorum Almanyadaki keneler zehirli degildir demisti o yuzden korkmuyorum sanirim kaydirigubbakcemile3

arkadaslarla ormana gitmistik,kestane gördük yiyelim dedik üc bes tane ,daldik calilarin arasina

ordan geldi buyuk ihtimal kaydirigubbakcemile

benim açımdan bebeğimin cinsiyetinin çok önemi yok açıkçası.. zaten bir kızım var.. kız olursa kızıma ve bana arkadaş olur.. benim yaşayamadığım kız kardeş sevgisini kızım yaşamış olur... erkek olursa da kızın arkasından değişiklik olmuş olur... önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması... :Saruboceq:

kızlar açıköğretim sonuçları açıklanmış
ve eşim geçememiş öyle kötü oldumki askerlik yolu göründü hemde 15 ay
üzülme canım allah herşeyin hayırlısını versin ama inş gitmez senin için çok zor olur
herhalde havalardan canım bendede var aynıyım ayaklarım buz gibi bide buralar sıcak yerler ama ben hep üşüyorum
inş test sonuçların temiz çıkar canım evham çok kötü yaa ii düşün ii olsun canım
oh ne güzel bi erkek annesi dahaerkek oldumu zaten hemen belli oluymuş kız biraz daha geç belli oluyo
Kızlar ben o kadar çok uyuyorum ki anlatamam. işten geliyorum hemen uyuyorum. Günde 12 hafta sonları 15 bazen 17 saat
sizde durumlar nasıl?
ayyy bende öyleyim ya hiç kalkmıyayım yataktan diyom
yaa canım zaten ultrasonu çeken kişi heşey normal demiş bebeğinide grmüşsün kendini strese sokmaya ne gerek var canım yaa bebeğini de etkiliyon bunu sakın unutma herşey yolunda daır yarın dr a gittiğinde bu haline güleceksin
ne güzel yazmışsın canım yaa yavrum de bari kızın olsa sorun yokda oğlun olsa ne olur bilmem sende en iisi bi temizlikçi tut o yapsın sen rahat et
bana sanki oğlan olacakmış gibi geliyor çoğunluk hihoyyyt . inşallah kız açılışınıda ben yaparım :kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3
inş bende öle olur yaa bi oğlum var bide kızım olsa tabii önce sağlıklı olsunda...

ayy bende öyle yaa dr um hiç bişey sölemiyo bana değiştirmeyi düşünüyodm ama artık değiştirmiyecem beni düşünüyomuş aslında sterse girmemem için sölemiyomuş dr um iimişşimdi anladım sölenecekleri sölüyo ama beni strese sokmuyo

canım mayıs ayında banada kene yapışmıştı sırtıma . bende üç gun sırtımda durduktan sonra farkettim. hemen hastaneye gıttık tabı doktor bulundugu yerı kesip aldı. tahlıl felan yaptı ve hiç ilaç yazmadı. tahlıllerım temız cıkmıştı. kenede incelemeye gıtmıştı o da zehirsiz çıkmıştı. sen keneyi incelettin mi ?

canım çook geçmiş olsun... sen yine de kendi doktoruna bir danış istersen... o belki senin bu durumda kullanabileceğin ilaç isimleri fln verir ne biliim... rabbim yardımcın olsun...

çok geçmiş olsun canım nerden buldu bu kene seni yaa talihsizlik yaşamışsın drunu arasaydın o seni mutlaka yönlendirirdi inş şimdi ii sindir

b ende senin gibi düşünüyorum canım bi oğlum var bitane erkek kardeşi olur diye düşünüyorum ama insan her meyvenin tadını almak istiyo işte bi kızımda olsa ii olur hiçte fena olmaz yani ama rabbim herşeyin hayırlısını versin sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin

zehircim çok geçmiş olsun benim eşimdede çıkmıştı birer hafta arayla kan tahlili yaptılar temiz çıktı. ilaç vermediler. bence de kendi doktoruna sormadan hareket etme canım. ama bütün doktorlar hamile hastaya verdiği ilacı kadın doğumcuna söylemeden alma diyorlar canım.

Oyyy:sinifsinif: kene.
Çok korkarım.Nerden bulaştı kızlar size böyle.
Cumartesi günü biraz kötüleştim kendi doktorum dışında başka bir doktora gittim.Aşırı kasık ağrım vardı.Doktor baktı.4,5 cm olmuş bebiş.Ense kalınlığı normal dedi.2'li test yapmayı ben bir problem görmediğim için gerek duymuyorum.Ama siz bilirsiniz.Gene de 3'lü yü yapacam zaten dedi.Yok dedik.Gerek yok dedik eşimle.Zaten bizim kendi doktorumuz degil ne gerek var.Kızlar kocaman bir göbüşü var bebişin.Ağzından baloncuklar çıkartıyor.Babişkosu farketti bak bak balon çıkarıyor dedi.Ne zaman cinsiyet meydana çıkıyor ki.Yani ne zaman tam olarak söylüyor doktorlar.

Sanada hayırlı sabahlar canım.Geçmiş olsun canım.İyice araştırmadan kullanma bence.

oohh ne güzel yaa bende bebeğimi görsem artık merak edşiyorum ne alemde oğlumda akraba evliliği olmasına rağmen drum ne 2 li nede 3 lü teste gerek duydu herşey normal dedi çok sağlıklı bi bebeğin var dedi sadece 4 boyutlu ultrasona girmişitim şimdi maşallah çok zeki bi oğlum var evham yapmaya gerek yok yani......

canım bana bir göl gezisi sırasında bulaşmıştı.
geçmiş olsun buarada benimde kasık ağrılarım vardı doktoruma sordum bebek büyüdüğü için oluyormuş hihoyyyt . bebişinede maşallah inşallah hep böyle kıpır kıpır olur annesi a.s.

Merhaba kızlar nasılsınız? Bende de hamilelik aynen mide yanmaları ile devam. Eşimde de reflü çıktı bundan sonra beraber dikkat edeceğiz yediklerimize demektir.
Bende yarın gideceğim doktora 8 haftalıktan beri görmüyorum bakalım ne kadar büyümüş, nasıl bebeğimiz inşallah sağlıklıdır. Cinsiyetinide çok merak ediyorum yarın belli olsa benim için çok büyük süpriz olur. Bu arada hamile pantolonu aldım 2 tane kızlar şiddetle tavsiye ederim bebişleriniz çok rahat edecek.

sanada gecmis olsun canim yha
cimbizla aldi sonra kenarlarini oydu bicakla,önce temizledi icini,sonra ilac sürdü bir sürü
valla keneyi doktor sarip sarmaladi tahlile yollar mi bilmiyorum
atesim ve mide bulantim olup olmadigini sordu ,atesm yoktu ama midem hamilelikten bulaniyordu zaten
ilk mudahaleyi yapan doktor beni baska doktoa sevketi ilac icin,iste ikincininde dediklerini anlattim size canim

canım çook geçmiş olsun... sen yine de kendi doktoruna bir danış istersen... o belki senin bu durumda kullanabileceğin ilaç isimleri fln verir ne biliim... rabbim yardımcın olsun...

aksi gibi cnm dün kendi doktorumun basini bu amniyo sivisi yuzunden iyice agritmistim
simdi adam dicek ki ne dertli basin varmis kizim :gitme:
bebegime zarar olur diye korkuyorum giderim ögleden sonra doktora canim
sagol canim benim tesekkurler Şeniz

çok geçmiş olsun canım nerden buldu bu kene seni yaa talihsizlik yaşamışsın drunu arasaydın o seni mutlaka yönlendirirdi inş şimdi ii sindir
sagol tatlim iyiyim Şeniz
iste doktor kestigi icin sanirim azcik kasilma var isirdigi yerde

sagol canim Şeniz
valla ben tahlil yapicak diye daha doktorun kapisindan girmeden badimin kolunu bile tee yukariya katlamistim
hayal kirikligi yasadim resmen adam kitaptan biseyler arayinca :bbo:

Sanada hayırlı sabahlar canım.Geçmiş olsun canım.İyice araştırmadan kullanma bence.

sagol tatlim tesekkur ederim opuyorumnanaktan
doktoruma sorucam canim yoksa zaten asla almam
ilac manyagi oldum vallahi yha kafamçokkarıştı

meraba kızlar günaydın bir kahvaltı yapim hemen geliyorum slm vermeden geçmim dedim açmışken

ya maşallah ben 1 saat gittim döktürmüşüz yine.kaynatıyosunuz.aman maşallah bol sohbetli, bol pozitif konuşmalar...

zehir canım çok geçmiş olsun.aklına kötü bişey getirme.yazın keneler daha zehirli olurlar.havalar soğudu bu mevsimin kenesinden bişey olmaz meraklanma.hepimiz sen ve bebişin için Allah (c.c.) sağlık dileyelim işallah kendinide sakın üzüpte strese sokma.

zeyracım günaydın canım...afiyet olsun sana...

kızlarr ben şimdilik çıkıyorum.. kızımı hazırlayıp okula götürücem... geldiğimde girebilirsem görüşürüz inş... destekleriniz ve içimi rahatlatmalarınız için hepinize minnettarım opuyorumnanaktan çok sağolun...
iyi günler ...

herkeze selamlar ben gelim çok uykum var ama yataktan çıktım topladım ortalığı azcık bişeler yedim açtım neti. iki gündür mide yanmalarım var

meraba kızlar günaydın bir kahvaltı yapim hemen geliyorum slm vermeden geçmim dedim açmışken
merhaba canım hoşgeldina.s.

ya maşallah ben 1 saat gittim döktürmüşüz yine.kaynatıyosunuz.aman maşallah bol sohbetli, bol pozitif konuşmalar...

Maşallah maşallah tahtalara vurunkaydirigubbakcemile3zemuszemus

Görüşürüz canımmm.
herkeze selamlar ben gelim çok uykum var ama yataktan çıktım topladım ortalığı azcık bişeler yedim açtım neti. iki gündür mide yanmalarım var

Hoşgeldin.Bende çıkıyorum mesai arası.Öpüldünüz.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…