ayy canım ya çok geçmiş olsun,nasıl olduda kene seni buldu,çok kötü ...şimdi nasılsın bari iyimisin...???
üzülme canım allah herşeyin hayırlısını versin ama inş gitmez senin için çok zor olurkızlar açıköğretim sonuçları açıklanmış
ve eşim geçememiş öyle kötü oldumki askerlik yolu göründü hemde 15 ay
herhalde havalardan canım bendede var aynıyım ayaklarım buz gibi bide buralar sıcak yerler ama ben hep üşüyorummeraba kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm çok kötü söylemesi abes ishal olmuşum karın ağrısı ishal üşüttüm kesin ayaklarımda buz gibiydi ısındım şimdi biraz daha iyiyim şükürler olsun
inş test sonuçların temiz çıkar canım evham çok kötü yaa ii düşün ii olsun canımsağol bebegcim geçmiş olsun canım yaa sorma tatlım buara bendede oluyo hele sabahalrı ve kokulara karşı çok oluo.bende iyiyimde canım ikili test sonuçlarım yarın çıkıcak onları düşünüyorum allahım işallah iyi çıkar hepimizin sonuçları.çok evhamlı biriyim.kötü bişey çıkıcak diye aklım çıkıyo.düşünmekten başım ağırdı yaa.
oh ne güzel bi erkek annesi dahaerkek oldumu zaten hemen belli oluymuş kız biraz daha geç belli oluyomerhaba kızlar bizim ayın 23.de kesinleşti erkek oldugu 1 hafta önden gitmeye devam ediyoruz maşallah şuanda 14 hafta 2 günlük görünüyoruz testlerimizde çok şükür güzel çıktı bu arada kızlar benim göbüş belli olmaya başladı şuana kadar sadece 2 kilo aldım ve öle kaldı bebişimin boyu 9.0 cnm kilosu ise 55 gram olmuş demekki kiloyu sadece bebişim alıyor bugünlerede şükür
ayyy bende öyleyim ya hiç kalkmıyayım yataktan diyomKızlar ben o kadar çok uyuyorum ki anlatamam. işten geliyorum hemen uyuyorum. Günde 12 hafta sonları 15 bazen 17 saat
sizde durumlar nasıl?
yaa canım zaten ultrasonu çeken kişi heşey normal demiş bebeğinide grmüşsün kendini strese sokmaya ne gerek var canım yaa bebeğini de etkiliyon bunu sakın unutma herşey yolunda daır yarın dr a gittiğinde bu haline güleceksingünaydın kızlar... ultrasona girdim geldim... bileniniz vardır devlet hast. de kendi dr. çekmiyo ultrasonu.. radyoloji uzmanı çekti.. neyse çekerken bi rahatsızlığınız varmı dedi.. hayır dedim bende ama aklım gitti resmen... neyse bitince herşey normalmi dedim.. evet iyi dedi.. ama bana verilen kağıtta aynen şöyle yazıyo...
intrauterin tek canlı fetus izlenmektedir. CRL ölçümüne göre 10 hft 2 güne uymaktadır. plesanta fundal yerleşimli. amniyon mayi normaldir.
şimdi baktım netten intrauterin... gelişme geriliği demekmiş... çok üzüldüm.. dr. bugün izinli.. yarın göstericem sonucumu...
ne güzel yazmışsın canım yaa yavrum de bari kızın olsa sorun yokda oğlun olsa ne olur bilmem sende en iisi bi temizlikçi tut o yapsın sen rahat etGünaydın. Başlayalım bakalım toplu yorumlamalarımıza....
1. Uyku 7/24 mevcut. Bütün bayram horlayarak geçti valla. Kocamsa hayatında göstermediği anlayışı gösteriyor.
2. Bulantım ilk günden beri yoktu zaten. Ama derinlerde bi baş dönmem var. Bööle çakır keyif gibiyim. Ama çok rahatsız edici.
3. Cinsiyetler öğrenilmeye başlamış. Herkese hayırlı evlat versin. Ancak ben ilk günden beri kızıııımmmm diye seviyorum. Gariban bebişim erkekse de kendini kız sanarak doğacak.
4. Tek sıkıntım evle ilgili. Herşey batıyo. Bööle duvarlar üstüme üstüme geliyo. Herşey kirli, pismiş gibi. Camlar silinmedi. Perdeler duruyoooo. Bayramda gelen bi arkadaşım sigara içildiği için bebeğe yapacağımız odayı boyamamız gerektiğini sööledi. Zaten düşünüyodum. Benden önceki kiracı leş etmişti evi. Ev sahibi de boyattı ama tek kat boya sürünce içerden kusmaya başladı kiri pasağı. İşim çok yani. kış kış nasıl boyatacaksam evi...
inş bende öle olur yaa bi oğlum var bide kızım olsa tabii önce sağlıklı olsunda...bana sanki oğlan olacakmış gibi geliyor çoğunluk hihoyyyt . inşallah kız açılışınıda ben yaparım :kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3
aslında doktorlarda da çok hata var. karşısında hamile bir bayan olduğunu unutup bütün tıbbi ihtimalleri riskleri söylememesi lazım. zaten panik evham hat safhada. ben kendi doktoruma beni basite alıyo diye kızıyorum ama sanırım en doğrusunu o yapıyor. son kontrolümde: herşey yolunda hamilelik bu bütün şikayetler normal, atla deve değil, hamilesin sen hasta değilsin hayatına devam et dedi. ben de kızdım kendi kendime herşey serbest mi yani yasak yok mu diye ama ne yalan söyliyeyim o öyle rahat davranınca bende rahatladım 2 li testimizi yaptık sonuç bekliyorum içimde en ufak bir kaygı kalmadı doktorun sayesinde. oysa doktora gitmeden bir gece önce eşimle ikili test sonuçları kötü çıkarsa ne yaparız diye konuşuyorduk:)
hayirli sabahlar arkadaslar
nasilsiniz bakalim ,bebisleriniz nasil ? umarim hepiniz iyisinizdir
2 gundur giremiyordum anca denk geldi rahat oturmak
kizlar 21.ci hafta ultrasonu ne oluyor ?
ay bir de tee cuma günü bacagima kene girmis dün gece hastanedeydim
antibiyotik verdiler bir sürü ,ilaclar falan ve ben hic birini almadim tabi
doktora diyorum ki hamileyim ,ee niye ilk mudahale eden doktora soylememismismisim
yahu sen doktor degilmisin sana soyluyorum iste sana yolladi öteki doktorda ilaci yaz diye diyorum
tuttu kitabi aciyor bakiyor ne versem diye siz olsaniz alirmiydiniz arkadaslar o ilaclari ?
bir de diyor ki kadin doktoruna da git yarin onay al akannehir
doktora diyorum ki hamileyim ,ee niye ilk mudahale eden doktora soylememismismisim
yahu sen doktor degilmisin sana soyluyorum iste sana yolladi öteki doktorda ilaci yaz diye diyorum
tuttu kitabi aciyor bakiyor ne versem diye siz olsaniz alirmiydiniz arkadaslar o ilaclari ?
çok geçmiş olsun canım nerden buldu bu kene seni yaa talihsizlik yaşamışsın drunu arasaydın o seni mutlaka yönlendirirdi inş şimdi ii sindirhayirli sabahlar arkadaslar
benim açımdan bebeğimin cinsiyetinin çok önemi yok açıkçası.. zaten bir kızım var.. kız olursa kızıma ve bana arkadaş olur.. benim yaşayamadığım kız kardeş sevgisini kızım yaşamış olur... erkek olursa da kızın arkasından değişiklik olmuş olur... önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması... :Saruboceq:
Oyyy:sinifsinif: kene.
Çok korkarım.Nerden bulaştı kızlar size böyle.
Cumartesi günü biraz kötüleştim kendi doktorum dışında başka bir doktora gittim.Aşırı kasık ağrım vardı.Doktor baktı.4,5 cm olmuş bebiş.Ense kalınlığı normal dedi.2'li test yapmayı ben bir problem görmediğim için gerek duymuyorum.Ama siz bilirsiniz.Gene de 3'lü yü yapacam zaten dedi.Yok dedik.Gerek yok dedik eşimle.Zaten bizim kendi doktorumuz degil ne gerek var.Kızlar kocaman bir göbüşü var bebişin.Ağzından baloncuklar çıkartıyor.Babişkosu farketti bak bak balon çıkarıyor dedi.Ne zaman cinsiyet meydana çıkıyor ki.Yani ne zaman tam olarak söylüyor doktorlar.
Oyyy:sinifsinif: kene.
Çok korkarım.Nerden bulaştı kızlar size böyle.
Cumartesi günü biraz kötüleştim kendi doktorum dışında başka bir doktora gittim.Aşırı kasık ağrım vardı.Doktor baktı.4,5 cm olmuş bebiş.Ense kalınlığı normal dedi.2'li test yapmayı ben bir problem görmediğim için gerek duymuyorum.Ama siz bilirsiniz.Gene de 3'lü yü yapacam zaten dedi.Yok dedik.Gerek yok dedik eşimle.Zaten bizim kendi doktorumuz degil ne gerek var.Kızlar kocaman bir göbüşü var bebişin.Ağzından baloncuklar çıkartıyor.Babişkosu farketti bak bak balon çıkarıyor dedi.Ne zaman cinsiyet meydana çıkıyor ki.Yani ne zaman tam olarak söylüyor doktorlar.
canım mayıs ayında banada kene yapışmıştı sırtıma . bende üç gun sırtımda durduktan sonra farkettim. hemen hastaneye gıttık tabı doktor bulundugu yerı kesip aldı. tahlıl felan yaptı ve hiç ilaç yazmadı. tahlıllerım temız cıkmıştı. kenede incelemeye gıtmıştı o da zehirsiz çıkmıştı. sen keneyi incelettin mi ?
canım çook geçmiş olsun... sen yine de kendi doktoruna bir danış istersen... o belki senin bu durumda kullanabileceğin ilaç isimleri fln verir ne biliim... rabbim yardımcın olsun...
sagol tatlim iyiyim Şenizçok geçmiş olsun canım nerden buldu bu kene seni yaa talihsizlik yaşamışsın drunu arasaydın o seni mutlaka yönlendirirdi inş şimdi ii sindir
zehircim çok geçmiş olsun benim eşimdede çıkmıştı birer hafta arayla kan tahlili yaptılar temiz çıktı. ilaç vermediler. bence de kendi doktoruna sormadan hareket etme canım. ama bütün doktorlar hamile hastaya verdiği ilacı kadın doğumcuna söylemeden alma diyorlar canım.
Sanada hayırlı sabahlar canım.Geçmiş olsun canım.İyice araştırmadan kullanma bence.
merhaba canım hoşgeldina.s.meraba kızlar günaydın bir kahvaltı yapim hemen geliyorum slm vermeden geçmim dedim açmışken
ya maşallah ben 1 saat gittim döktürmüşüz yine.kaynatıyosunuz.aman maşallah bol sohbetli, bol pozitif konuşmalar...
Görüşürüz canımmm.zeyracım
kızlarr ben şimdilik çıkıyorum.. kızımı hazırlayıp okula götürücem... geldiğimde girebilirsem görüşürüz inş... destekleriniz ve içimi rahatlatmalarınız için hepinize minnettarım opuyorumnanaktan çok sağolun...
iyi günler ...
herkeze selamlar ben gelim çok uykum var ama yataktan çıktım topladım ortalığı azcık bişeler yedim açtım neti. iki gündür mide yanmalarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?