2010 Nisan Anneleri

angelsky geçmiş olsun canım ben içiyom 3 bardak süteen oldu herhalde yağsız süte başlıyım sende içebilsen keşke bende balık ve tavuk et yiyemiyomm

ben sütü bıraktım iki hafta oluyor içemiyorum acayip gaz yapıyor,ama şimdi rahatım.bana doktor evde yoğurt yap aynı yeri tutar dedi ,ama nedense tavuktan ve balıktan acayip tiksindir çok severdim şimdi ağzıma sürmüyorum,inşlh gecer.....

aman deyim zehraacımm omuz mahvetti senii ishalim ye dediler yedimm bittiğimm an oldu mafoldumben

angelsky geçmiş olsun canım ben içiyom 3 bardak süteen oldu herhalde yağsız süte başlıyım sende içebilsen keşke bende balık ve tavuk et yiyemiyomm

ben balık et tavuk ceviz yoğurt pektir tamam ama şimdilik sütee maleseff :sinifsinif:
ama sende protein al lütfen hergün 1 yumurta bebeğin kaslarını güçlendirirmişş ve kasları siyi gelişmişse 12-13-14. haftada başını kaldırırmışş bebişlerrr kaydirigubbakcemile5 oyyy yerimm benn onlarıı :ecrin_bebek:
neyse şekerler öğle arası ben kaçarr görşş

ay bu arada dün değil evvelsi geceki rüyamı anlatayım unutmadan :)

bütün nisan anneleri, böyle park gibi bir yerde buluşmaya karar vermişiz..
en erken ben gelmişim.. böyle yakamda kocaman nickim yazıyor "iki kedili deli" diye..

bi ağacın dibinde tarhan'ı görüyorum :) sonra jnaz ve yosun kol kola geliyor :) herkesin yakasında kartlar, göbüşler kocaman :)

tek tek herkes geliyor, hepimiz bi masaya oturuyoruz, en geç ysmnshn geliyor.. trafiğe takılmış, gecikmiş..

tam o arada eşim uyandırdı beni ne sayıklıyorsun diye..
meğer "yesemeneseheneee" diyormuşum eheh

kızlar valla alıştım ben size yaa :)
rüyamda bile bi sürünüzün nickini gördüm ya daha ne diyeyim :)

meraba hoşgeldin inşallah inşallah sorunsuz bi şekilde bebişlerimizi dünyaya getiririz.

amin canım hoşbulduk bitanem

bu arada umudumsunbebebğim gözün aydın ooo erkek bebişler 2010 patlamı yaşatcak desenize jnazcığımında erkek bebişi olacak inşallah ve ben hamileliğimden bu yana hep erkek geçti içimden severken bile karnımı sanki erkek gibi hissediyorum gerçi önemli olan sağlıklı olması benim için erkek kız farketmez :1hug:

canımcım daha 5-6 haftalıkken başlamıştı bende gebelik reflüsü ne kadar kötü bişey olduğunu çok iyi biliyorum

yemek yemek istiyorum ama bende artık.bu ekşime beni bitiriyor ya.çözümü varmı acaba.doktor ilk gittiğimde gaviskon vermişti.oda midemi bulandırıyor.ağzımda emerken onuda sevmiyorum.çok sık atıştırıyorum ama yağlı yemek hiç yiyemiyorum daha.
aranızda hiç vitamin alamayan oldumu onu sorucaktım.mide bulantısı ve kusmadan dolayı.

kızlar o rüya meselesini hiç sormayın rüyasız gecem geçmez oldu kimi kabus dolu sizdede oluyomu hepte duamı yaparım ama anlamadım yaa hormonlardan sanırım öyle oluyomuşdelikafadulden

aaaaa darıldım bende ben yokmuydum orada aşk olsun :dilcikar:

aaaaa darıldım bende ben yokmuydum orada aşk olsun :dilcikar:

ayy kıyamamm.. darılma..

vardı valla herkes çook kalabalıktık, koca göbekli bir tabur kadın olarak :)
ama aklıma onların nickleri geldi de yazdım..

parkın ennn güzel, ennn tatlı, en şeker hamilesi de zeyra'ydı diyim de barışalım olur mu a.s.

kızlar bende çok kabus gördüm ilk başlarda uyanıp gece yarısı eşimi uyandırıp kolundan tutup uyuduğum bile oldu o kadar yani ama duaları var korkma duaları onları okursanız korkmuyorsunuz.ama korkmak iğrenç bir duygu.düşüğüne kadar girdi kabusuma siz düşünün gerisini.

Bütün nisan anneleri günaydın. Ne güzel erken erken kalmışsınız. Ben bir türlü uyanamadım.

günaydın canım.
valla ben de yeni geldim, ben de senin gibiyim, erkenden uyansam dahi ayamıyorum kendimi.
sersem gibi oluyorum bu saatlerde anca patlıyor afyonum..

yeni yeni huylar icat ediyorum her gün :)
erkenciyimdir ben halbuki ..

oooo ne güzel valla süpper inşlh rüyan en kısa zamanda gercek olur ne diyeyim ,gercek olsa ne hoş olurdu....

a.s.:teytey: ayy canım benim yaa işte hamilelik ne olacak kıyamam ben sana canım benim:1hug::sm_cool:

canım rüyan çok güzel.hayırlısıyla hepimiz karnımız büyüyene kadar görüşücez işallah hep burdan mutlu haberlerimizi paylaşıcaz.kocaman sevinçlerimiz olucak.daha bebekler doğucak.2010 nisan bebişlerinde sohbetler devam edicek.bence süreklilik gördüğün rüyanın anlamı ve hepimizin sağ salim bebeklerinin olacağını görmüşsün.bu rüya için teşekkürler ayrıca.

bilinçaltı işte
korktuğumuz şeyler gece üşüşüyor kafamıza bazen..

bi de inanır mısınız bilmem ama hamileleri "korkuturlar" geceleri derler
ne korkutur, niye korkutur bilemicem de :) , anneannem falan tembihler hep bana, okuyup üflemeden uyuma sakın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…