angelsky geçmiş olsun canım ben içiyom 3 bardak süteen oldu herhalde yağsız süte başlıyım sende içebilsen keşke bende balık ve tavuk et yiyemiyomm
bu arada angelsky ve semafatihciğim dün bende ishal olmuştum sabah kalktığımdada mide bulantısıyla uyandım gece bitane muz yedim iyi gelsin diye halada midem bulanıyo zorla kahvaltı yaptım az önce hiç böyle olmamıştım:gitme:
angelsky geçmiş olsun canım ben içiyom 3 bardak süteen oldu herhalde yağsız süte başlıyım sende içebilsen keşke bende balık ve tavuk et yiyemiyomm
zeyracım muz ağır gelmiş ondan olmuşş
ikikedili deli hoşgeldin canımmm
meraba hoşgeldin inşallah inşallah sorunsuz bi şekilde bebişlerimizi dünyaya getiririz.
canımcım daha 5-6 haftalıkken başlamıştı bende gebelik reflüsü ne kadar kötü bişey olduğunu çok iyi biliyorum
ay bu arada dün değil evvelsi geceki rüyamı anlatayım unutmadan :)
bütün nisan anneleri, böyle park gibi bir yerde buluşmaya karar vermişiz..
en erken ben gelmişim.. böyle yakamda kocaman nickim yazıyor "iki kedili deli" diye..
bi ağacın dibinde tarhan'ı görüyorum :) sonra jnaz ve yosun kol kola geliyor :) herkesin yakasında kartlar, göbüşler kocaman :)
tek tek herkes geliyor, hepimiz bi masaya oturuyoruz, en geç ysmnshn geliyor.. trafiğe takılmış, gecikmiş..
tam o arada eşim uyandırdı beni ne sayıklıyorsun diye..
meğer "yesemeneseheneee" diyormuşum eheh
kızlar valla alıştım ben size yaa :)
rüyamda bile bi sürünüzün nickini gördüm ya daha ne diyeyim :)
aaaaa darıldım bende ben yokmuydum orada aşk olsun :dilcikar:
Bütün nisan anneleri günaydın. Ne güzel erken erken kalmışsınız. Ben bir türlü uyanamadım.
oooo ne güzel valla süpper inşlh rüyan en kısa zamanda gercek olur ne diyeyim ,gercek olsa ne hoş olurdu....ay bu arada dün değil evvelsi geceki rüyamı anlatayım unutmadan :)
bütün nisan anneleri, böyle park gibi bir yerde buluşmaya karar vermişiz..
en erken ben gelmişim.. böyle yakamda kocaman nickim yazıyor "iki kedili deli" diye..
bi ağacın dibinde tarhan'ı görüyorum :) sonra jnaz ve yosun kol kola geliyor :) herkesin yakasında kartlar, göbüşler kocaman :)
tek tek herkes geliyor, hepimiz bi masaya oturuyoruz, en geç ysmnshn geliyor.. trafiğe takılmış, gecikmiş..
tam o arada eşim uyandırdı beni ne sayıklıyorsun diye..
meğer "yesemeneseheneee" diyormuşum eheh
kızlar valla alıştım ben size yaa :)
rüyamda bile bi sürünüzün nickini gördüm ya daha ne diyeyim :)
ayy kıyamamm.. darılma..
vardı valla herkes çook kalabalıktık, koca göbekli bir tabur kadın olarak :)
ama aklıma onların nickleri geldi de yazdım..
parkın ennn güzel, ennn tatlı, en şeker hamilesi de zeyra'ydı diyim de barışalım olur mu a.s.
ayy kıyamamm.. darılma..
vardı valla herkes çook kalabalıktık, koca göbekli bir tabur kadın olarak :)
ama aklıma onların nickleri geldi de yazdım..
parkın ennn güzel, ennn tatlı, en şeker hamilesi de zeyra'ydı diyim de barışalım olur mu a.s.
kızlar bende çok kabus gördüm ilk başlarda uyanıp gece yarısı eşimi uyandırıp kolundan tutup uyuduğum bile oldu o kadar yani ama duaları var korkma duaları onları okursanız korkmuyorsunuz.ama korkmak iğrenç bir duygu.düşüğüne kadar girdi kabusuma siz düşünün gerisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?