2010 Nisan Anneleri

herkeze selamlar ben gelim çok uykum var ama yataktan çıktım topladım ortalığı azcık bişeler yedim açtım neti. iki gündür mide yanmalarım var

ya canım benimde bişey yediğimde aradan 10 dk geçiyor midem ekşiyor ağzımın içi limon gibi canım bişey istemiyor buda benim yememi engelliyor.hele tatlı yedimmi dayanamıyorum.ne yicem şaşırdım valla.ama 6 aydan sonra reflü kaçınılmazmış zaten.demkki ben meyilliyim ekşimeler başladı.ama yukarı gelmiyor midem iyiki.

Kene ile uğraşanlara çok geçmiş olsun.girmeyin öyle çalılık gibi yerlere yaaa....Allah korusun.
cinsiyetler belli oluyo demek. benim içime erkek doğuyo nedense.son iki gündür ben karnımda bi kıpraşma hissediyorum sanki.Annem de erkek bebek hemen oynar karnında anlarsın diyor.bir de ben daha hamile kaldığımı öğrenmeden önce gecikmenin 10 gününde falan sağ tarafımdaki yumurtalıklarımda 10 dakika arayla iki haraket farkettim.sanki içimde iri bir böcek geziyomuş gibi.gıdıklandım. hamile bir arkadaşım var dediki eğer hamileysen ve sağdan yumurtlaman olursa erkek oluyormuş :))) Allah bilir iyisini.Hayırlısı olsun.

Bu arada çin takvimine bakan var mı? cinsiyeti belli olanlar karşılaştırma yaptımı hiç tutuyomu diye? çin takvimine göre benim kız oluyo da.:)))

merhaba kızlarr
kahvaltı niyetine nesfitimi yedim geldim eşim uyuyor o kalkınca onla yaparım dedim dün gece 5 te geldi kıyamadım bende uyandırmaya
benim kasık ağrılarımda oluyor kızlar özelliklede yatakta dönerken sağ kasığımda ağrı oluyor
bide bugün tartıldım çok şükür 2 haftadır kilo almamışım vermişim bile:)
sizler nasılsınız
zehircim çok geçmiş olsun canım

zehircimm ; geçmiş olsunn canımm dikkatlii ol tatlımm opuyorumnanaktan
bebegcimm ;bence korkulacak bişey yokk stres yapmaa olurmuu opuyorumnanaktan
umudumsunbebeğimm; tebrikk ediyorumm oğlun olcakk hee maşallahh bunlar size a.s.

benimde ishalden sonra ağzımda yaralar çıkıp duruyor bugünde üst dudakta kocaman bir uçukla uyandımm umarım kötü bişey yoktur

hoşgeldin jnazcım bende de kasık krampları oluyo hapşırdığımda yatakta döndüğümde çok kötü acıyo ama hemen geçiyo benim sağda da oluyo solda daa

canımcım daha 5-6 haftalıkken başlamıştı bende gebelik reflüsü ne kadar kötü bişey olduğunu çok iyi biliyorum

meraba canım benim gelio geri gidio off böle yiyip çıkarmakta istemiorum tutuorum kendimi. aynen yiyim bişeler 10 dakka sonra bulandırıo sanki midem sindirmio gibi

angelsky sende de mi ishal problemi var bende de var neden acaba süt içiyom ondan mı oldu dr bana megadyn diye vitamin verdi o yapar mı şaştım kaldım

günaydın güzel hamişlerrrrr nasılsınızzz
miğde bulantısız rahat bir gün geçiririz inşş
günaydın canımm
çok şükür iyiyim ama üşüyorum benya sizde öylemisiniz kızlar ellerim ayaklarım burnum buz gibi
hoşgeldin jnazcım bende de kasık krampları oluyo hapşırdığımda yatakta döndüğümde çok kötü acıyo ama hemen geçiyo benim sağda da oluyo solda daa

hoşbuldum hayatım sende hoşgeldin aynı şey bende de oluyor hapşırmaya korkuyorum:)
benim sadece sağda oluyor canım sol tarafta daha rahatım

yeniden herkese tekrar günaydınlar arkadaşlar umarım güzel bir gün geçiririz nisan annişleri olarak

angelsky sende de mi ishal problemi var bende de var neden acaba süt içiyom ondan mı oldu dr bana megadyn diye vitamin verdi o yapar mı şaştım kaldım

canımm sanırım ben üşütmüştümm şimdi düzeldii acillik olup serumu yiyincee kaydirigubbakcemile3 ben süt içemiyorummm yaa offf offf ama süt içemiyorum diye elevite başladı doktor

bu arada angelsky ve semafatihciğim dün bende ishal olmuştum sabah kalktığımdada mide bulantısıyla uyandım gece bitane muz yedim iyi gelsin diye halada midem bulanıyo zorla kahvaltı yaptım az önce hiç böyle olmamıştım:gitme:

angelsky geçmiş olsun canım ben içiyom 3 bardak süteen oldu herhalde yağsız süte başlıyım sende içebilsen keşke bende balık ve tavuk et yiyemiyomm

selam kızlaar..

ben de geldim..

iki gündür acayip keyifsiz, tatsızdım.. bilgisayar başına oturasım bile gelmedi. bu sabah sizleri özlediğimi farkedince geleyim dedim hemen :)

iyisinizdir umarım..

jnaz ve umudumsunbebegim'i tebrik ediyorum bu arada :)

sağlıklı, sıhhatli nur topu gibi oğluşlarınız olsun inşallah :)
bana da nisan ayı hep erkek ayı olacakmış gibi geliyor, hadi hayırlısı bakalım :)

bu arada zehirciğim geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine canım rabbim bizleri korusun canım bebegcimm sakın endişelenme canım valla doktorlar o kadar ayrıntılı tıp diliyle konuşuyorki anlamak mümkün değil rabbim korusun kötü bişey olsa zaten onlar saklamıyo seni düşünmeden derdi canım içini ferah tut annesi bak sana bebişin el sallamış demedimmi sana canım benim:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…