herkeze selamlar ben gelim çok uykum var ama yataktan çıktım topladım ortalığı azcık bişeler yedim açtım neti. iki gündür mide yanmalarım var
ya canım benimde bişey yediğimde aradan 10 dk geçiyor midem ekşiyor ağzımın içi limon gibi canım bişey istemiyor buda benim yememi engelliyor.hele tatlı yedimmi dayanamıyorum.ne yicem şaşırdım valla.ama 6 aydan sonra reflü kaçınılmazmış zaten.demkki ben meyilliyim ekşimeler başladı.ama yukarı gelmiyor midem iyiki.
meraba canım benim gelio geri gidio off böle yiyip çıkarmakta istemiorum tutuorum kendimi. aynen yiyim bişeler 10 dakka sonra bulandırıo sanki midem sindirmio gibiya canım benimde bişey yediğimde aradan 10 dk geçiyor midem ekşiyor ağzımın içi limon gibi canım bişey istemiyor buda benim yememi engelliyor.hele tatlı yedimmi dayanamıyorum.ne yicem şaşırdım valla.ama 6 aydan sonra reflü kaçınılmazmış zaten.demkki ben meyilliyim ekşimeler başladı.ama yukarı gelmiyor midem iyiki.
günaydın canımmgünaydın güzel hamişlerrrrr nasılsınızzz
miğde bulantısız rahat bir gün geçiririz inşş
hoşgeldin jnazcım bende de kasık krampları oluyo hapşırdığımda yatakta döndüğümde çok kötü acıyo ama hemen geçiyo benim sağda da oluyo solda daa
angelsky sende de mi ishal problemi var bende de var neden acaba süt içiyom ondan mı oldu dr bana megadyn diye vitamin verdi o yapar mı şaştım kaldım
yeniden herkese tekrar günaydınlar arkadaşlar umarım güzel bir gün geçiririz nisan annişleri olarak
jnaz semafatih neden kasık ağrıları oluo bende hiç ağrı yok sebebi nedir bu ağrının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?