2010 Nisan Anneleri

ikikedili deli hepimizde farklı huylar oluştu bebişler gelmeden dünyaya hayatımızı değiştiriyolar bende de geçenlerde aniden duygusallaşma oluyodu anne kelimesi geçincce ağlamak istiyodum şimdi geçtii biraz bende uyku hali olmadı kızlar normal halimdeyim ama bulantılarım yok mu herşeye bedel

ayy sağolun kızlar :)

cidden ne güzel olur buluşsak!!
rüyadan uyanınca böyle kocaman bi sırıtış vardı suratımda valla :) gerçeğinde ne kadar mutlu olurum kimbilir..

insan hamileyken, kendi ile aynı şeyleri yaşayan, aynı süreçten geçen birilerini arıyor.
benim çevremde hiç hamile ya da çocuğu olan arkadaşım yok. o yüzden de bu kadar sevdim kk'yı ve bu nisan anneleri başlığını...
hepimizin midesi bulanıyor, hepimizin huyu suyu değişiyor, hepimiz aynı şeylere vesveseleniyoruz...aynı şeylere dua ediyoruz... başka bi gönül birliğimiz oldu yani.

inşallah bir gün denk gelir de, doğumdan önce koca göbüşlerimizle buluşuruz :)

Çok şükür bulantı, tiksinme yaşamıyorum. Tek derdim uyku oldu. Çok derin uyuyorum, ramazanda eşime kalkıp bir sahur hazırlayamadım, nasıl üzüldüm bitaneme.
Kızlar çay içiyormusunuz? Doktorum beş bardağa kadar açık içebilirsin dedi. Ama kahveden uzak demişti. Zaten kahve sevmem ama çay. Özellikle tenefüslerde. Siz ne yapıyorsunuz?

canım bende onu demek istedimde detaya girmedim.konuştukça korkarımda ben.normalde korkak bir tipim ama hamile kalmadan önce eşim askerdeyken 2 ay yalnız kaldım evde hemde ailemden uzak bir şehirde tam cesaretimi toplamıştım dedimki korkular bitti ama hamilelik farklı oluyor işte.sanırım insan ruhsal ve bedensel olarak zayıf düşünce korkutuluyor diye düşünüyorum.aman neyse kapatalım bu konuyu.dediğin gibi okuyup üfleyip yatalım cici cici rüyalar görelim.bebişlerimizi sevelim rüyamızda anammm ne güzel olur.her gece karnımızın içini gördüğümüzü düşünsenize.hergün bebeğimizi suyun içinde ne kadar büyüdüğünü takip ettiğimizi.heyecan verici olurdu değilmi.zemuszemus

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ay çok güldüm. valla beni doğru görmüşsün.hep böyleyim ben. bütün aksilikler beni bulur.yine trafikten geç kalmışım :lepi:

ben de aynıyım valla semafatih...
hiç sulugözlü biri değildim.. şimdi herrrr şeye ağlıyorum.
söylenenlere alınıyorum, reklamları seyrederken ağlıyorum, içinde "anne,baba,çocuk,bebek,mutluluk,aile" kelimeleri geçen her şeyde gözlerim doluyor...
camdan bakıyorum, parkta oynayan çocukları görüyorum, ay benim de çocuğum olacak da bu parkta mı oynayacak diye oturup ona bile ağlıyorum :)

eheheh
en çok senin yorumunu merak ediyordum :)))

uykumda seni sayıkladım yaaa, çok komikti :))
eşim de "yemesene huni" gibi bi şey anlamış , ne diyordun diye soruyordu :))

ay önceden hamişlikte duygusalık olurdu diye duymuştum ama nasıl olur da ağlanır diyodum şimdi ben de sulu göz oldum anacıım
ben çay sevmem canım kahvede içmem dr izin vermişse sende iç ama elinden geldiğince içmemeye çalış derimm

ay evet evet, üzerine konuşmayalım
3 gecedir eşim eve gelmiyor, işyerinde sabahlıyor zaten, yalnız gecelerimde ben de korkutmayayım kendimi mirmirmirmir

bol bol dua ediyoruz bu ara zaten, Allah'ım hem bebişlerimizi, hem de bizi korur.. bir şeycik olmaz...

ah dediğin gibi rüyalar görmek için de neler vermezdim :)
ya da öyle bi ayna gibi bir şey olsa, karşısına geçince çöt diye karnımızın içini görsek, bebişimizi sevsek :)
ayy hayali bile güzel...

o zaman canım günün yirmidört saati biz sanırım uykuda olurduk buralarda sessiz sedasız bir başlık olurdu uyunca keşke öyle bişey olsa ayyy ne güzel olurdu yaaayerimseniben

kızlar hamilelikte korkular daha çok oluyo sürekli okuyun bide besmele çekin herşeyde çok iyi gelirrr

Kızlar çay içiyormusunuz? Doktorum beş bardağa kadar açık içebilirsin dedi. Ama kahveden uzak demişti. Zaten kahve sevmem ama çay. Özellikle tenefüslerde. Siz ne yapıyorsunuz?

günde bir bardak gibi içiyorum ben..ama dediğin gibi açık olmasına dikkat ediyorum.

endişeleniyordum her gün içmekle yanlış mı yapıyorum diye ama senin doktor da beş bardağa kadar olabilir demiş ya, rahatladım şimdi.

eheheh
en çok senin yorumunu merak ediyordum :)))

uykumda seni sayıkladım yaaa, çok komikti :))
eşim de "yemesene huni" gibi bi şey anlamış , ne diyordun diye soruyordu :))

canım yaa. öyle başım ağrıyor ve midem bulanıyor ki.hiç güleceğim yoktu vallahi.kabusun mu oldum ben yoksa senin :kedi:

kızlar benim kuzen var hamile kaldığında çaydan hiç vazgeçmedi bardak bardak içerddi ama sonra kansızlıkla mücadele etti o yüzden dozu kaçırmadın afiyetle için

bende aynen senin gibi düşünüyorum ancak biz anlarız birbirimzi,benimde cevremde kimsem yok hamiş,beni anlayan o yuzden burayı çok seviyorum,aslında hep nasip kısmet bigün inşlh diyoruz ama neden olmasın istesek yapabiliriz değilmi??? görüşmemiz bu kadar zormu....

kızlar show tv de anne bebek yogası var bebekler çok tatlıu ya bizimkile de böyle olcak inşşşş

kızlar ben çay değil de kahveden vazgeçemiyorum yaa hergün mutlaka bi fincan türk kahvesi içiyorum canım çok istiyor ne yapimmm doktorumda hiç bişey yasaklamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…