Bütün nisan anneleri günaydın. Ne güzel erken erken kalmışsınız. Ben bir türlü uyanamadım.
bilinçaltı işte
korktuğumuz şeyler gece üşüşüyor kafamıza bazen..
bi de inanır mısınız bilmem ama hamileleri "korkuturlar" geceleri derler
ne korkutur, niye korkutur bilemicem de :) , anneannem falan tembihler hep bana, okuyup üflemeden uyuma sakın diye..
ay bu arada dün değil evvelsi geceki rüyamı anlatayım unutmadan :)
bütün nisan anneleri, böyle park gibi bir yerde buluşmaya karar vermişiz..
en erken ben gelmişim.. böyle yakamda kocaman nickim yazıyor "iki kedili deli" diye..
bi ağacın dibinde tarhan'ı görüyorum :) sonra jnaz ve yosun kol kola geliyor :) herkesin yakasında kartlar, göbüşler kocaman :)
tek tek herkes geliyor, hepimiz bi masaya oturuyoruz, en geç ysmnshn geliyor.. trafiğe takılmış, gecikmiş..
tam o arada eşim uyandırdı beni ne sayıklıyorsun diye..
meğer "yesemeneseheneee" diyormuşum eheh
kızlar valla alıştım ben size yaa :)
rüyamda bile bi sürünüzün nickini gördüm ya daha ne diyeyim :)
ikikedili deli hepimizde farklı huylar oluştu bebişler gelmeden dünyaya hayatımızı değiştiriyolar bende de geçenlerde aniden duygusallaşma oluyodu anne kelimesi geçincce ağlamak istiyodum şimdi geçtii biraz bende uyku hali olmadı kızlar normal halimdeyim ama bulantılarım yok mu herşeye bedel
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ay çok güldüm. valla beni doğru görmüşsün.hep böyleyim ben. bütün aksilikler beni bulur.yine trafikten geç kalmışım :lepi:
canım bende onu demek istedimde detaya girmedim.konuştukça korkarımda ben.normalde korkak bir tipim ama hamile kalmadan önce eşim askerdeyken 2 ay yalnız kaldım evde hemde ailemden uzak bir şehirde tam cesaretimi toplamıştım dedimki korkular bitti ama hamilelik farklı oluyor işte.sanırım insan ruhsal ve bedensel olarak zayıf düşünce korkutuluyor diye düşünüyorum.aman neyse kapatalım bu konuyu.dediğin gibi okuyup üfleyip yatalım cici cici rüyalar görelim.bebişlerimizi sevelim rüyamızda anammm ne güzel olur.her gece karnımızın içini gördüğümüzü düşünsenize.hergün bebeğimizi suyun içinde ne kadar büyüdüğünü takip ettiğimizi.heyecan verici olurdu değilmi.zemuszemus
canım bende onu demek istedimde detaya girmedim.konuştukça korkarımda ben.normalde korkak bir tipim ama hamile kalmadan önce eşim askerdeyken 2 ay yalnız kaldım evde hemde ailemden uzak bir şehirde tam cesaretimi toplamıştım dedimki korkular bitti ama hamilelik farklı oluyor işte.sanırım insan ruhsal ve bedensel olarak zayıf düşünce korkutuluyor diye düşünüyorum.aman neyse kapatalım bu konuyu.dediğin gibi okuyup üfleyip yatalım cici cici rüyalar görelim.bebişlerimizi sevelim rüyamızda anammm ne güzel olur.her gece karnımızın içini gördüğümüzü düşünsenize.hergün bebeğimizi suyun içinde ne kadar büyüdüğünü takip ettiğimizi.heyecan verici olurdu değilmi.zemuszemus
Kızlar çay içiyormusunuz? Doktorum beş bardağa kadar açık içebilirsin dedi. Ama kahveden uzak demişti. Zaten kahve sevmem ama çay. Özellikle tenefüslerde. Siz ne yapıyorsunuz?
eheheh
en çok senin yorumunu merak ediyordum :)))
uykumda seni sayıkladım yaaa, çok komikti :))
eşim de "yemesene huni" gibi bi şey anlamış , ne diyordun diye soruyordu :))
ayy sağolun kızlar :)
cidden ne güzel olur buluşsak!!
rüyadan uyanınca böyle kocaman bi sırıtış vardı suratımda valla :) gerçeğinde ne kadar mutlu olurum kimbilir..
insan hamileyken, kendi ile aynı şeyleri yaşayan, aynı süreçten geçen birilerini arıyor.
benim çevremde hiç hamile ya da çocuğu olan arkadaşım yok. o yüzden de bu kadar sevdim kk'yı ve bu nisan anneleri başlığını...
hepimizin midesi bulanıyor, hepimizin huyu suyu değişiyor, hepimiz aynı şeylere vesveseleniyoruz...aynı şeylere dua ediyoruz... başka bi gönül birliğimiz oldu yani.
inşallah bir gün denk gelir de, doğumdan önce koca göbüşlerimizle buluşuruz :)
slm kızlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?