2010 Nisan Anneleri

kızlar ben çay değil de kahveden vazgeçemiyorum yaa hergün mutlaka bi fincan türk kahvesi içiyorum canım çok istiyor ne yapimmm doktorumda hiç bişey yasaklamadı

canım benim bildiğim kadarıyla yasak hamişlikte kahve içmek bitanem bana doktorum kesinlikle yasakladı sigara nasılsa o da direk etkiliyomuş bebişi canım geçende söz vardı bizim ailede sorma kahveleri yaparken kuzenim öyle bir canım çektiki sadece kokusuyla yetindim canım sende haftada bire düşür vazgeçemiyorsan bitanem:1hug:

ay beyazlı çok tatlıı bende bebişlerimi hayal ettim hemen
no smokıng no kahveee bebişler için vazgeçmek lazım zor olsa dahiii

valla hiç de zor değil be ruzenincim.. isteyip organize olmamıza bakar..

keşke hepimiz aynı şehirde oturuyor olsak da hep birlikte kocamaan bir buluşma ayarlayabilsek, ama aynı şehirlerde olanlarımız da pekala görüşebilir yani..

ben kendi adıma, istanbul'da yapılacak her türlü organizasyona koşa koşa gelirim..

kuzenimin 8 aylık bir oğlu var.. kadınlar kulübü'ndeki arkadaşlarıyla 5 aylık hamileyken görüşmeye başladı, ve şu an pek çoğuyla hala görüşüyor, içlerinden iyi anlaştığı bikaçıyla da daha da samimi oldu, çocukları bile birlikte oynuyor..
çok hevesleniyorum ben onu gördükçe, biz de öyle oluruz inşallah..

başka topikte arkadaşım var grüştük ve şimdi çok samimiyiz
keşke burada da aynı şehirde olanımız olsaa

Bende onlara bakıyorumdum. Bebişler çok tatlı.

çok tatlılar yaaa
pembe tulumluya bayıldım :))

ayy ben kız istiyorum valla yaa
Allah'ımın gücüne gitmesin, sağlıklı sıhhatli olsun her şeyden önemlisi o ama, seçebilsem, kız seçerdim galiba ben yaa :asigim:

ama oğluş ayı falan diyoruz, bakalım ne olacak :)

erkflz ohh ne güzel
bu hareketleri annelerimizde gayet iyi yapıyolar bebeklere benim annem bebeği kol bacak her yerini iyice bi esnetiyo valla yoga yerine anne mi gönderiririm olur biter zemuszemus zemuszemus
[/COLOR]

inşlh canım yaaa,en kısa zamanda en azından istanbul için yapabiliriz,neden olmasın valla süpperde olur,ama hep bi problem yaşanıyo bu buluşmalarda ben bahçelievler buluşmasına katılacaktım baktım sır olmuş biranda sanki,kimsecikler yok ortada ben gelirim diyenler sessiz sedasız ,inşlh güzel bi buluşma ayarlarız.....

ikikedili deli bende bi tanesinin kız olmasını çooooooook istiyom tabii öncelikle sağlıklı olması ama gönlüm den geçen kızzzz saçlarını güzelce tararım kısacık eteğini giydiririm ohh bayılıyom yaaa kızlara

yok yok biz organize edip herkesten söz alırsak iptal olmaz program :)
inşallah önümüzdeki aylarda yapalım böyle bir şey..

hem kimse gelmezse de karşılıklı otururuz seninle canım, nolcak :)

ay biri kız biri oğlan olur inşallah :)
en büyük hayalimdi benim.. bi gebelikte, bütün çocuk işini bitirmek :)

bi de hepimizin içinde bu kız bebekleri süsleme hayali herhalde :)
bez bebekle oynar gibi oynarız onlarla, giydirir süsleriiiz, takar takıştırırıııız

oyy yerim yerimm

kızlar merhaba günlerdir elektrik kesik bizim memlekette.sinir oldum ya kaçıncı yüzyıldayız.oooooooo sayfalar dolmuş taşmış valla.umarım hepinizin keyfi yerindedir.annem var yanımda size bi bakayım dedim.arada yine yazarım.kendinize iyi bakın.

yazgülüm al biletini bizde gidiyoz istanbula öyle nispet yapar gibi buluşma yok bizden kurtuluş olur muuu [COLOR="magenta[/COLOR]

yazgülüm al biletini bizde gidiyoz istanbula öyle nispet yapar gibi buluşma yok bizden kurtuluş olur muuu [COLOR="magenta[/COLOR]

ayyy ne güzel olur be canım :)
kapın biletleri gelin valla :)

seda sayan mı diyodu kim diyodu yahu, çıkın çıkın gelin diye..
bizim buluşmamızın sloganı da o olur :)

"hamileleeer, çıkın çıkın geliiin! " :)

selam canım..

ben de altta adını görüyordum, budebe online ama niye yazmıyor diyordum
meğer anneciğinle oturuyormuşsun.
oh ne güzel, sefanız olsun :)

elektrik kesintisi bu devirde cidden sinir bozucu, ama madem gelmiş, boş bırakma artık buraları, arada yaz bize :)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok güldüm valla ne güzel rüyaymış o öyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…