kızlar ben çay değil de kahveden vazgeçemiyorum yaa hergün mutlaka bi fincan türk kahvesi içiyorum canım çok istiyor ne yapimmm doktorumda hiç bişey yasaklamadı
kızlar show tv de anne bebek yogası var bebekler çok tatlıu ya bizimkile de böyle olcak inşşşş
bende aynen senin gibi düşünüyorum ancak biz anlarız birbirimzi,benimde cevremde kimsem yok hamiş,beni anlayan o yuzden burayı çok seviyorum,aslında hep nasip kısmet bigün inşlh diyoruz ama neden olmasın istesek yapabiliriz değilmi??? görüşmemiz bu kadar zormu....
ay beyazlı çok tatlıı bende bebişlerimi hayal ettim hemen
no smokıng no kahveee bebişler için vazgeçmek lazım zor olsa dahiii
Bende onlara bakıyorumdum. Bebişler çok tatlı.
valla hiç de zor değil be ruzenincim.. isteyip organize olmamıza bakar..
keşke hepimiz aynı şehirde oturuyor olsak da hep birlikte kocamaan bir buluşma ayarlayabilsek, ama aynı şehirlerde olanlarımız da pekala görüşebilir yani..
ben kendi adıma, istanbul'da yapılacak her türlü organizasyona koşa koşa gelirim..
kuzenimin 8 aylık bir oğlu var.. kadınlar kulübü'ndeki arkadaşlarıyla 5 aylık hamileyken görüşmeye başladı, ve şu an pek çoğuyla hala görüşüyor, içlerinden iyi anlaştığı bikaçıyla da daha da samimi oldu, çocukları bile birlikte oynuyor..
çok hevesleniyorum ben onu gördükçe, biz de öyle oluruz inşallah..
inşlh canım yaaa,en kısa zamanda en azından istanbul için yapabiliriz,neden olmasın valla süpperde olur,ama hep bi problem yaşanıyo bu buluşmalarda ben bahçelievler buluşmasına katılacaktım baktım sır olmuş biranda sanki,kimsecikler yok ortada ben gelirim diyenler sessiz sedasız ,inşlh güzel bi buluşma ayarlarız.....
ikikedili deli bende bi tanesinin kız olmasını çooooooook istiyom tabii öncelikle sağlıklı olması ama gönlüm den geçen kızzzz saçlarını güzelce tararım kısacık eteğini giydiririm ohh bayılıyom yaaa kızlara
yaa kızlar çok kötüsünüzz istanbul buluşcak biz ne olcaz
yazgülüm al biletini bizde gidiyoz istanbula öyle nispet yapar gibi buluşma yok bizden kurtuluş olur muuu [COLOR="magenta[/COLOR]
kızlar merhaba günlerdir elektrik kesik bizim memlekette.sinir oldum ya kaçıncı yüzyıldayız.oooooooo sayfalar dolmuş taşmış valla.umarım hepinizin keyfi yerindedir.annem var yanımda size bi bakayım dedim.arada yine yazarım.kendinize iyi bakın.
ay bu arada dün değil evvelsi geceki rüyamı anlatayım unutmadan :)
bütün nisan anneleri, böyle park gibi bir yerde buluşmaya karar vermişiz..
en erken ben gelmişim.. böyle yakamda kocaman nickim yazıyor "iki kedili deli" diye..
bi ağacın dibinde tarhan'ı görüyorum :) sonra jnaz ve yosun kol kola geliyor :) herkesin yakasında kartlar, göbüşler kocaman :)
tek tek herkes geliyor, hepimiz bi masaya oturuyoruz, en geç ysmnshn geliyor.. trafiğe takılmış, gecikmiş..
tam o arada eşim uyandırdı beni ne sayıklıyorsun diye..
meğer "yesemeneseheneee" diyormuşum eheh
kızlar valla alıştım ben size yaa :)
rüyamda bile bi sürünüzün nickini gördüm ya daha ne diyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?