kızlar merhaba günlerdir elektrik kesik bizim memlekette.sinir oldum ya kaçıncı yüzyıldayız.oooooooo sayfalar dolmuş taşmış valla.umarım hepinizin keyfi yerindedir.annem var yanımda size bi bakayım dedim.arada yine yazarım.kendinize iyi bakın.
gelmezmiyiz çıkın çıkın gelini esra erol söylüyodu evlendirme programında artık bizim slogan olduuu büyük göbekliler buluşması amanin düşünnsenize hepimizin göbüşler çıkmış bi kafede masada 20 kişi var millet bize baka kalırrr
yok yok biz organize edip herkesten söz alırsak iptal olmaz program :)
inşallah önümüzdeki aylarda yapalım böyle bir şey..
hem kimse gelmezse de karşılıklı otururuz seninle canım, nolcak :)
selam canım..
ben de altta adını görüyordum, budebe online ama niye yazmıyor diyordum
meğer anneciğinle oturuyormuşsun.
oh ne güzel, sefanız olsun :)
elektrik kesintisi bu devirde cidden sinir bozucu, ama madem gelmiş, boş bırakma artık buraları, arada yaz bize :)
gercekten yapalım canım ya ekim ayı gibi hem de çok kış gelmeden,gelirler ya bence,gelen olmazsa biz oburluk yaparız senle,keyif yaparız ozaman,ama isan annelerinden istanbulda olanlar bunu kaçırmaz diye ümit ediyorum.....
canım merhaba nasılsın sorma canım yaa sanki kar yağdı kaç gündür yoktu buralardada ohh annişin yanında ha ne güzel bende perşembe ordayım levent beye gideceğim ikili test için bakalım dün çok rahatsız oldum ishal olmuştum bakalım soracağım test falan yapsın olmazsa ilaç alırım çok kötüydüm nerdeyse oturup ağlayacaktım karnımın ağrısından:gitme:
anlaştık valla ruzenin :)
senden söz almış sayıyorum kendimi :)
istanbullulaaaar, ekimde buluşuyoruuuuuz
çıkın çıkın gelin hadii :)
gemiş olsun canım ya.dikkat et kendine.biraz yukarılara kar yağmış deniliyodu.eşim öğretmen ya öğrencilerinden duymuş.çok soğuk valla.üstüne bir de elektrik kesintisi deli etti beni.internet yok,tv yok.zaten dışarı çıkmıyorum
inşallah güzel haberler alırsın canım doktordan.
ben biraz annemle oturayım gelirim.öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?