2010 Nisan Anneleri

canım merhaba nasılsın sorma canım yaa sanki kar yağdı kaç gündür yoktu buralardada ohh annişin yanında ha ne güzel bende perşembe ordayım levent beye gideceğim ikili test için bakalım dün çok rahatsız oldum ishal olmuştum bakalım soracağım test falan yapsın olmazsa ilaç alırım çok kötüydüm nerdeyse oturup ağlayacaktım karnımın ağrısından:gitme:

gelmezmiyiz çıkın çıkın gelini esra erol söylüyodu evlendirme programında artık bizim slogan olduuu büyük göbekliler buluşması amanin düşünnsenize hepimizin göbüşler çıkmış bi kafede masada 20 kişi var millet bize baka kalırrr

:roflol::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:delikafadulden millet bunlar nerden kaçmış acaba toplu olarak hastanedenmi kaçmış sanar doğumdan vazgeçip eğlenmeye gelmiş sanr ayy ne komik olurdu:lepi:

yok yok biz organize edip herkesten söz alırsak iptal olmaz program :)
inşallah önümüzdeki aylarda yapalım böyle bir şey..

hem kimse gelmezse de karşılıklı otururuz seninle canım, nolcak :)

gercekten yapalım canım ya ekim ayı gibi hem de çok kış gelmeden,gelirler ya bence,gelen olmazsa biz oburluk yaparız senle,keyif yaparız ozaman,ama isan annelerinden istanbulda olanlar bunu kaçırmaz diye ümit ediyorum.....

hastaneden kaçan deliler gibi bizde doğumdan kaçan hamileler gurubu ay ben çok şişerim o vakit iki bebek oluncaa

Kızlar Tvlerde hep anne ve doğum var. ılerleyen yaş ve gebelikten bahsediyorlar. Vallahi 27 anca ilk bebeğe sahip olacağım. 35 sonra riskli diye anlatıyorlar. Of of ikinciyi ne zaman yapacağız.

selam canım
size yazmamak olur mu aklım burda kaldı kaç günlerdir
pazar günününden itibaren yazmıyorum.pazar günü kesildi elektrik dün akşam geldi.olmaz bu devirde böyle bişey ya.hem bizim memeleket çok soğuk.bu akşam kocişe bilgisayarı taşıttırayımda bebeğimle ben üşümeyelim

erkflz orasını düşünme kuşum sende doğumdan sonra hemen cik hamile kalırsın dermişi 35 riskli olmaz ya çevremizde o yaşta doğum yapan çoook var

kıslarr bu buluşma işi süper olur bence :lepi: göbeklerimiz biraz daha şişsinde öyle ayarlayalım bence hihoyyythihoyyyt

gercekten istanbul dışında olan annelerde gelsin ,ayyy ne güzel olur önce anneler kaynaşırız sonrada bebişlerle buluşuruz rabbim kısmet ederse,ben çok yalnızım buralarda valla sıcak bi dosta ihtiyacım var benim için süpper olacağı kesin,şimdiden merakla bekliyorum....

anlaştık valla ruzenin :)
senden söz almış sayıyorum kendimi :)

istanbullulaaaar, ekimde buluşuyoruuuuuz

çıkın çıkın gelin hadii :)

gemiş olsun canım ya.dikkat et kendine.biraz yukarılara kar yağmış deniliyodu.eşim öğretmen ya öğrencilerinden duymuş.çok soğuk valla.üstüne bir de elektrik kesintisi deli etti beni.internet yok,tv yok.zaten dışarı çıkmıyorum
inşallah güzel haberler alırsın canım doktordan.
ben biraz annemle oturayım gelirim.öptüm

yaaaa kızlar ben nasıl gelicem yaa 13 saat yaa doktorum izin vermez bana kesin yaa birde geri dönmesi var doktoruma kadar annem kıyamet koparır yaaa o zaman bende laptoplarınızla canlı bağlantı yaparım yaa öyle olsun bizde burda budebeyle buluşuruz size el sallarız

hadi git bakalımslm söyle annişine canım:1hug:

Slm kızlar.Daha önce de yazmıştım beşizlerim var ve redüksiyon yapılacak diye.Son dört saatimiz kaldı ve moral diye birşey yok bende.Bizim için dua eder misiniz?:a015:

ekim erken göbüşler iyice şişmeli göbek show yapılacak
kızlar sizlere doyum olmaz ben çıkıyom bebişlerinizi ve sizi öpüyorum
namazımı kılayım anneme gidicem birazdannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…