2010 Nisan Anneleri

ben diyecektim canım.bizde seninle buluşalım.

dün akşam aldım elime foto.makinasını tam çekicem eşim geldi,napıyosun hayırdır diyo bana,bende hatıra olsun her ay karınımı çekeyim dedim,yapma ya ben biliyorum sen onu napıcan diyo,demezmi kk'ya koycan biliyorum diye,nerden biliyosun deim,sen hep bakıyosun baskalrınınkine ordan anladım demezmi,acayip güldüm,zaten dünden beri bana takmış durumda,sen beni kk ile aldatıyosun diyo benden daha çok vakit harcıyosun demezmi,sonunda öğrendi ya artık dilinden kurtulamam,dün oturdu başımda ne yapıyorum diye bakıyo,inandı sonradan gayet masumane bi site,onay aldım kızlar,ama en kısa zamanda resmim geliyo,nese ben bi çıkayım markete kadar gidicem öpüyorum sizleri.....:enbuyukkk:

Slm kızlar.Daha önce de yazmıştım beşizlerim var ve redüksiyon yapılacak diye.Son dört saatimiz kaldı ve moral diye birşey yok bende.Bizim için dua eder misiniz?:a015:

canım herşeyde bir hayır vardır bitanem rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim çok zor eminim ama herşeyde bir hayır vardır bitanem

Slm kızlar.Daha önce de yazmıştım beşizlerim var ve redüksiyon yapılacak diye.Son dört saatimiz kaldı ve moral diye birşey yok bende.Bizim için dua eder misiniz?:a015:

canım Allahım yardımcın olsun.aaa bugün salı dimi....aklımdaydın benimmmmmm.hayırlısı olsun canım benim ya.dualarımız seninle

Ne güzel ya. Fotoya izin vermiş benim eşim asla izin vermez herhalde. Bayağı kıskançtır, göbüşümü bile kıskanabilir.

kızlar aranızda kpss ye hazırlanan var mı ? ben düşünüyorum ama hem hamilelik hem iş nasıl olur bilemiyorum ya :gitme:

Allah yardımcın olsun seymacım..
çok zor bir şey bu yaşadığın, ama bazen hayatta böyle zor kararlar vermek gerekiyor işte

geride kalacak bebişlerinin sağlığı, iyiliği için bu kararı verdiğini düşün...

Allah sabır, kolaylık versin..

cek canim cek opuyorumnanaktan

resimli takvim adresi veriyim ben sana oraya ekle hatta Şeniz

Redüksiyon ne olduğunu bilmiyordum ama burada okuyunca netten öğrendim. Canım böyle durumlarda en güzeli en mantıklı kararı vermektir. Zor bir durum Allah yardımcınız olsun.

İnşallah teyzesi.Senin bebişte inşallah.Hayırlı evlat olurlar inşallahopuyorumnanaktan

kızlar aranızda kpss ye hazırlanan var mı ? ben düşünüyorum ama hem hamilelik hem iş nasıl olur bilemiyorum ya :gitme:

Canım zaten yazın gireceksin KPSSye değil mi? Bence çalış derim, çalışan anne olmak zor gerçekten. Ama birde bir gerçek var özelde çok zorken, devlette en azından izinlerimiz, mesailerimiz çok daha düzenli. Bu durum bile inan beni çok rahatlatıyor. Özelde çalışan annelere Allah yardım etsin.:Saruboceq:

buyrunnnnnnnnn ama sıkıldım artık çalış çalış her sene puanlar fırlıyo yaa hayırlısı artık ne diyelim artık bebiş doğunca onunla beraber çalıişcaz geceleri bol bol:hulya:

şeker senin mesaj yazdığın sayfanın yan tarafında pembe patik siyah ayakkabı bir de çay var bu ne anlama geliyor insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş çok merak ettim bi çoğumuzda yokda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…