2010 Nisan Anneleri

şeker senin mesaj yazdığın sayfanın yan tarafında pembe patik siyah ayakkabı bir de çay var bu ne anlama geliyor insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş çok merak ettim bi çoğumuzda yokda

canım onlar puanlarına göre almış olduğun eşyalar kk anasayfasında var yapılan yenilikler bölümünde canım ordan aldım ben bunları istersen bunları hediye edebiliyorsun arkadaş arasında hatta kk geri satabiliyorsun site içi bir etkinlik canım bu istersen sende alabilirsin ama bazı ürünler kalmamıştı çay falankaydirigubbakcemile3 almak isteyen arkadaşlar baksın anasayfada en yukarda yenilikler bölümünde var

canım herşeyde bir hayır vardır bitanem rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim çok zor eminim ama herşeyde bir hayır vardır bitanem

Amin cnm teşekkür ederim a.s.

canım Allahım yardımcın olsun.aaa bugün salı dimi....aklımdaydın benimmmmmm.hayırlısı olsun canım benim ya.dualarımız seninle

Amin cnm saol.Gerçekten çok ihtiyacım var duaya.Elimden başka birşey gelmiyor senağlama

Amin cnm.Zaten diğer bebişleri düşünmesem daha kötü bi durumda olurdum sanırım.Gerçekten de hayatımda aldığım en zor karar :çok üzgünüm:

Allah yardimcin olsun canim

hersey Allahtan

sağol cnm a.s.
Redüksiyon ne olduğunu bilmiyordum ama burada okuyunca netten öğrendim. Canım böyle durumlarda en güzeli en mantıklı kararı vermektir. Zor bir durum Allah yardımcınız olsun.

Vesile olmuş oldum canım.Evet nefsim ve vicdanım yok gözümün önünde.Mantıktan başka türlü bi karar alamam zaten.Diğerlerinin hayatı söz konusu senağlama

uzak değil mi yav? ben medicanadayım. ilgi harika. tedavimi de orada yapmışlardı. 1 ayda hamile kalmamı sağladı doktorum.

ben medikanayı da çok araştırdım ve hoşuma gitti ama ben devlet memuruyum bu durumda medicana nın aldığı fark ücreti çok yüksek geldi bana, balgat eryamana uzak ama annem dikmende en azından ona yakın diye düşündüm bir de doktoru bu sitede tavsiye eden çok kişi duydum

eşim bankacı özel sigortası var. 5 kuruş ödemiyorum ben hiç.

kanaltürkte ben bir anneyim diye program var. az önce sitede biri sormuştu. konuk dr diyor ki: annenizin menapoz tarihinden 8 yıl çıkarın. bu yaşa kadar gebe kalın diyoo. yoksa şans çooookkkkk düşüyomuş.

eşim bankacı özel sigortası var. 5 kuruş ödemiyorum ben hiç.

ne güzel benim eşim de devlet memuru, bizim de sizinki gibi bir imkanımız olsa medicanaya gitmeyi 1 dak bile düşünmem hemen giderim temiz pak yepyeni otel gibi hastane, devlet memuru olunca medicana sadece ultrason + muayene için 120 istiyor her seferinde ayrıca bunun dışında yaptığı tahlillerden de ücret alıyor, en az 200 oluyor yani

zeyracım bende çok merak eder dururdum nasıl yapıldığını.ama ben hala anlamadım.tmm yapılan yenilikler topiğine girdim orada açıklama var.nerden alacaz peki bunları.(kk sanal alışverişe girdim ama orada ne simit var ne de çay)

kanaltürkte ben bir anneyim diye program var. az önce sitede biri sormuştu. konuk dr diyor ki: annenizin menapoz tarihinden 8 yıl çıkarın. bu yaşa kadar gebe kalın diyoo. yoksa şans çooookkkkk düşüyomuş.

benim annem 55 yaşında hala menopoza girmedi valla, benim 50'ye kadar bebek şansım olacak mıymış bu hesaba göre :))

akrapolde yeni değil mi yanılmıyorsam? büyük güzel bi hastane. medicanayı ben de burada okudum. ama kafama takılan şu oldu. kadın doğum kadrosu 1 kaç ay önce toplu istifa etmiş. gene olursa diyorum. o zaman doktorumu hastaneyi mi seçcez?

canım dur ben bir bakım bulunca atarım olmazsa buraya bitanemopuyorumnanaktan

kızlar alakasız olacak ama bir şey sorayım size..

ben bu hafta hep hastalarla dip dibeydim
annem, kayınvalidem, kayınpederim, bir arkadaşım.. hepsiyle görüştük ve hepsi çok hastaydı

şimdi de boğazlarım şişiyor gibi hissediyorum.
pastil alabilir miyim acaba ?
hani ilaç alamıyoruz tamam ama pastilin de zararı var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…