bende eryamandayım. eryaman evlerinin orada...
şeker senin mesaj yazdığın sayfanın yan tarafında pembe patik siyah ayakkabı bir de çay var bu ne anlama geliyor insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş çok merak ettim bi çoğumuzda yokda
bende eryamandayım. eryaman evlerinin orada...
doğakent te mi oturuyorsun
ayrıca ben de 10 hafta 6 günlük hamileyim demek ikimizin de doğumu 21 nisan
nereye gidiyorsun kontrole?
balgatta akropol hastanesi var oradaki bülent alp aydın a gittim memnun kaldım devam etmeyi düşünüyorum
canım herşeyde bir hayır vardır bitanem rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim çok zor eminim ama herşeyde bir hayır vardır bitanem
canım Allahım yardımcın olsun.aaa bugün salı dimi....aklımdaydın benimmmmmm.hayırlısı olsun canım benim ya.dualarımız seninle
Allah yardımcın olsun seymacım..
çok zor bir şey bu yaşadığın, ama bazen hayatta böyle zor kararlar vermek gerekiyor işte
geride kalacak bebişlerinin sağlığı, iyiliği için bu kararı verdiğini düşün...
Allah sabır, kolaylık versin..
Allah yardimcin olsun canim
hersey Allahtan
Redüksiyon ne olduğunu bilmiyordum ama burada okuyunca netten öğrendim. Canım böyle durumlarda en güzeli en mantıklı kararı vermektir. Zor bir durum Allah yardımcınız olsun.
uzak değil mi yav? ben medicanadayım. ilgi harika. tedavimi de orada yapmışlardı. 1 ayda hamile kalmamı sağladı doktorum.
ben medikanayı da çok araştırdım ve hoşuma gitti ama ben devlet memuruyum bu durumda medicana nın aldığı fark ücreti çok yüksek geldi bana, balgat eryamana uzak ama annem dikmende en azından ona yakın diye düşündüm bir de doktoru bu sitede tavsiye eden çok kişi duydum
eşim bankacı özel sigortası var. 5 kuruş ödemiyorum ben hiç.
canım onlar puanlarına göre almış olduğun eşyalar kk anasayfasında var yapılan yenilikler bölümünde canım ordan aldım ben bunları istersen bunları hediye edebiliyorsun arkadaş arasında hatta kk geri satabiliyorsun site içi bir etkinlik canım bu istersen sende alabilirsin ama bazı ürünler kalmamıştı çay falankaydirigubbakcemile3 almak isteyen arkadaşlar baksın anasayfada en yukarda yenilikler bölümünde var
kanaltürkte ben bir anneyim diye program var. az önce sitede biri sormuştu. konuk dr diyor ki: annenizin menapoz tarihinden 8 yıl çıkarın. bu yaşa kadar gebe kalın diyoo. yoksa şans çooookkkkk düşüyomuş.
ne güzel benim eşim de devlet memuru, bizim de sizinki gibi bir imkanımız olsa medicanaya gitmeyi 1 dak bile düşünmem hemen giderim temiz pak yepyeni otel gibi hastane, devlet memuru olunca medicana sadece ultrason + muayene için 120 istiyor her seferinde ayrıca bunun dışında yaptığı tahlillerden de ücret alıyor, en az 200 oluyor yani
benim annem 55 yaşında hala menopoza girmedi valla, benim 50'ye kadar bebek şansım olacak mıymış bu hesaba göre :))
zeyracım bende çok merak eder dururdum nasıl yapıldığını.ama ben hala anlamadım.tmm yapılan yenilikler topiğine girdim orada açıklama var.nerden alacaz peki bunları.(kk sanal alışverişe girdim ama orada ne simit var ne de çay)
evet. tüp bebek için geçerli tarih. yani o tarihe kadar yumurtaların sağlam oluyomuş. sonra kalite düşüyooo diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?