2010 Nisan Anneleri

canım benim şimdi buldum ben hani aldığım nesneler varya onun üstüne tıkla canım sayfa açılıyo ordan alabiliyosun şimdi buldum bitanem:teytey:

canım pastil alamıyosun bildiğim kadarıyla zararlı diye biliyorum ama sen yine bir reçetesini oku canım benim biliğim kadarıyla alınmıyor:hulya:

iikikedili delicim. ılık süt içine bal. veya haşla elmayı ılık ılık ye. ohhh şifa niyetine.

canım pastil alamıyosun bildiğim kadarıyla zararlı diye biliyorum ama sen yine bir reçetesini oku canım benim biliğim kadarıyla alınmıyor:hulya:

iikikedili delicim. ılık süt içine bal. veya haşla elmayı ılık ılık ye. ohhh şifa niyetine.

sağolun kızlar..a.s.
ılık ballı süt ve tuzlu su gargarası yapılacak tek şey gibi görülüyor... ay ben oldum mu da pek ağır geçiririm gribi, inşallah bir şey olmaz ama bademciklerim şişti bile :1no2:

evet akropol de yeni ama büyük bir hastane değil küçük sayılır

tmm cnm teşekkürler opuyorumnanaktan
tamam canım benim ne demek bitanesi herzaman elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz birbirimize yerimseniben

canım sen yeterki iyi ol bitanem bol bol dinlenmeylede geçiyo soğuk algınlığı tatlım bol bol dinlen canıma.s

evet canım temmuzda sanırım kpss sınavı. ben özelde çalışıyorum tamam rahat işim ama haklarım devlet memurları gibi değil. her doktor muayenesi için izin alırken çektiğim sıkıntıyı ben bilirim. iş yerim hamile olduğumuda bilmiyor. en azından memur olursam bebeğim ile daha iyi ilgilenirim diye düşünüyorum. inşallah kazanırım :hulya: . puanlar yüksek ama yükseklerin arasında olmak zorundayız.

buyrunnnnnnnnn ama sıkıldım artık çalış çalış her sene puanlar fırlıyo yaa hayırlısı artık ne diyelim artık bebiş doğunca onunla beraber çalıişcaz geceleri bol bol:hulya:

doğru canım ben geçen yıl girdim ilk kez ama puanım malesef yetmiyor. o zamanda okul bitmişti düğün telaşem vardı opuyorumnanaktan .bu sene bebek. belki meleğim uğurlu gelir teyzesi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese slmmm,
bende nisan annesi olucam inşallah..22 nisan beklenen doğum tarihi.uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı.inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz kalan zamanımızı ve bebiklerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarız.opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım. inşallah herşey güzel olur bizler için :Saruboceq::CüvCüv:

bu arada feci grip oldum raporluyum ve evde yatıyorum.dün bi komşum biraz canımı sıktı aman işte ilk 3 ayda grip düşük yaparmış filan diye baya anlattı.çok moralim bozuldu.

bu arada feci grip oldum raporluyum ve evde yatıyorum.dün bi komşum biraz canımı sıktı aman işte ilk 3 ayda grip düşük yaparmış filan diye baya anlattı.çok moralim bozuldu.

hoşgeldin. boşver moralini bozma bana da deniyo sağdan soldan ama takma kafana dikkat et kendine doktoruna danış kimseyi dinleyip moralini bozma.

çok geçmiş olsun canım bol bol c vitamini al ve böyle patavatsız konuşanları dinleme bence . nedense bu durumda herkes doktor kesiliyor başımıza kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynı dert bendede var bu yıl kpss ye girecem. Hamileliğin son aylarında evde olursam çalışırım diye düşündüm ama bilmiyorum. Bebişin en tatlı zamanları nasıl yoğunlaşırım sınava bilmiyom ama şansımı denicem gerçekten özel sektör kendi işin değilse çekilir dert değil. Izin almak işkence hamile olmama rağmen binbir sıkıntıya giriyom onların suratını çekeceğim için.

inşallah canım onlar bizlerin melekleri inşallah derlerya bebkler rızkıyla gelir diye inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…