zeyracım bende çok merak eder dururdum nasıl yapıldığını.ama ben hala anlamadım.tmm yapılan yenilikler topiğine girdim orada açıklama var.nerden alacaz peki bunları.(kk sanal alışverişe girdim ama orada ne simit var ne de çay)
kızlar alakasız olacak ama bir şey sorayım size..
ben bu hafta hep hastalarla dip dibeydim
annem, kayınvalidem, kayınpederim, bir arkadaşım.. hepsiyle görüştük ve hepsi çok hastaydı
şimdi de boğazlarım şişiyor gibi hissediyorum.
pastil alabilir miyim acaba ?
hani ilaç alamıyoruz tamam ama pastilin de zararı var mıdır ?
canım benim şimdi buldum ben hani aldığım nesneler varya onun üstüne tıkla canım sayfa açılıyo ordan alabiliyosun şimdi buldum bitanem:teytey:
canım pastil alamıyosun bildiğim kadarıyla zararlı diye biliyorum ama sen yine bir reçetesini oku canım benim biliğim kadarıyla alınmıyor:hulya:
iikikedili delicim. ılık süt içine bal. veya haşla elmayı ılık ılık ye. ohhh şifa niyetine.
akrapolde yeni değil mi yanılmıyorsam? büyük güzel bi hastane. medicanayı ben de burada okudum. ama kafama takılan şu oldu. kadın doğum kadrosu 1 kaç ay önce toplu istifa etmiş. gene olursa diyorum. o zaman doktorumu hastaneyi mi seçcez?
tamam canım benim ne demek bitanesi herzaman elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz birbirimize yerimsenibentmm cnm teşekkürler opuyorumnanaktan
sağolun kızlar..a.s.
ılık ballı süt ve tuzlu su gargarası yapılacak tek şey gibi görülüyor... ay ben oldum mu da pek ağır geçiririm gribi, inşallah bir şey olmaz ama bademciklerim şişti bile :1no2:
Canım zaten yazın gireceksin KPSSye değil mi? Bence çalış derim, çalışan anne olmak zor gerçekten. Ama birde bir gerçek var özelde çok zorken, devlette en azından izinlerimiz, mesailerimiz çok daha düzenli. Bu durum bile inan beni çok rahatlatıyor. Özelde çalışan annelere Allah yardım etsin.:Saruboceq:
kızlar.. ben yatayım biraz.. yorgun hissediyorum...
öpüyorum hepinizi ve +1'lerinizi :)
buyrunnnnnnnnn ama sıkıldım artık çalış çalış her sene puanlar fırlıyo yaa hayırlısı artık ne diyelim artık bebiş doğunca onunla beraber çalıişcaz geceleri bol bol:hulya:
herkese slmmm,
bende nisan annesi olucam inşallah..22 nisan beklenen doğum tarihi.uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı.inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz kalan zamanımızı ve bebiklerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarız.opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım. inşallah herşey güzel olur bizler için :Saruboceq::CüvCüv:
bu arada feci grip oldum raporluyum ve evde yatıyorum.dün bi komşum biraz canımı sıktı aman işte ilk 3 ayda grip düşük yaparmış filan diye baya anlattı.çok moralim bozuldu.
bu arada feci grip oldum raporluyum ve evde yatıyorum.dün bi komşum biraz canımı sıktı aman işte ilk 3 ayda grip düşük yaparmış filan diye baya anlattı.çok moralim bozuldu.
evet canım temmuzda sanırım kpss sınavı. Ben özelde çalışıyorum tamam rahat işim ama haklarım devlet memurları gibi değil. Her doktor muayenesi için izin alırken çektiğim sıkıntıyı ben bilirim. Iş yerim hamile olduğumuda bilmiyor. En azından memur olursam bebeğim ile daha iyi ilgilenirim diye düşünüyorum. Inşallah kazanırım :hulya: . Puanlar yüksek ama yükseklerin arasında olmak zorundayız.
doğru canım ben geçen yıl girdim ilk kez ama puanım malesef yetmiyor. o zamanda okul bitmişti düğün telaşem vardı opuyorumnanaktan .bu sene bebek. belki meleğim uğurlu gelir teyzesi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?