bu arada feci grip oldum raporluyum ve evde yatıyorum.dün bi komşum biraz canımı sıktı aman işte ilk 3 ayda grip düşük yaparmış filan diye baya anlattı.çok moralim bozuldu.
kızlar ben geldim.annemi pazara yolladım.canım mantar çekti de.....anneciğim benim ya ne varsa annelerde var kızlar.eee siz neler yapıyosunuz?
slm kızlar bende geldim nisan anneleri arasına allah hayırlıısyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..:ecrin_bebek:
valla kendimi sokağa atcak bahane arıyorum. sıkıldım otur otur.
bende gircem kpssye....hatta dün kitabı elime aldım ama geçen yıl çalışmadığım için nerdeyse konuları unutmuşum sinir oldum kendime.çalışmak,kendi paramı kazanmak,çocuğuma daha güzel bir gelecek hazırlamayı çok istiyorum.ben sadece memurluğa hazırlancam.fen-edebiyat tarih mezunuyum.formasyon almadım.şansımı düz memurlıkta arayacağım.....
slm kızlar bende geldim nisan anneleri arasına allah hayırlıısyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..:ecrin_bebek:
canım artık fen edebiyat mezunlarınada sanırım formasyonsuz giriş var yani öğretmen alınıyo bu sene öyle bişey duymuştum acaba yanlışmı duydum ben :uhm:
merhaba kızlar nasılsınız?? Ben nezle olmuşum ateşim var fenayım... Yat yat sıkıldım size bir bakayım dedim...akannehir
merhaba kızlar nasılsınız?? Ben nezle olmuşum ateşim var fenayım... Yat yat sıkıldım size bir bakayım dedim...akannehir
canım fef mezunlarını kapsamıyor maalesef bu durum.şu anda fefte okuyanlarda 1,2 ve 3. sınıfları kapsıyor.ayrıca istanbuldaki 2 üniversite ile uludağ üni ve Atatürk üniversitesinde veriliyor.zamanla bize de çıkar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?