2010 Nisan Anneleri

bu arada feci grip oldum raporluyum ve evde yatıyorum.dün bi komşum biraz canımı sıktı aman işte ilk 3 ayda grip düşük yaparmış filan diye baya anlattı.çok moralim bozuldu.

canım öncelikle hoşgeldin bitanem rabbim kucağımıza alamyıda nasip eğler inşallah sağlıcakla bu arada sen komşuların dediklerine pek takma canım onlar sağlam insanıda hasta ederler çoğu tabiki hiç iyi bişey diyeni görmedim bu zamana kadar sen buraya takıl valla burda sohbet koyu canım benim aklınna takılanları paylaşırızopuyorumnanaktan

inşallah arkadaşlar herşey gönlümüzce olur opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende bi komşu var doğum anını anlatıo ama nasıl sanki işkence odası insanı öldürüolar gibi anlatıo palavracı işte beni bi hafta korkuttu sonra ağladım anneme gittim böle böle yok dedi korkma okadarda değil dedi. ama neler neler söledi insanın tüyleri diken diken oluodu.

anlatılanlara inanıp korkuoz geçen haydar dümen yayında dio bi kız varmış evlenmiş ilişkiye giremiomuş. kızın arkadaşı kıza demişki ben evlendim benim kanım tavana fışkırdı. kızda korkmuş girmiomuş izin vermiomuş gülmekten öldüm. kurbanlık koyun kessen kanı tavana fışkırmaz o neymiş öle.sırnaşık şeydelikafadulden-tatlicadiarzu-

kızlar, ben de gireceğim kpss ye. ve normalden fazla asılacağız bu işe. çünkü artık bakmamız gereken bebeklerimiz var. Annem ziraat bankasında çalışırken vefat etti. Yaşım 31 hala onun sağladığı avantajlara güveniyorum. Hayat ne getirir bilinmez. Boşansam annemin emekli maaşı var. Çalışırken biriktirdikleri hala sıkıştıkça kurtarıyor ben,. O myüzden ben de çalışıp, gitsem bile hala elimin üzerinde olmasını sağlamak istiyorum

kızlar ben geldim.annemi pazara yolladım.canım mantar çekti de.....anneciğim benim ya ne varsa annelerde var kızlar.eee siz neler yapıyosunuz?

bende gircem kpssye....hatta dün kitabı elime aldım ama geçen yıl çalışmadığım için nerdeyse konuları unutmuşum sinir oldum kendime.çalışmak,kendi paramı kazanmak,çocuğuma daha güzel bir gelecek hazırlamayı çok istiyorum.ben sadece memurluğa hazırlancam.fen-edebiyat tarih mezunuyum.formasyon almadım.şansımı düz memurlıkta arayacağım.....

slm kızlar bende geldim nisan anneleri arasına allah hayırlıısyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah..:ecrin_bebek:

canım artık fen edebiyat mezunlarınada sanırım formasyonsuz giriş var yani öğretmen alınıyo bu sene öyle bişey duymuştum acaba yanlışmı duydum ben :uhm:

canım artık fen edebiyat mezunlarınada sanırım formasyonsuz giriş var yani öğretmen alınıyo bu sene öyle bişey duymuştum acaba yanlışmı duydum ben :uhm:

canım fef mezunlarını kapsamıyor maalesef bu durum.şu anda fefte okuyanlarda 1,2 ve 3. sınıfları kapsıyor.ayrıca istanbuldaki 2 üniversite ile uludağ üni ve Atatürk üniversitesinde veriliyor.zamanla bize de çıkar diye düşünüyorum

hııı anladım canım bende bir yerde okumuştum o yüsden bitanem benim söyleyeyim dedim demek işin aslı başkaymış:çok üzgünüm:

NıSAN ANNELERıNE NAZAR DEĞDı GALıBA BUGÜN NE KADAR ÇOK HASTAMIZ VAR. BÜTÜN HASTA ARKADAŞLARIMA ACıL ŞıFALAR DıLıYORUM. AMAN KENDıNıZE DıKKAT EDıNopuyorumnanaktan

KIZLAR VALLA BANA CAN GELDı SANKı MAŞALLAH 2-3 GÜNDÜR TAŞ GıBıYıM AKŞAM OLUPTA HALSıZ KALANA KADAR HAMıLE DEĞıLMıŞıM GıBı RAHATIM BU ARALAR. AKŞAMLARI YORGUNLUK BASIYO BıRDE MıDE YANMASI BAŞLIYO. ZATEN HAMıLELıĞıMıN BAŞINDAN BERı HATTA ÖNCESıNDEN BERı ÇEKıYOM MıDE YANMASINI.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…