inşallah bende 2010 nisan annesi olacağım çok heyecanlıyımbirde rahat bir hamilelik geçirsem çok mutlu olacağım
inşallah bende 2010 nisan annesi olacağım çok heyecanlıyımbirde rahat bir hamilelik geçirsem çok mutlu olacağım
Bende hergün bi fincan içiorum valla ne yalan sölim..Yakın otursakda birlikte içsekkızlar ben çay değil de kahveden vazgeçemiyorum yaa hergün mutlaka bi fincan türk kahvesi içiyorum canım çok istiyor ne yapimmm doktorumda hiç bişey yasaklamadı
Saol canım.. Dikkat ediyorum...meraba canım hoşgeldin geçmiş olsun bitanem benim sıcak tut canım kendini:1hug:
Teşekkür ederim. aslında evde ıhlamurum var fakat ıhlamur iyi değil diye biliyorum ben:bbo:geçmiş olsun canım.havalar birden soğuttu.ıhlamur çayı iç bol bol.c vitamini al.mandalina ye.tam mevsimi
hoşgeldin canım hayırlı olsun...inşallah bende 2010 nisan annesi olacağım çok heyecanlıyımbirde rahat bir hamilelik geçirsem çok mutlu olacağım
NİSAN ANNELERİNE NAZAR DEĞDİ GALİBA BUGÜN NE KADAR ÇOK HASTAMIZ VAR. BÜTÜN HASTA ARKADAŞLARIMA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM. AMAN KENDİNİZE DİKKAT EDİNopuyorumnanaktan
KIZLAR VALLA BANA CAN GELDİ SANKİ MAŞALLAH 2-3 GÜNDÜR TAŞ GİBİYİM AKŞAM OLUPTA HALSİZ KALANA KADAR HAMİLE DEĞİLMİŞİM GİBİ RAHATIM BU ARALAR. AKŞAMLARI YORGUNLUK BASIYO BİRDE MİDE YANMASI BAŞLIYO. ZATEN HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ HATTA ÖNCESİNDEN BERİ ÇEKİYOM MİDE YANMASINI.
NİSAN ANNELERİNE NAZAR DEĞDİ GALİBA BUGÜN NE KADAR ÇOK HASTAMIZ VAR. BÜTÜN HASTA ARKADAŞLARIMA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM. AMAN KENDİNİZE DİKKAT EDİNopuyorumnanaktan
KIZLAR VALLA BANA CAN GELDİ SANKİ MAŞALLAH 2-3 GÜNDÜR TAŞ GİBİYİM AKŞAM OLUPTA HALSİZ KALANA KADAR HAMİLE DEĞİLMİŞİM GİBİ RAHATIM BU ARALAR. AKŞAMLARI YORGUNLUK BASIYO BİRDE MİDE YANMASI BAŞLIYO. ZATEN HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ HATTA ÖNCESİNDEN BERİ ÇEKİYOM MİDE YANMASINI.
Rahatsızlanan nisan annelerine çok geçmiş olsun gerçektende nazara geliyoruz sanırım dikkat edin kendinize beni tebrik eden arkadaşlara çok tşk ediyorum darısı tüm cinsiyeti belli olmamış annelere inş. jnazcım senide tebrik ediyorum açılışı biz yaptık sanırım nisan ayı erkek bebiş olcak gibi :)
Rahatsızlanan nisan annelerine çok geçmiş olsun gerçektende nazara geliyoruz sanırım dikkat edin kendinize beni tebrik eden arkadaşlara çok tşk ediyorum darısı tüm cinsiyeti belli olmamış annelere inş. jnazcım senide tebrik ediyorum açılışı biz yaptık sanırım nisan ayı erkek bebiş olcak gibi :)
11 haftalık olduk canım..dururum çok ii mutluyum sağlığım yerimde bebeğim olması gerektği gibi sağlıklı.allahıma şükürler olsun..
Kızlar ben çıkıyorum. Biraz uzanacağım.. Hoşçakalın...a.s.
Teşekkürler canım.. Maşallah de nazar edeceksin kendine.. Acaba ilaçları bıraktın diyemi rahatladın ilaçlarda çok halsizlik veriyor insana...
budebe canım mantar dedin sabah annem uğramıştı oda bana bilirmisin bilmem evelek mantarı getirmişti dedem yollamış bana ben çok severim kızartmasını şimdi ondan yapıyorum bugün gerçi sanırım bulancağın pazarı canım aslında annemle gelicektik kadınlar pazarında çok güzel organik sebze meyve oluyo orada ama ben çok mızmızlandım sanki hiçbiryere çıkasım olmuyo
Kızlar ben çıkıyorum. Biraz uzanacağım.. Hoşçakalın...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?