2010 Nisan Anneleri

slmm kızlar bi gittim geldim gene kaynatmışsınız valla,anca okudum.....benimde hamiş müşterilerim grip olmuş,yanda ki esnaf grip olmuş valla ne yapcam bilmiyorum ta hastalık mevsimi,dikkatli olup engellemek lazım....

benimde akşamları başdönmesi yanmalarım başlıo eşim eve gelio benim başım dönüo midem bulanıo eşimdemi sorun var yazık adama o ve girince ben hasta oluyorum

11 haftalık olduk canım..dururum çok ii mutluyum sağlığım yerimde bebeğim olması gerektği gibi sağlıklı.allahıma şükürler olsun..

Rahatsızlanan nisan annelerine çok geçmiş olsun gerçektende nazara geliyoruz sanırım dikkat edin kendinize beni tebrik eden arkadaşlara çok tşk ediyorum darısı tüm cinsiyeti belli olmamış annelere inş. jnazcım senide tebrik ediyorum açılışı biz yaptık sanırım nisan ayı erkek bebiş olcak gibi :)

kızlar ben çay değil de kahveden vazgeçemiyorum yaa hergün mutlaka bi fincan türk kahvesi içiyorum canım çok istiyor ne yapimmm doktorumda hiç bişey yasaklamadı
Bende hergün bi fincan içiorum valla ne yalan sölim..Yakın otursakda birlikte içsek
meraba canım hoşgeldin geçmiş olsun bitanem benim sıcak tut canım kendini:1hug:
Saol canım.. Dikkat ediyorum...
geçmiş olsun canım.havalar birden soğuttu.ıhlamur çayı iç bol bol.c vitamini al.mandalina ye.tam mevsimi
Teşekkür ederim. aslında evde ıhlamurum var fakat ıhlamur iyi değil diye biliyorum ben:bbo:
inşallah bende 2010 nisan annesi olacağım çok heyecanlıyımbirde rahat bir hamilelik geçirsem çok mutlu olacağım
hoşgeldin canım hayırlı olsun...

Teşekkürler canım.. Maşallah de nazar edeceksin kendine.. Acaba ilaçları bıraktın diyemi rahatladın ilaçlarda çok halsizlik veriyor insana...

aman aman canım dilini ısır,maşallah suphanallah nazar değmesin bende azda olsa dinamik olacağım günlerin hayalini kuruyorum,halsizlikten ve uyku halinden bi kurtulsam mide yanması dert değil artık.....

canım şimdi gördüm.demek oğluşun olacak.inşallah bizde görürüz yakında cinsiyetini........tebrik ederim canım

Rica ederiz canım o kadar güzel bir haberdiki seninkiopuyorumnanaktan
İnşallah dediğin gibi nisan ayı erkek bebek ayı olur.. Tabi kız isteyen arkadaşlarımda allah gönlüne göre versinzemuszemuszemuszemuszemuszemus

hasta olan arkadaşlara çok çok geçmiş olsun. bende grip oluyorum sanki ya mafoldumben

budebe canım mantar dedin sabah annem uğramıştı oda bana bilirmisin bilmem evelek mantarı getirmişti dedem yollamış bana ben çok severim kızartmasını şimdi ondan yapıyorum bugün gerçi sanırım bulancağın pazarı canım aslında annemle gelicektik kadınlar pazarında çok güzel organik sebze meyve oluyo orada ama ben çok mızmızlandım sanki hiçbiryere çıkasım olmuyo

Teşekkürler canım.. Maşallah de nazar edeceksin kendine.. Acaba ilaçları bıraktın diyemi rahatladın ilaçlarda çok halsizlik veriyor insana...

SAOL CANIM BENDE ONA BAĞLIYORUM VALLA FOLİC ASİTİ BIRAKINCA BAYAĞI TOPARLANDIM AMA BELKİ DE 3, AY BİTTİĞİ İÇİN VÜCUT ALIŞIYORDUR HAMİLELİĞE BİLEMİYORUM Kİ :uhm:

oyy oyy zeyracım benim annem bulancaklı,benimde canım şimdi o mantardan istedi ben napim seni emi:)))) ya gecende köyü arattırdım bilmem bilirmsin fırın kurusu yemeği var acayip ondan istedi canım nese bulduk birinden,şimdi bide kuymak olcak yanında off diyorum valla atlar gelirim heeee hepsi elinizin altında kıymetini bilin.....

oo kızlar yine kaynatılmışş işte oluncaa
okumaya çalışıyorumm ama yazamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…