2010 Nisan Anneleri

SAOL CANIM BENDE ONA BAĞLIYORUM VALLA FOLİC ASİTİ BIRAKINCA BAYAĞI TOPARLANDIM AMA BELKİ DE 3, AY BİTTİĞİ İÇİN VÜCUT ALIŞIYORDUR HAMİLELİĞE BİLEMİYORUM Kİ :uhm:

tatlım bende senin gibiyim çok şükür şikayetlerimin çoğu azaldı
zaten doktorumda söylemişti 6. aya kadar daha rahat edermişiz sonra tekrar başlarmış
bu döneme hamileliğin balayı dönemi deniyor

bende buluşmaya gelemem maleseff :sinifsinif:
hamişş olmasamm belkii ama bölee ıhhh :hulya:
akar nerde yaaaa ;((((
hoşgeldin jnazcımmm

Son düzenleme:
kızlar yemekti ütüydü derken anca geldim

hoşgeldin canım enazından yapabiliyosun valla benim ev dandini resmen,hersey birikti ,çalışınca böle oluyo işte önceden eve gittimmi gece yarılarına kadar temizlik yapardım ama şimdi nerde uykucu oldum...

bende buluşmaya gelemem maleseff :sinifsinif:
hamişş olmasamm belkii ama bölee ıhhh :hulya:
akar nerde yaaaa ;((((
hoşgeldin jnazcımmm

kim kiminle buluşuyorr ?
hoşbuldum hayatım nasılsın
hoşgeldin canım enazından yapabiliyosun valla benim ev dandini resmen,hersey birikti ,çalışınca böle oluyo işte önceden eve gittimmi gece yarılarına kadar temizlik yapardım ama şimdi nerde uykucu oldum...

hoşbuldum canım bende yeni yeni yapmaya başladım zaten eşime yaptırıyordum çoğunlukla ama 3 ayımız bittiya daha rahatım bu aralar

canım sen yeterki iste bitanem fırın kurusunu bilmemmi canım kayınvalidem yapmış olmazsa kuruyunca ben sana gönderirim canım ne demek ama evelek için bişey diyemem biliyosundur zor bulunuyo canım birde çabuk bozuluyo ayyy kıyamam yaa opuyorumnanaktan

hoşbuldum hayatımmŞeniz nasılsın ?

iyiyim canım şükürler olsun biraz daha ne yapim bende ısınmaya çalışıyorum ufoyla yanımda üşütmemek için bidaha çok soğudu buralar yağur vardı kaç gündür:a015:

ayyy canımsın çok saol valla düşünmen yeter,elimdekileri tüketeyim eğer baskasından da bulamazsam valla yüzsüzlük yapar isterim,ama valla Allah razı olsun,mantarın tuzlamasını bulurum ben,neolcak ya çıkar gelrim kim belir benim sağım solum eblli olmaz köye gelirim yanınada gelirim sen yaparsın bana missss gibii.....opuyorumnanaktan

iyiyim canım şükürler olsun biraz daha ne yapim bende ısınmaya çalışıyorum ufoyla yanımda üşütmemek için bidaha çok soğudu buralar yağur vardı kaç gündür:a015:
çok şükür tatlım
bende ufoyu çıkardım akşamları çok serin oluyor
burada da hava çok güzel aslında dışarısı çok sıcak ama ev buz gibi ellerim üşüyor
sen nerede yaşıyordun zeyracım

kim kiminle buluşuyorr ?
hoşbuldum hayatım nasılsın

geçmişi okudum da orda yazışmıştı arkadaşlarr
bana bişey soran olmadı ama ben cevap verdimm kaydirigubbakcemile3
iyiyimm canımmm daha iyiyimm bende düzeliyorumm
galiba yavaş yavaşkaydirigubbakcemile5

geçmişi okudum da orda yazışmıştı arkadaşlarr
bana bişey soran olmadı ama ben cevap verdimm kaydirigubbakcemile3
iyiyimm canımmm daha iyiyimm bende düzeliyorumm
galiba yavaş yavaşkaydirigubbakcemile5

çok şükür tatlım 3 ayın bitsin daha da rahatlayacaksın inşallahh

slm kızlarrrr..okuldan pazara geçtim... pazar işimi de halledip geldim şükür.. ama yoruldum :))

midem de felaket.. arkadaşla beraber geldik eve de onun manasına yedim bende bişeyler.. elim ayağım titriyodu artık açlıktan kaydirigubbakcemile3

sizler nasılsınız?

a.s canım hoşgeldin
aman çok yorma kendini ve açta kalma güzelim yazık sana
Kızlar Mersinden olan var mı?

bilmiyorum ayşecim

hoşgeldin cnım bende öleyim azcık bi markete gitsem yada yorulsam,bittim artık,halsizlikten kalkamıyorum bidaha,ama açlık hiç sorma dayanamadığım tek şey....cokacimcoook

canım benim sen gel yeterki yanıma ben sana pişiririm bulamazsanda haberim olsun bitanem benim kıyamam sana ne demek canım benim:1hug:

kızlarr kızımı okula almaya gidiyorum.. bugünde ceedeyip kaçar gibi oldu hep ama.. saatimiz gelmiş farketmemişim... dönüşte görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…