canım benim sen gel yeterki yanıma ben sana pişiririm bulamazsanda haberim olsun bitanem benim kıyamam sana ne demek canım benim:1hug:
çok şükür tatlım
bende ufoyu çıkardım akşamları çok serin oluyor
burada da hava çok güzel aslında dışarısı çok sıcak ama ev buz gibi ellerim üşüyor
sen nerede yaşıyordun zeyracım
evet arkadaşlar benim bulantılarım kalmadı.
nedir bu anlamış değilim.arada kafama takmıyorum değil neden birden kesildi diye.yaklaşık 1 haftadır tık yok.iştahım zaten en başından süper bi şekilde açıktı.bulantım olduğu halde yiyordum vallah.3 hafta var daha bebişi görmeye oof offf çok varmış yahuu.cinsiyetide belli olur belki ozaman.
benimde midem bulanmıyo ama tiksinti çok fazla,canımın çektiği şeyler çok az.....iştahım ilk ay çok yüksekti hatda ozaman abartılı üç kilo aldım ama son iki ay rahatım hiç kilo almamışım.....bende bu pazartesi gidip göreyim diyorum çok özledim .....
bu karışımı göbek basen bölgenizde birde göğüslerdede kullanabilirsiniz,yalnız göğüs ucundaki kahverengi bölgeye sürmüyoruz,gözeneklerimiz tıkanmasın diye kalan çevreye uygulayın,ben sabah akşam yapıyorum,şuana kadar çok etkisi oldu enazından cildim içinde bakım yapmış oldum,arada sadece kakao yağı kremide kullanıyorum......teyzem zamanında birok kaliteli ürün almasına karşın karnı harita gibi,çokta güvenilir markalardı,diyceksiniz şimdi badem yağı eksik diye ama o tüğlenme yapmasından dolayı koymuyoruz....
Saolasın canım.Sütlü kayfenin dediği gibi bu kez bende pek düşünmüyorum bişey kullanmayıkızlar artık üçüncü ayımıza giricez ve doğum çatlakları ile mücadelemiz başlamış bulunuyor,benim müşterilerimede uyguladığım bir kür var artı kendimde kullanıyorum,şuana kadar hep memnun kalındı,sonrasındada etkili,ben size yğ karışımını veriyorum isterseniz denersiniz tercih meselesi:
-kakao yağı-kayısı yağı-buğday yağı-fındık yağı-üzüm çekirdeği yağı......
cnm umarım bir işe yarar.benim ilşk hamileliğimde yapmadığım kalmamıştı ama ne yazıkki inanılmaz çatladım.bu sefer hiç bişi yapmayı düşünmüyorum.yeteri kadar çatlak zaten daha ne kadar çatlar ki.kendi haline bırakacağım.hele memişler aman allahım yaşlı nene memesi gibi.onlarıda estetik yaptırmayı düşünüyorum.karnımdaki çatlaklar beni pek rahatsız etmiyor ama.memişlerim çok rahatsız ediyor beni.
ayy ne güzeell bebişi göreceksin.ben öyle her istediğimde gidemiyorum bi gün veriyor ozaman gitmek zorundayım.umarım benimde iştahım kapanır azcık.kendime çok kızıyorum çookkk.hiç durmuyor ağzım.aç,tok farketmiyor valla.cokacimcoook
Saolasın canım.Sütlü kayfenin dediği gibi bu kez bende pek düşünmüyorum bişey kullanmayı
O kadarda büyütme bence bak memişler sana küser sonra süt vermezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm umarım bir işe yarar.benim ilşk hamileliğimde yapmadığım kalmamıştı ama ne yazıkki inanılmaz çatladım.bu sefer hiç bişi yapmayı düşünmüyorum.yeteri kadar çatlak zaten daha ne kadar çatlar ki.kendi haline bırakacağım.hele memişler aman allahım yaşlı nene memesi gibi.onlarıda estetik yaptırmayı düşünüyorum.karnımdaki çatlaklar beni pek rahatsız etmiyor ama.memişlerim çok rahatsız ediyor beni.
benim şuanki gittiğim doktora kalsa 15 günde bir kontrolüm var fakat ben kendisinden memnun değilim,hiç haz etmiyorum,oyuzden değiştircem pazartesi yeni doktora başlıycam bakarım hem artık gideceği yer doğum yapmaya karar verdiğim hastane olmalı,beni durduramaz kimse valla bebişi aklıma koyduysam görmeyi baska doktora gider yine görürüm....bana nazar değdi canım ya gayet problemsiz bi hamileydim şimdi böle tuaf oldum,iştahım kapandı.....
kıııs ne büyütmesi sarkık benim memişler sönük balon diyorum ben onlara:icecream: toplattıracam ama doğumdan çok çok sonra tabi.emzirme işi bitsin öle.zaten kafam kadar da neresini büyüteyim belki küçültürüm.aslında küçüçüktü memişler doğum yaPmadan önce.çok deforme oldu çookk.:çok üzgünüm:ama olsun karşılığında dünyalar yakışıklısı oğlum var.:asigim:
tabi cnm doğum yapmaya karar verdiğin yer olmalı.umarım içine sinen bi doktar denk gelir.benim tavsiyem erkek dr yana.ahh cnm yaa kim nazarladı seni bakem gönder o kişileri bana benide bi nazarlasınlar.vallahi iştahım kapansın istiyorum.delü gibi yiyim delüüü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?