yengemi yollayayım ben sana iki dakkacık yanında kalsın sende yanında bigüzel yemek ye bak bakalım ikinci öğünü yiyebiliyomusun,ne göz varmış kadında ya....yok anam yok bölelerinden korkulur,şimdi çekişiyoruz aramızda zaten annem bazen ona bakmaya yemek yapmaya gidiyor valla tavır yapıyorum,bende hamişim diye Allah'tan şimdi kardeşi geldide ona bakıyor,ama istersen bi yolliyimzemuszemus
kızlarrr içinizde msn den tanışıp görüşen var mı ben bugün ayrı bi meraklıyım
ayyy allah kem gözlerden sakınsın.
yok bacım almıyım sevmiim ben öle bet bet bakıp sonrada nazarlayan karuları.
ben kendi kendimi nazarlayım en iyisimi.:1hug:
ne var yemektesüprizzzzzşekerler nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz ben bilgisayarın başından kalkabilirsem yemek yapcam inşallah
Yok henüz bende kimseyle tanışmadım canım.kızlarrr içinizde msn den tanışıp görüşen var mı ben bugün ayrı bi meraklıyım
ayy mevzu yemek ha..
bende de lokma yok yiyecek valla..
annemle karşılıklı binalarda oturuyoruz, hamileliğimi öğrendiğimden beri evde yemek pişirmedim ben valla. anneme gidiyoruz hep. ya da o sefertasıyla bize gönderiyor :)
ama iki gündür annem de hasta, başımızın çaresine bakıyoruz mecbur.
selam kızlaray bu arada dün değil evvelsi geceki rüyamı anlatayım unutmadan :)
bütün nisan anneleri, böyle park gibi bir yerde buluşmaya karar vermişiz..
en erken ben gelmişim.. böyle yakamda kocaman nickim yazıyor "iki kedili deli" diye..
bi ağacın dibinde tarhan'ı görüyorum :) sonra jnaz ve yosun kol kola geliyor :) herkesin yakasında kartlar, göbüşler kocaman :)
tek tek herkes geliyor, hepimiz bi masaya oturuyoruz, en geç ysmnshn geliyor.. trafiğe takılmış, gecikmiş..
tam o arada eşim uyandırdı beni ne sayıklıyorsun diye..
meğer "yesemeneseheneee" diyormuşum eheh
kızlar valla alıştım ben size yaa :)
rüyamda bile bi sürünüzün nickini gördüm ya daha ne diyeyim :)
çaydan çok tiksindim yaa kahvede içemiyom çok severdim öncedenÇok şükür bulantı, tiksinme yaşamıyorum. Tek derdim uyku oldu. Çok derin uyuyorum, ramazanda eşime kalkıp bir sahur hazırlayamadım, nasıl üzüldüm bitaneme.
Kızlar çay içiyormusunuz? Doktorum beş bardağa kadar açık içebilirsin dedi. Ama kahveden uzak demişti. Zaten kahve sevmem ama çay. Özellikle tenefüslerde. Siz ne yapıyorsunuz?
çok güldüm yaa allah iyiliğini versingelmezmiyiz çıkın çıkın gelini esra erol söylüyodu evlendirme programında artık bizim slogan olduuu büyük göbekliler buluşması amanin düşünnsenize hepimizin göbüşler çıkmış bi kafede masada 20 kişi var millet bize baka kalırrr
allah yardımcın olsun canımSlm kızlar.Daha önce de yazmıştım beşizlerim var ve redüksiyon yapılacak diye.Son dört saatimiz kaldı ve moral diye birşey yok bende.Bizim için dua eder misiniz?:a015:
aa benimde bigün öle olcak galiba kıskanç bide hiç başımdan ayrılmazdün akşam aldım elime foto.makinasını tam çekicem eşim geldi,napıyosun hayırdır diyo bana,bende hatıra olsun her ay karınımı çekeyim dedim,yapma ya ben biliyorum sen onu napıcan diyo,demezmi kk'ya koycan biliyorum diye,nerden biliyosun deim,sen hep bakıyosun baskalrınınkine ordan anladım demezmi,acayip güldüm,zaten dünden beri bana takmış durumda,sen beni kk ile aldatıyosun diyo benden daha çok vakit harcıyosun demezmi,sonunda öğrendi ya artık dilinden kurtulamam,dün oturdu başımda ne yapıyorum diye bakıyo,inandı sonradan gayet masumane bi site,onay aldım kızlar,ama en kısa zamanda resmim geliyo,nese ben bi çıkayım markete kadar gidicem öpüyorum sizleri.....:enbuyukkk:
doğal yoldan geçirmeye çalış nane limon ıhlamur yada elma kaynat çok ii geliyo yada bal şerbetikızlar alakasız olacak ama bir şey sorayım size..
ben bu hafta hep hastalarla dip dibeydim
annem, kayınvalidem, kayınpederim, bir arkadaşım.. hepsiyle görüştük ve hepsi çok hastaydı
şimdi de boğazlarım şişiyor gibi hissediyorum.
pastil alabilir miyim acaba ?
hani ilaç alamıyoruz tamam ama pastilin de zararı var mıdır ?
geçmiş olsun canımmerhaba kızlar nasılsınız?? Ben nezle olmuşum ateşim var fenayım... Yat yat sıkıldım size bir bakayım dedim...akannehir
hoş geldin canım inş hep beraber güzel hamilelik geçririzinşallah bende 2010 nisan annesi olacağım çok heyecanlıyımbirde rahat bir hamilelik geçirsem çok mutlu olacağım
ayyy allah kem gözlerden sakınsın.
yok bacım almıyım sevmiim ben öle bet bet bakıp sonrada nazarlayan karuları.
ben kendi kendimi nazarlayım en iyisimi.:1hug:
ruzenin öyleler daima kıymetlidir güzelim
selam kızlar
ne rüya ama ben yokmuşum orda ama olsun ne yapalım idare edecez artık hamilesin yaaa
tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar..
sıradan denicem hepsini artık valla. huyum kurusun ben bi de çok ağır geçiririm gripleri, ilaçla bile sürünüyordum günlerce, şimdi nasıl olacak bakalım..
ya kendi halim pek umrumda değil de, bebeğe bir zararı olur mu ateşlenirsem falan ??
canım ılık su iç.Bi de doktoruna bir danış istersen.Tabii bol bol istirahat ve c vitamini.düzelirsin inşallah.ben geldim gene..
ay çok fenayım kızlar ya
bademciklerim davul gibi oldu, iltihap var bi de belli, beyaz beyaz lekeler var
burnum da akmaya başladı
ay napcam yaa
Annesinden uzak olanlar ne yapsın. eL-Mecbur işte.ayy mevzu yemek ha..
bende de lokma yok yiyecek valla..
annemle karşılıklı binalarda oturuyoruz, hamileliğimi öğrendiğimden beri evde yemek pişirmedim ben valla. anneme gidiyoruz hep. ya da o sefertasıyla bize gönderiyor :)
ama iki gündür annem de hasta, başımızın çaresine bakıyoruz mecbur.
valla canım kadın hem eşini kullanıyo hemde çevresindekileri,bir gör anlatamam ya hamile değil sanki yatak döşek hasta,biran geliyo gayet iyi keyfi ama işine gelmediği bişi oldumu ben gidip yatayım diyor,ya bayramda kaynanamın yanında uzandı valla koltuğa midesi bulanmışmış,ben şok oldum bide yazık zor geçiyo hamileliği diye ziyaretine gitmiştik ,valla bilmiyorum ben yapamam doğrusu ,ama bir gör varya ondan kıymetliside yok böleleri acayip yaranırlar anlamam.....
hii
kıyamam
gönül de koyarmış :)
yok valla, nickleri görünce hatırlıyorum "aa bu da vardı rüya buluşmasında" diye, sabah yazarken ilk aklıma gelenleri yazdım..
vallahi seni de gördüm, sen yazınca heh dedim.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?