2010 Nisan Anneleri

yemek memek derdim yok benim koca yok evde taa cuma gelecek pazar günü gitmişti.
işi gereği şehir dışında.oğluşumla canımız ne çekiyorsa ayarlıyom bişiler yiyoruz.
sende biran önce kalk senin koca aç kalacak bu gidişle:1hug:

ayyy allah kem gözlerden sakınsın.
yok bacım almıyım sevmiim ben öle bet bet bakıp sonrada nazarlayan karuları.
ben kendi kendimi nazarlayım en iyisimi.:1hug:

kızlarrr içinizde msn den tanışıp görüşen var mı ben bugün ayrı bi meraklıyım

yok canım nerdee,biz nisan anneleri pek bi nazlı çıktık.....yada kendi adıma söliyim ben kimseyle msnden görüşmüyorum,yavaş yavaş açılcaz sanırım,daha vaktimi var ne???? ooo bugün grev var desene canım yemek yapmamışın hala nasıl yetişecek....

ben geldim gene..

ay çok fenayım kızlar ya
bademciklerim davul gibi oldu, iltihap var bi de belli, beyaz beyaz lekeler var
burnum da akmaya başladı

ay napcam yaa

ayy mevzu yemek ha..
bende de lokma yok yiyecek valla..
annemle karşılıklı binalarda oturuyoruz, hamileliğimi öğrendiğimden beri evde yemek pişirmedim ben valla. anneme gidiyoruz hep. ya da o sefertasıyla bize gönderiyor :)

ama iki gündür annem de hasta, başımızın çaresine bakıyoruz mecbur.

valla canım kadın hem eşini kullanıyo hemde çevresindekileri,bir gör anlatamam ya hamile değil sanki yatak döşek hasta,biran geliyo gayet iyi keyfi ama işine gelmediği bişi oldumu ben gidip yatayım diyor,ya bayramda kaynanamın yanında uzandı valla koltuğa midesi bulanmışmış,ben şok oldum bide yazık zor geçiyo hamileliği diye ziyaretine gitmiştik ,valla bilmiyorum ben yapamam doğrusu ,ama bir gör varya ondan kıymetliside yok böleleri acayip yaranırlar anlamam.....

ayyy canım kıyamam çok geçmiş olsun tatlım ya,rabbim şifa versin tez zamanda....canım ıhlamur iç ballı ve limonlu,bak boğaz enfeksiyonlarında zencefilde çok etkili hem hamişlerde kullanabiliyo mide bulantısını önlüyor hemde....zaten ilaç alamazsın enazından bunları yap derim ben,ballı macunda yapabilirisn balın içine biraz toz zencefil hemencecik yumuşatır boğazlarını üzerine ılık süt ....birde terlemeye bak anca öle atarsın hastalığı .....

selam kızlar
ne rüya ama ben yokmuşum orda ama olsun ne yapalım idare edecez artık hamilesin yaaa
çaydan çok tiksindim yaa kahvede içemiyom çok severdim önceden
çok güldüm yaa allah iyiliğini versin
Slm kızlar.Daha önce de yazmıştım beşizlerim var ve redüksiyon yapılacak diye.Son dört saatimiz kaldı ve moral diye birşey yok bende.Bizim için dua eder misiniz?:a015:
allah yardımcın olsun canım
aa benimde bigün öle olcak galiba kıskanç bide hiç başımdan ayrılmaz
doğal yoldan geçirmeye çalış nane limon ıhlamur yada elma kaynat çok ii geliyo yada bal şerbeti
merhaba kızlar nasılsınız?? Ben nezle olmuşum ateşim var fenayım... Yat yat sıkıldım size bir bakayım dedim...akannehir
geçmiş olsun canım
inşallah bende 2010 nisan annesi olacağım çok heyecanlıyımbirde rahat bir hamilelik geçirsem çok mutlu olacağım
hoş geldin canım inş hep beraber güzel hamilelik geçririz

TE=TARHAN;9350207]NİSAN ANNELERİNE NAZAR DEĞDİ GALİBA BUGÜN NE KADAR ÇOK HASTAMIZ VAR. BÜTÜN HASTA ARKADAŞLARIMA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM. AMAN KENDİNİZE DİKKAT EDİNopuyorumnanaktan
ee havalar soğuk sıcak hastalık bitmez artık herkese geçmiş olsun

KIZLAR VALLA BANA CAN GELDİ SANKİ MAŞALLAH 2-3 GÜNDÜR TAŞ GİBİYİM AKŞAM OLUPTA HALSİZ KALANA KADAR HAMİLE DEĞİLMİŞİM GİBİ RAHATIM BU ARALAR. AKŞAMLARI YORGUNLUK BASIYO BİRDE MİDE YANMASI BAŞLIYO. ZATEN HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ HATTA ÖNCESİNDEN BERİ ÇEKİYOM MİDE YANMASINI. [/QUOTE]
ayy ne güzel an azından gündüz rahatsın ben hem gece hem gündüz fenayım

allah hepimizi nazardan esirgesin

tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar..
sıradan denicem hepsini artık valla. huyum kurusun ben bi de çok ağır geçiririm gripleri, ilaçla bile sürünüyordum günlerce, şimdi nasıl olacak bakalım..

ya kendi halim pek umrumda değil de, bebeğe bir zararı olur mu ateşlenirsem falan ??

selam kızlar
ne rüya ama ben yokmuşum orda ama olsun ne yapalım idare edecez artık hamilesin yaaa

hii
kıyamam
gönül de koyarmış :)

yok valla, nickleri görünce hatırlıyorum "aa bu da vardı rüya buluşmasında" diye, sabah yazarken ilk aklıma gelenleri yazdım..
vallahi seni de gördüm, sen yazınca heh dedim.. :)

canım aklıma geldi sakın adaçayı içme o hamiş olunca yasaklılar listesinde,çünkü rahim gevşekliği yapıyo ve düşüğe neden oluyor,ilerleyen dönemlerde içildiğinde Allah korusun erken doğum olasılığı var....

ben geldim gene..

ay çok fenayım kızlar ya
bademciklerim davul gibi oldu, iltihap var bi de belli, beyaz beyaz lekeler var
burnum da akmaya başladı

ay napcam yaa
canım ılık su iç.Bi de doktoruna bir danış istersen.Tabii bol bol istirahat ve c vitamini.düzelirsin inşallah.

Annesinden uzak olanlar ne yapsın. eL-Mecbur işte.

Çok haklısın canım onlar kıymetli olurlar.Öyle uyuzlar.

bak şimdi oazaman ben yoktum zaten ismim hiç geçmedi,yokmuydu nicklerin arasında RUZENİN diye......:umursamaz: ben oynamıyom küstüm....:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…