bu sefer gidiyorum kızlar akşam açık olursanız görüşürüz öptüm hepinizi
kaydirigubbakcemile5vereliniortakyosuncum canınız çeker bide söylemeyeyim sonra çok üzülürüm
sende öpüldün canıma.s.bu sefer gidiyorum kızlar akşam açık olursanız görüşürüz öptüm hepinizi
canım sık sık ılık duş al.Ateşin olursa.tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar..
sıradan denicem hepsini artık valla. huyum kurusun ben bi de çok ağır geçiririm gripleri, ilaçla bile sürünüyordum günlerce, şimdi nasıl olacak bakalım..
ya kendi halim pek umrumda değil de, bebeğe bir zararı olur mu ateşlenirsem falan ??
Allah korusun canımayy evet ya acayip kızıyorum ,yada çook sinirlenmiyim sonra çocuğum benzermiş....:umursamaz:
hii
kıyamam
gönül de koyarmış :)
yok valla, nickleri görünce hatırlıyorum "aa bu da vardı rüya buluşmasında" diye, sabah yazarken ilk aklıma gelenleri yazdım..
vallahi seni de gördüm, sen yazınca heh dedim.. :)
canım aklıma geldi sakın adaçayı içme o hamiş olunca yasaklılar listesinde,çünkü rahim gevşekliği yapıyo ve düşüğe neden oluyor,ilerleyen dönemlerde içildiğinde Allah korusun erken doğum olasılığı var....
canım ılık su iç.Bi de doktoruna bir danış istersen.Tabii bol bol istirahat ve c vitamini.düzelirsin inşallah.
bak şimdi oazaman ben yoktum zaten ismim hiç geçmedi,yokmuydu nicklerin arasında RUZENİN diye......:umursamaz: ben oynamıyom küstüm....:enbuyukkk:
püü kafama okiyim ben, sabah niye demedim ki hepiciğinizi gördüm diye, ya da jnaz'ın listesini hepten kopyalasaydım valla, böyle üç kişiyi yazınca yüzüme gözüme bulaştırdım rüyayı...
ruzenincim, bu gece sana özel teke tek buluşma rüyası görmeye niyetleniyorum, deseeem, barışır mısın acabaaa :1hug:
Kızlar görüşürüz öptüma.s.
kızlarr şimdi geldim okuldan... neler kaynatılmış böyle.. buluşma rüyası falan... hıııı? :umursamaz:
şaka şaka.. geçmişi azıcık okuyup anlıyorum hemen bu olayı... kaydirigubbakcemile3
allah korusun eğer aşısını olmamışsan menejik bide kızamıkçık geçirme riski varmış anne karnında allah korusun yinede bi dra sor istersen ateşlenmeden oluyo çünkü oğlumda öle demişti dr.um korkutmayım seni ama ateşlenmeden çaresine bak zaten hamilelikte verilen ilaçlar direk midede eriyim dışarı atıldığı için bebeğe fazla geçmiyo yani kana karışmıyo bebek kandan besleniyo ya plasenta yoluylatavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar..
sıradan denicem hepsini artık valla. huyum kurusun ben bi de çok ağır geçiririm gripleri, ilaçla bile sürünüyordum günlerce, şimdi nasıl olacak bakalım..
ya kendi halim pek umrumda değil de, bebeğe bir zararı olur mu ateşlenirsem falan ??
hii
kıyamam
gönül de koyarmış :)
yok valla, nickleri görünce hatırlıyorum "aa bu da vardı rüya buluşmasında" diye, sabah yazarken ilk aklıma gelenleri yazdım..
vallahi seni de gördüm, sen yazınca heh dedim.. :)
ben geldim gene..
ay çok fenayım kızlar ya
bademciklerim davul gibi oldu, iltihap var bi de belli, beyaz beyaz lekeler var
burnum da akmaya başladı
ay napcam yaa
allah korusun eğer aşısını olmamışsan menejik bide kızamıkçık geçirme riski varmış anne karnında allah korusun yinede bi dra sor istersen ateşlenmeden oluyo çünkü oğlumda öle demişti dr.um korkutmayım seni ama ateşlenmeden çaresine bak zaten hamilelikte verilen ilaçlar direk midede eriyim dışarı atıldığı için bebeğe fazla geçmiyo yani kana karışmıyo bebek kandan besleniyo ya plasenta yoluyla
Aman canım çok dikkat et kendine! Ben arife günü yakalandım hastalığa ve dah dün ayağa kalkıp okula gidebildim. İlaç yok ıhlamur, adaçayı yok. Bol bol meyve yedim ve taze meyve suyu içtim. Çok zorlanıyo insan. Ama ben de boğaz enfeksyonu yoktu sadece üşütme. İstersen doktora görün daha kötü olmadan:sinifsinif:Geçmiş olsu canım
hoşçakal canım, görüşürüz :)
ay kızlar ben gecikmeden doktora mı gitsem yarın
ateşim yükselir de bebeğe bir şey olur diye korkuyorum..
dahiliyeden randevu almam lazım di mi..
pff...
çevremdeki herkesin de hastalanacağı tuttu yaa hayret bir şey, direkt bana bulaştırdılar benneyaptımki
ozgecim, sana da geçmiş olsun bu arada.. şükür atlatmışsın, ben ne yapıcam bakalım
Canım boğaz iltihabı var demiştin dimi. KBB ye görün istersen. Boğaz itihabı büyük olasılıkla ateş yapar. İlk gün ateşli yattım ben de eşim sirkeli suyla düşürdü. İkinci gün de ateşim çıkmayınca doktora gitmedik ama sen ihmal etme bence
hehe hoşgeldin canım
ben geçen gece rüyamda hepimizin buluştuğunu gördüm de :)
sabah da hatırladığım kadarıyla rüyamı yazmıştım..
onun muhabbeti bu..
bu gece de kısmetse buluşmanın devamını görmeyi planlıyorum, seni de beklerim rüyama..kaydirigubbakcemile2
ay kızlar ben gecikmeden doktora mı gitsem yarın
ateşim yükselir de bebeğe bir şey olur diye korkuyorum..
dahiliyeden randevu almam lazım di mi..
pff...
çevremdeki herkesin de hastalanacağı tuttu yaa hayret bir şey, direkt bana bulaştırdılar benneyaptımki
ozgecim, sana da geçmiş olsun bu arada.. şükür atlatmışsın, ben ne yapıcam bakalım
hayırrr resmi çekmeye çalışan da yakalananda bendim ,beceriksizim ama........
tamam canımm... bu geceki buluşma devamı isimli rüyanda sendeyim kaydirigubbakcemile3
çook geçmiş olsun tatlım... sen bence zaman geçirmeden dr. bi görün.. ben kızımda hamilelikte ateşli grip geçirdim.. ve öyle bir ateş ki bütün gecedüşmedi.. syıklamışım resmen.. annem bile eşime demiş bebeğe kesin bi etkisi olucak ama allah korusun yine de diye... ama allaha şükür kızımda bir sorun yok... :Saruboceq: ve öğlenden beri benim de herşeyim dökülüyo sanki... akannehir burnumda akıyo hafiften :sinifsinif: inşallah bende iyice tutulmadan atlatırım... :Saruboceq:
yaa bide ne dicem kızlarr adaçayını biliyorum da ıhlamur da mı içilmemesi gerekenlerde.. ?
:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?