nese kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum.....
meraba kızlar ben geldim nasılsınız oo ben uyurken baya bir kaynatmışsınız yine
çok sağol canım.
gözüm korktu valla, yarın gidicem kesin, hiç iyi hissetmiyorum kendimi.. paçavra gibiyim..
demek sen de geçirdin ha böyle grip.. çok şükür kızın iyi.. hamilelikte yüksek ateş için tehlikeliymiş bayaa, şimdi internette bakınırken öğrendim ben de.. bu gece de ateşlenecek olursam falan direkt girerim soğuk duşun altına. normalde öldürseler çıkmam yorgan altından ama şimdi bebeğim her şeyden kıymetli...
şimdiki halsizliğin için de geçmiş olsun diyeyim..
cidden nazar mı değdi hepimize, nolduk böyle
üç dört kişiyiz böyle hastalanma eşiğinde olan...Allah'ım korusun da hafifcecik atlatalım inşallah
canım bende 13 haftalık oldum 4 kilo almışım ama işin kötüsü haftalardır doğru dürüst bişey yemiyordum yaaa nasıl aldım anlamadım daha dikkatli olacaz artık bide spora başlayacam ben mecbur doktorda başla dediiiMerhaba kızlar..
Geçen hafta doktor usg ile baktı ve şu an itibari ile 9 hafta + 2 günlük olduğunu söyledi bebişin..
Bu zaman dilimi içerisinde 65 kilo ile hamile kaldım şu sıralar 69 felanım sanırım , 4 kiloya yakın aldım bana çok kızdı çok kilo alıyomuşum diye
Sizce çokmu?
inşallah canım yaa umarım son aylarda almayızben 12+6 yım 1 kilo falan aldım daha senin biraz çok olmuş canım ama son aylarda almazsn belki sen de hep tersi olurmuş ya
iyi akşamlar meysa
oooo günaydın zeyra hoşgeldin
hoşbulduk canım:asigim:a.s.
zeyracım SAT ın 8 temmuz mu?
evet canım muhtemel doğum ise 14 nisan ama benim doktor tüp bebk olduğu için 1-2 hafta erkenden sezeryan yapacak sanırım canım :1hug:
aayyy ne güsel benimde aynı biliomusun? Bakalım öne hangimizin bebişi gelicek?:ecrin_bebek: Gerçi ben normal doğum istiyorum ama bakalım.
Kızlar peki varmı aranızda canım şunu istiyor diyerek eşini birşeyler almaya yollayan. Bende hiç olmadı pek aşermede yok henüz. Ama en azından bir ara yapmam gerek diye düşünüyorum :dance:
Kızlar peki varmı aranızda canım şunu istiyor diyerek eşini birşeyler almaya yollayan. Bende hiç olmadı pek aşermede yok henüz. Ama en azından bir ara yapmam gerek diye düşünüyorum :dance:
aaa canım hadi bakalım bak kzın olursa alırım haa bana hep erkekmiş gibi geliyo içime canım öyle doğuyo sağlıklı olsun gerçi farketmez bu arada canım bende çok normal doğum istiyorum zor olsada öyle diyolar ama en sağlıklısı normal doğum bencede biz biraz mecburi olucaz sanırım ama ne yapalım sağlıcakla gelsinde miniklerimiz:CüvCüv::1hug:
Valla ben bişey hissetmiyorum ama benimkine de hep kız diyolar:hulya: Nazlı olursa karışmam ama:roflol:
Tabi canım onlar sağlıkla gelsinlerde dünyaya önemli olan o Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
düşünüyorum canım bu aralar bişeyler ama bakalım bir karlar yağsın o zaman çok mu gaddarca olur yaa ayyy ben öyle hiç aşeremedim bak şimdi yaa sadece şehriyeli limonlu çorba çekti canım birde akide şekeri o kadar ama banada çevremden hep yolla diyolar bakalım kıyabilirsem kocişimezemuszemus:1hug:
Benim aşkım çok akıllı nette okumuş 6 aya kadar sürüyor aşerme diye. Hatta 6 aydan sonra desende almam yemem ben bu numaraları diyor. Benim acil eylem planı yapmam lazım. Babalık heyecanı bu ya bence onlarıda bu duygudan mahrum etmeyelim. :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?