2010 Nisan Anneleri

kızlarr kasığımda batma var deyip uzandım .. uzanış o uzanış yani sızmışım yine... ayy şişçem uyurken yaaa.... şimdi uyandım daha ama kızımı yatırayım..saatimiz gelmiş... iyi geceler herkese...
yarın dr. dönüşü görüşürüz..

selam kizlar ben ugramayali nekadarda ilerlemisiniz
vallahi masallah bukadar sohbet baska bi yerde daha varmi diye düsünür oldum
ama gecmisi pek okuma firsatim olmuyo malesef
ama güzel haber olanlar varsa sevinclerini paylastigimi belirtmek isterim
neyse hpinizi öpüyorum

kızlar 3 ay mide bulantısı çekmedim bana bu haftadan beri bişey oldu midem çok bulnıyo ve yatamıyorum yatak batıyo sanki bana belim çok ağrıyo 3 aydan sonra solda yatacakmışsın solumda yatıyorum bu sefer o bölgem karnımın çok acıyo:ecrin_bebek:

günaydınlar güzel annişler sabahı şerifleriniz hayır olsun inşallah güzel bir gün geçirmek dileğimlea.s
Merhaba, erkenciyiz bugünyerimseniben Ben hala nezleyi atlatamadım burnum kıpkırmızı oldu silmekten:gitme: Sen nasılsın canım iyisin inşallah...
Günaydın kızlar :)))

Günaydın... Keyifler nasıl arkadaşlar burda yazışmayınca sıkıcı oluyor..kaydirigubbakcemile5

Hadi ya senin miden bulanmadımı daha önce ne güzel.. Doğrudur ilkten bulanmayıp sonra bulananlar oluyor.. Sol tarafına yatman değildi ben sağ tarafa yatılırsa daha rahat edilir diye biliyorum... Ama aynı şekilde istesemde yatamam ben tüm gece.. Sabaha kadar 502 şekle giriyorum... Bel ağrısı bendede var ama ayakta çok kalınca oluyo yatarken değil...

Günaydın kızlar.
Ben bişi soracaktım sizlere.Göğüs uçlarınızın rengi değişti mi?Bende hiç değişiklik yok.Sadece büyüdü.Ama renk aynı.Hiç değişmedi

Teşekkür ederim canım dikkat ediyorum.. Ben henüz yaptıramadım ikili testi:1no2:Ekimin 10 ondan sonra gel dedi o zamanada zaten 14 haftam doluyor.. Bana ikili testle ilgili bişide de demedi doktorum.. Bilmiyorumki erkenmi gitsem yoksa dediği tarihtemi gitsem karar veremedim. İnşallah iyi haberlerle dönersin canım.. Dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:

canım nazar değdi sana.bu zamana kadar miden bulanmıyodu,geçmiş olsun canım.benimde ara ara karnım acıyo.bazen tuvaletimi yaparken o acıyı hissediyorum.sanırım üşütmeyle alakası var.dikkat et kendine.bugün mü gidecektin doktora......canım senden ricam ıhlamur çayının bir etkisi oluyo mu bebeğe sorarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…