kızlar benim midem birden bulandı yine ben çıkıyorum görüşürüz güzel annişler öptüm hepinizi
kızlar çıkıyorum bende belim çok ağrıdı yarın görüşmek üzere
günaydın şekerler
Günaydın canım.. nasılsın?
Merhaba, erkenciyiz bugünyerimseniben Ben hala nezleyi atlatamadım burnum kıpkırmızı oldu silmekten:gitme: Sen nasılsın canım iyisin inşallah...günaydınlar güzel annişler sabahı şerifleriniz hayır olsun inşallah güzel bir gün geçirmek dileğimlea.s
Günaydın kızlar :)))
kızlar 3 ay mide bulantısı çekmedim bana bu haftadan beri bişey oldu midem çok bulnıyo ve yatamıyorum yatak batıyo sanki bana belim çok ağrıyo 3 aydan sonra solda yatacakmışsın solumda yatıyorum bu sefer o bölgem karnımın çok acıyo:ecrin_bebek:
Merhaba, erkenciyiz bugünyerimseniben Ben hala nezleyi atlatamadım burnum kıpkırmızı oldu silmekten:gitme: Sen nasılsın canım iyisin inşallah...
evet canım bugün erkenciyim sabah lavaboya gitmek için kalktım dahada uyuyamadım napim canım midem bulanıyo hafif yine bitanem canım çok dikkat et kendine havalr iyicene soğudu geçmiş olsun bende yarın ikili test için gideceğim doktoruma inşallah iyi çıkar sen yaptırdınmı canım ikiliyiopuyorumnanaktan
Evet canım bugün erkenciyim sabah lavaboya gitmek için kalktım dahada uyuyamadım napim canım midem bulanıyo hafif yine bitanem canım çok dikkat et kendine havalr iyicene soğudu geçmiş olsun bende yarın ikili test için gideceğim doktoruma inşallah iyi çıkar sen yaptırdınmı canım ikiliyiopuyorumnanaktan
Günaydın kızlar.
Ben bişi soracaktım sizlere.Göğüs uçlarınızın rengi değişti mi?Bende hiç değişiklik yok.Sadece büyüdü.Ama renk aynı.Hiç değişmedi
Günaydın kızlar.
Ben bişi soracaktım sizlere.Göğüs uçlarınızın rengi değişti mi?Bende hiç değişiklik yok.Sadece büyüdü.Ama renk aynı.Hiç değişmedi
kızlar 3 ay mide bulantısı çekmedim bana bu haftadan beri bişey oldu midem çok bulnıyo ve yatamıyorum yatak batıyo sanki bana belim çok ağrıyo 3 aydan sonra solda yatacakmışsın solumda yatıyorum bu sefer o bölgem karnımın çok acıyo:ecrin_bebek:
Günaydın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?