2010 Nisan Anneleri

günaydın arkadaşlarropuyorumnanaktan
dün yazılan cevaplarınızı okudum iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bugün çok daha iyiyim toparlandım biraz..

canım ya evde yapıp getirmeyi denesen benimde burad mutfak yok imkanlar kısıtlı,enazından bir yumurta haşlıyorum her sabah olmasada,domatesimi yiyiyorum zaten başka ne olacakki birde beyaz peynir bunları bi şekilde yanına getiremezmisin...enazından tosttan daha sağlıklı olur....

evet haklısın canım . bunu yarın sabah deneyeceğim. benim üç ay oldu ama hala uyku modundayım. akşam sekiz sabah sekiz :ecrin_bebek: . ne zaman düzeleceğim ben acaba ?

İnanılmaz nar istiyor benim canım.Sürekli nar istiyorum.

aaa nar hiç aklımın ucundan geçmedi,valla benim içim yandı turşudan gecen gece canım ev turşusu çekti eşimle kayınvalidemi komşuya yollatıp istettim valla onlar gelene kadarda camda bekledim çok tuaf bişeydi hayatda ekmek arası turşu yediğimi bilmem ama oluyor demekki,birde çiğköfte ve kumpir eşim artık yeter ben bıktım yemekte sen bıkmadın diyor yazık adamcağızda her akşam benimle yemek zorunda kalıyor yakında isyan bayraklarını çekecek garibim....

evet haklısın canım . bunu yarın sabah deneyeceğim. benim üç ay oldu ama hala uyku modundayım. akşam sekiz sabah sekiz :ecrin_bebek: . ne zaman düzeleceğim ben acaba ?

ayy o uyku sorununu hiç sorma,eve girdiğim andan itibaren tv 'nin karşına uzanıp uyukluyorum,eşim bi yanda ben bi yanda,adamcağıza ne bi çay yapıyorum nede iki çift laf ediyorum,bi bakmışım benim gözler gitmiş bile ,oda kıyamıyo yatağa kadarda gözler kapalı gidiyorum,dün akşam Allahtan görümcemler geldide değişiklik oldu biraz demekki sessizlik bizi böle yapan bebiş gelsinde evimiz şenlensin biran önce....

benimde acayip iştahım var sürekli yiyorum 10+6 haftalığım ve şimdiden 2,5 kilo almışım bile:)

ben sana buradan gönderirim canım istersen.
Arkadaşlar buradan istediğiniz meyve falan olursa gönderebilirim.:1hug:

çok teşekkür ederim canım :1hug: . eşimin ailesi orda sağolsun onlar yolluyorlar. narda geldi hatta çok lezzetli ve hormonsuz oluyor .

10 ekimde ikili testimiz var o zamana kadar bebişi görmeden nasıl sabredicem bilmiyorum..ikili testte bebiş ayrıntılı bişekilde gözüküyomu acaba?

bende dün akşam çiğ köfte yedim ama çok acı. acaba bebeişlerimize zararlı olur mu ? birde uyku hali geçsede kocişlerimize zaman ayırsak . benimki öğretmen bu sene birinci sınıfları okutuyor akşama kadar bebeklerle uğraşıyorum diyor evdede bir bebek var diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 . artık eski haline dönsen keşke diyor.

benimde acayip iştahım var sürekli yiyorum 10+6 haftalığım ve şimdiden 2,5 kilo almışım bile:)

aynen canım bnede 10+5 im ve 3 kilomu çoktan garanti ettim bile,zaten zayıf ve fit bir yapım yoktu evlendiketen sonra baya bir kilo almıştım,birde süpriz bir bebek telaşıda başlayınca tabi hepten şişko bi hamile oldum....ama son bir ay almamışım düzenli beslenmek çok önemli benimde iştahım var ama az ve sık yiyiyorum.....

bizdede ben öğretmen eşim memur ama bizde nazlanan taraf genelde eşim oluyo sanki o hamile:) o gerçekten çok yoruluyo ben abartıyorum.

ayyyy evet ya bebekler gelmeden biz bebeklik yapıyoruz ama elden gelen bişi değilki,ben de çok isterim halsiz olmayayım,işte gelince azcık evimin işini yapayım,kim istemezki,eşim bu sabah azcık tavırlıydı valla sen bebişime sarılıp uyuyorsun ben hep yalnız kalıyorum dedi ve demezmi o doğunca ben daha da çok yalnız kalıcam diye kıyamam yaaa......

doktorum bana çiğköfteyi yasaklamıştı.Tahlillerde bişiler çıkmıştı.Ondan dolayı.Kayınvaldem o yüzden bana cevizli yapıyor.

bende düzenli beslenmeye dikkat ediyorum..allahtan öncesinde çok kilolu değildim 56 ile başladım bugün 58.5 çıktım tartıda

bizdede ben öğretmen eşim memur ama bizde nazlanan taraf genelde eşim oluyo sanki o hamile:) o gerçekten çok yoruluyo ben abartıyorum.

benimki hiç nazlanmazdı canım ama bu yıl birler onu çok yoruyor.benimde nazım var tabi adam ne yapacağını şaşırdı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…