Kızlar peki varmı aranızda canım şunu istiyor diyerek eşini birşeyler almaya yollayan. Bende hiç olmadı pek aşermede yok henüz. Ama en azından bir ara yapmam gerek diye düşünüyorum
İnanılmaz nar istiyor benim canım.Sürekli nar istiyorum.
inşallah bulantıların geçmişdir canım. benim şuan pek bulantı sorunum yok ama malum çalışıyorum bu sabah içimi bir hüzün kapladı acaba bebeğimi iyi besleyemiyormuyum diye mafoldumben . uykudan kalkıpta kahvaltı edemiyorum evimde. iş yerimdede anca tost felan yiyorum. yumurta vs yok yani mafoldumben . buda üzmeye başladı beni.
buara uçuk içinde çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda iyileşir :Saruboceq:
canım ya evde yapıp getirmeyi denesen benimde burad mutfak yok imkanlar kısıtlı,enazından bir yumurta haşlıyorum her sabah olmasada,domatesimi yiyiyorum zaten başka ne olacakki birde beyaz peynir bunları bi şekilde yanına getiremezmisin...enazından tosttan daha sağlıklı olur....
var var ben hihoyyyt . mandalina çekiyor canım sürekli. hatta eşim mersinden getirtti özel. istanbuldakiler çok acı ve tatsız :kedi:
İnanılmaz nar istiyor benim canım.Sürekli nar istiyorum.
evet haklısın canım . bunu yarın sabah deneyeceğim. benim üç ay oldu ama hala uyku modundayım. akşam sekiz sabah sekiz :ecrin_bebek: . ne zaman düzeleceğim ben acaba ?
ben sana buradan gönderirim canım istersen.
Arkadaşlar buradan istediğiniz meyve falan olursa gönderebilirim.:1hug:
aaa nar hiç aklımın ucundan geçmedi,valla benim içim yandı turşudan gecen gece canım ev turşusu çekti eşimle kayınvalidemi komşuya yollatıp istettim valla onlar gelene kadarda camda bekledim çok tuaf bişeydi hayatda ekmek arası turşu yediğimi bilmem ama oluyor demekki,birde çiğköfte ve kumpir eşim artık yeter ben bıktım yemekte sen bıkmadın diyor yazık adamcağızda her akşam benimle yemek zorunda kalıyor yakında isyan bayraklarını çekecek garibim....
benimde acayip iştahım var sürekli yiyorum 10+6 haftalığım ve şimdiden 2,5 kilo almışım bile:)
bende dün akşam çiğ köfte yedim ama çok acı. acaba bebeişlerimize zararlı olur mu ? birde uyku hali geçsede kocişlerimize zaman ayırsak . benimki öğretmen bu sene birinci sınıfları okutuyor akşama kadar bebeklerle uğraşıyorum diyor evdede bir bebek var diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 . artık eski haline dönsen keşke diyor.
bende dün akşam çiğ köfte yedim ama çok acı. acaba bebeişlerimize zararlı olur mu ? birde uyku hali geçsede kocişlerimize zaman ayırsak . benimki öğretmen bu sene birinci sınıfları okutuyor akşama kadar bebeklerle uğraşıyorum diyor evdede bir bebek var diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 . artık eski haline dönsen keşke diyor.
bende düzenli beslenmeye dikkat ediyorum..allahtan öncesinde çok kilolu değildim 56 ile başladım bugün 58.5 çıktım tartıdaaynen canım bnede 10+5 im ve 3 kilomu çoktan garanti ettim bile,zaten zayıf ve fit bir yapım yoktu evlendiketen sonra baya bir kilo almıştım,birde süpriz bir bebek telaşıda başlayınca tabi hepten şişko bi hamile oldum....ama son bir ay almamışım düzenli beslenmek çok önemli benimde iştahım var ama az ve sık yiyiyorum.....
bizdede ben öğretmen eşim memur ama bizde nazlanan taraf genelde eşim oluyo sanki o hamile:) o gerçekten çok yoruluyo ben abartıyorum.
doktorum bana çiğköfteyi yasaklamıştı.Tahlillerde bişiler çıkmıştı.Ondan dolayı.Kayınvaldem o yüzden bana cevizli yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?