2010 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar.
Ben bişi soracaktım sizlere.Göğüs uçlarınızın rengi değişti mi?Bende hiç değişiklik yok.Sadece büyüdü.Ama renk aynı.Hiç değişmedi
canım benimde değişmedi sadece büyüdü o sanırım 5. aydan sonra falan koyulaşıyomuş olsun canım süt gelsinde koyulaşmasın ne olacak kikaydirigubbakcemile5

canım benim doktor ekimin 3ünü geçirme dedi en son ben bugün tam 13. haftadayım sende 13.haftayı bitiriyosun senin bu hafta kesin gitmen lazım benim doktorun dediğine göre 14. hafta başlamışta bitmiş oluyo ekimin 10. da canım sen bir ara doktorunu istersen bitanem:1hug:

günaydın kızlar.. ben de geldim..
felaket durumdayım.. boğazlarım hepten yara oldu. yutkunmak eziyet resmen...burnum da akıp duruyor..hastanemi aradım, bugün randevusu olan kulak burun boğazcı da yokmuş, ileriye gün veriyorlar ancak, ay doktora da gidemiyorum yani, kaldım böyle...

Merhaba, erkenciyiz bugünyerimseniben Ben hala nezleyi atlatamadım burnum kıpkırmızı oldu silmekten:gitme:

mademoiselle, sana da geçmiş olsun canım... ne yapıyorsun hastalığın için?
ilaç falan almadın değil mi ? ay akıl ver bana nolur ben ne yapayım da ilerlemeden durdurayım bu hastalığı

bebek için en iyisi annenin sol tarafına yatması imiş. kan akışı, bebeğe oksijen gidişi falan en iyi o pozisyonda oluyormuş.. artık üçüncü aylarımız doluyor, kimimizin çoktan doldu bile; bizim de sola yatmamız lazım artık ama ben alışmışım hep yüzükoyun uyumaya, çok zorlanıyorum yan yatmaya alışırken..

Günaydın kızlar.
Ben bişi soracaktım sizlere.Göğüs uçlarınızın rengi değişti mi?Bende hiç değişiklik yok.Sadece büyüdü.Ama renk aynı.Hiç değişmedi

günaydın canım... benim göğüs ucumdaki koyuluk yayılıyor sanki, yani renk koyulaşması gibi değil de, ne biliyim, o halka genişliyor sanki.. bi de süt bezi miymiş neymiş nokta nokta kabarcıklar var..

zeyracım, bu arada ikili teste gidecekmişsin, iyi haberlerini alıcaz inşallah :)

ben de 13 ekimde gidicem, özledim bebişimi, gün sayıyorum...

günaydın kızlar. ben ikili testimi pazartesi yaptırmıştım . ense kalınlığımız normal çıkmıştı . kan sonuçlarımız çıkmadı daha cuma sabahını bekliyoruz inşallah oda iyi çıkar :Saruboceq: . yalnız doktorum bana ikili testi yaptırmak istiyormusun diye sormuştu. isteğe bağlı sanırım her doktor yaptırmıyor.

zeyracım, bu arada ikili teste gidecekmişsin, iyi haberlerini alıcaz inşallah :)

ben de 13 ekimde gidicem, özledim bebişimi, gün sayıyorum...

amin canım yarın 4te randevum canım inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim buraya güzel haberler yazalım canım rabbim bebişlerimizi korusun bitanem bende çok özletim inşallah doktorumuz cinsiyeti hakkındada ufak bir şeyler söyler kaydirigubbakcemile2

günaydın güzel hamişler....

Kesinlikle sol taraf. netten araştırın kan akışının bebeğe gitmesi ve böbreklerin rahat çalışabilmesi ve vucuttaki ödemi atabilmesi için sol taraf öneriliyor. 4 aya kadar serbest buı arada ben geçen sordum druma bi dahakinde artık konuşucaz yatma poxisyonu şimdilik dilediğin gibi yat dedi.

Günaydın kızlar.

değişiyo yavaş yavaş. çok afedersiniz benim memeler kocaman ama meme uçlarım nerdeyse yok denilecek kadar küçük ama büyümeye ve rengi koyulaşmaya başladı( ufak ufak olacak sanırım.

canım bende öyle duydum ikiliyi yapıp 3lüyü yaptırmayanlarda var hayırlısı olsunda canım önemli değil:Saruboceq:

Hadi yaa aslında yapıp yaptırmak konusunda kararsızım daha olmazsa ararım saol canım...

Gözün aydın canım inşallah kan değerlerinde normal çıkar beni doktor teklif bile etmedi valla bende anlamadım bişiy:1no2: arayıp sorarım artık bakalım ne diyecek...

gözün aydın ilkenurcum... darısı bizim başımıza. biz de iyi haberler alırız inşallah.
dediğin gibi kimi doktor hastaya soruyor ama benimki direkt verdi randevuyu, şu tarihte gel, ilk testimiz olacak diye... zaten ben de yapılabilecek ne tetkik varsa hepsinin ıncık cıncık yapılmasından yanayım...Allah'ım hep iyi haberler almayı nasip etsin de....

ya ben de çok merak ediyorum cinsiyetini :)
kimi doktor çıtlatıyormuş "kıza/erkeğe benziyor" diye, kimisi de "şimdi erken, bir ay sonra" falan diyormuş.. bakalım senin doktor ne diyecek :)

sağol canım, sana da geçmiş olsun...
benim boğazlarım felaket, daha önce hiç böyle olmamıştım desem yeridir..
sanki biri boğazımı jiletlemiş gibi, her yutkunuşumda cayır cayır yanıyorum.

kayınvalidem sirkeyle gargara iyi gelir dedi, onu yapıyorum.
internetten de tuzlu sulu gargarayı duydum, onu da denedim dün.
onun dışında taze sıkılmış portakal suyu + çorba kürü ile yatıp duruyorum..
iyileşelim bir an önce yaa

bebişleri etkilemiyoruzdur inşallah

Gözün aydın canım inşallah kan değerlerinde normal çıkar beni doktor teklif bile etmedi valla bende anlamadım bişiy:1no2: arayıp sorarım artık bakalım ne diyecek...

inşallah canım . yalnız ikili test önemliymiş diğerlerine göre güvenirliği daha fazla. ben üçlüyü yaptırmayı düşünmüyorum doktor bunun sonucu iyi çıkarsa üçlüye gerek yok dedi .

inşallah canım . yalnız ikili test önemliymiş diğerlerine göre güvenirliği daha fazla. ben üçlüyü yaptırmayı düşünmüyorum doktor bunun sonucu iyi çıkarsa üçlüye gerek yok dedi .
Teşekkürler canım ilgilenicem...
günaydınlar olsun güzel annişler,ohh be oku oku anca bitti......

Günaydın canım.. Hoşgeldin...

Ya ikili test ne için yapılıyor.Zekası için falan mı?Bana da söyledi gerek yok yapmaya dedi.Kendi doktorum değil diye bişi demedim.Yaptırmalı mıyım ki acaba?

hamdolsun iyiyim canım,bu ara bulantılar durgunlaştı......sadece tek sorun dudağımdaki uçuk acayip canımı yakıyo baskada bişi yok,yeni bir gün ve çalışıyorummm:CüvCüv:

inşallah bulantıların geçmişdir canım . benim şuan pek bulantı sorunum yok ama malum çalışıyorum bu sabah içimi bir hüzün kapladı acaba bebeğimi iyi besleyemiyormuyum diye mafoldumben . uykudan kalkıpta kahvaltı edemiyorum evimde. iş yerimdede anca tost felan yiyorum. yumurta vs yok yani mafoldumben . buda üzmeye başladı beni.
buara uçuk içinde çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda iyileşir :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…