canım benimde değişmedi sadece büyüdü o sanırım 5. aydan sonra falan koyulaşıyomuş olsun canım süt gelsinde koyulaşmasın ne olacak kikaydirigubbakcemile5Günaydın kızlar.
Ben bişi soracaktım sizlere.Göğüs uçlarınızın rengi değişti mi?Bende hiç değişiklik yok.Sadece büyüdü.Ama renk aynı.Hiç değişmedi
Teşekkür ederim canım dikkat ediyorum.. Ben henüz yaptıramadım ikili testi:1no2:Ekimin 10 ondan sonra gel dedi o zamanada zaten 14 haftam doluyor.. Bana ikili testle ilgili bişide de demedi doktorum.. Bilmiyorumki erkenmi gitsem yoksa dediği tarihtemi gitsem karar veremedim. İnşallah iyi haberlerle dönersin canım.. Dualarım seninle:Saruboceq::Saruboceq:
Merhaba, erkenciyiz bugünyerimseniben Ben hala nezleyi atlatamadım burnum kıpkırmızı oldu silmekten:gitme:
Hadi ya senin miden bulanmadımı daha önce ne güzel.. Doğrudur ilkten bulanmayıp sonra bulananlar oluyor.. Sol tarafına yatman değildi ben sağ tarafa yatılırsa daha rahat edilir diye biliyorum... Ama aynı şekilde istesemde yatamam ben tüm gece.. Sabaha kadar 502 şekle giriyorum... Bel ağrısı bendede var ama ayakta çok kalınca oluyo yatarken değil...
Günaydın kızlar.
Ben bişi soracaktım sizlere.Göğüs uçlarınızın rengi değişti mi?Bende hiç değişiklik yok.Sadece büyüdü.Ama renk aynı.Hiç değişmedi
zeyracım, bu arada ikili teste gidecekmişsin, iyi haberlerini alıcaz inşallah :)
ben de 13 ekimde gidicem, özledim bebişimi, gün sayıyorum...
Hadi ya senin miden bulanmadımı daha önce ne güzel.. Doğrudur ilkten bulanmayıp sonra bulananlar oluyor.. Sol tarafına yatman değildi ben sağ tarafa yatılırsa daha rahat edilir diye biliyorum... Ama aynı şekilde istesemde yatamam ben tüm gece.. Sabaha kadar 502 şekle giriyorum... Bel ağrısı bendede var ama ayakta çok kalınca oluyo yatarken değil...
Günaydın kızlar.
günaydın kızlar. ben ikili testimi pazartesi yaptırmıştım . ense kalınlığımız normal çıkmıştı. kan sonuçlarımız çıkmadı daha cuma sabahını bekliyoruz inşallah oda iyi çıkar :Saruboceq: . yalnız doktorum bana ikili testi yaptırmak istiyormusun diye sormuştu. isteğe bağlı sanırım her doktor yaptırmıyor.
Hadi yaa aslında yapıp yaptırmak konusunda kararsızım daha olmazsa ararım saol canım...canım benim doktor ekimin 3ünü geçirme dedi en son ben bugün tam 13. haftadayım sende 13.haftayı bitiriyosun senin bu hafta kesin gitmen lazım benim doktorun dediğine göre 14. hafta başlamışta bitmiş oluyo ekimin 10. da canım sen bir ara doktorunu istersen bitanem:1hug:
günaydın kızlar.. ben de geldim..
felaket durumdayım.. boğazlarım hepten yara oldu. yutkunmak eziyet resmen...burnum da akıp duruyor..hastanemi aradım, bugün randevusu olan kulak burun boğazcı da yokmuş, ileriye gün veriyorlar ancak, ay doktora da gidemiyorum yani, kaldım böyle...
mademoiselle, sana da geçmiş olsun canım... ne yapıyorsun hastalığın için?
ilaç falan almadın değil mi ? ay akıl ver bana nolur ben ne yapayım da ilerlemeden durdurayım bu hastalığı
Günaydın canım hoşgeldin... SAnada çok çok geçmiş olsun...İnanaki sadece bol bol yatıp dinleniyorum.. Sıcak çorba içiyorum o kadar.. ne bitki çayı nede bi ilaç almıyorum... Allahtan benim boğazlarımda bişi yok şimdilik.. Bu şekilde atlatmaya çalışıyorum :gitme:
günaydın kızlar. ben ikili testimi pazartesi yaptırmıştım . ense kalınlığımız normal çıkmıştı. kan sonuçlarımız çıkmadı daha cuma sabahını bekliyoruz inşallah oda iyi çıkar :Saruboceq: . yalnız doktorum bana ikili testi yaptırmak istiyormusun diye sormuştu. isteğe bağlı sanırım her doktor yaptırmıyor.
amin canım yarın 4te randevum canım inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim buraya güzel haberler yazalım canım rabbim bebişlerimizi korusun bitanem bende çok özletim inşallah doktorumuz cinsiyeti hakkındada ufak bir şeyler söyler kaydirigubbakcemile2
İnanaki sadece bol bol yatıp dinleniyorum.. Sıcak çorba içiyorum o kadar.. ne bitki çayı nede bi ilaç almıyorum... Allahtan benim boğazlarımda bişi yok şimdilik.. Bu şekilde atlatmaya çalışıyorum :gitme:
Gözün aydın canım inşallah kan değerlerinde normal çıkar beni doktor teklif bile etmedi valla bende anlamadım bişiy:1no2: arayıp sorarım artık bakalım ne diyecek...
günaydınlar olsun güzel annişler,ohh be oku oku anca bitti......
Teşekkürler canım ilgilenicem...inşallah canım . yalnız ikili test önemliymiş diğerlerine göre güvenirliği daha fazla. ben üçlüyü yaptırmayı düşünmüyorum doktor bunun sonucu iyi çıkarsa üçlüye gerek yok dedi .
günaydın canım . hoşgeldin a.s. . nasılsın ?
hamdolsun iyiyim canım,bu ara bulantılar durgunlaştı......sadece tek sorun dudağımdaki uçuk acayip canımı yakıyo baskada bişi yok,yeni bir gün ve çalışıyorummm:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?