doktorum bana çiğköfteyi yasaklamıştı.Tahlillerde bişiler çıkmıştı.Ondan dolayı.Kayınvaldem o yüzden bana cevizli yapıyor.
benimki hiç nazlanmazdı canım ama bu yıl birler onu çok yoruyor.benimde nazım var tabi adam ne yapacağını şaşırdı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende okuldaki arkadaşımdan biliyorum 1. sınıfı okutmak çok yorucu gerçekten eşin biraz şanssızmış hem 1. sınıf hem senin hamileliğin:))aman napalım naz yapmadanda olmazkiii
evet canım yasakmış bana münkün olduğunda salam sosis sucuk yeme dedi,yersende çok pişir dedi,bende cevizli olandan alıyorum etli olanlar bana çok kötü kokuyormuş gibi geliyor,zaten yakındır tiksinmem bundanda neyi çok severek yesem tiksiniyorum,inşlh hamişlik bitince tiksindiklerimi tekrar yiyebilirm....nerdeeeee bizde öle kaynana valla şanslısın,daha canın bişi istiyosa yapim bile demedi hemde aynı binada oturduğumuz halde,biliyoki birde çalışıyorum yemek yapma lüksüm yok :sinifsinif:
ruzenin yuhh yani nasıl vicdansız bi kayınvaliden varmış boşver sıkma canını en azından eyvallahın olmaz seninde ona
yaniii kaç kere hamile kalıyoruz canımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 . gerçi zümresinin eşide hamile beraber dertleşiyorlarmış. o adamın durumu daha köti eşi sadece wc ye giderken ayağa kalıyormuş düşük tehlikesi varmış. adam evde her işi yapıyormuş. bizimkiler hallerine şükretsinler .
evet canım yasakmış bana münkün olduğunda salam sosis sucuk yeme dedi,yersende çok pişir dedi,bende cevizli olandan alıyorum etli olanlar bana çok kötü kokuyormuş gibi geliyor,zaten yakındır tiksinmem bundanda neyi çok severek yesem tiksiniyorum,inşlh hamişlik bitince tiksindiklerimi tekrar yiyebilirm....nerdeeeee bizde öle kaynana valla şanslısın,daha canın bişi istiyosa yapim bile demedi hemde aynı binada oturduğumuz halde,biliyoki birde çalışıyorum yemek yapma lüksüm yok :sinifsinif:
kaynananda tipik kaynanalardan sanırım canım. hep çevreden duyuyorum . inşallah benimkide böyle olmaz gerçi beş aylık eviliyim daha ve kaynanamı 6-7 kez gördüm. mersinde oturuyor. şimdilik çok iyi oradan canımın çektiklerini yolluyor. inşallah hep böyle olur
ewt canım sorma vicdan konusunda baya bi kısıtlı davranıyo bana karşı nedense,eee zaten bir sürü torunu var çok sevdiği bir gelinide var benim hamile olmam pek bi ilgilerini çekmedi,her akşam yanına çıkarız(mecburuz) eşimle,şimdiye kadar nasıl gidiyo bebek nası demedi,üç yıl önce böle değildi valla nişanlıken beni pamuk gelinim diye severdi,ama nedense köprüyü geçene kadarmış,ben çok tedirgin oluyorum bebek olunca aynı binada olucaz ve sürekli başımda çobanlık yapacak sevipte kolladığından değil sadece bana manevi baskı okadar...üffff:çok üzgünüm:
Valla ben çalışıyorum.Anne yapıyorum ama yiyeyemiyorum yaptığımı diyorum.O yüzden hep onlar yapıyor.Birgün annem bİrgün kayınvaldem .Daha evde yemek yapmadım vallahi.Eskiden oğlunun istedigi şeyleri yapardı ben yiyemezdim.Bol acılı ve salçalı.Ama şimdi hemen istedigimi söylüyorum.Yapıyor.Bebişim sağolsun
valla bunun tipi ve cinsi ne bilmiyorum ama bu modeller sanırım bölebizde uzak olsak eminim tatlı olurduk yakınız bence ondan,birde ben sadece kaynana değil elti ve görümce derdide çekiyorum,onların çocukları öfff hepimiz aynı binadayız kiracı olarakta kayananam yiğenini getirdi yanına tam cümbüş görmelisin,bazen çalıştığıma şükrediyorum....
canım ya üzme kendini.eşinde belli etsin annesine seni kırdığını.aynı binada veya aynı evde zor olur gerçekten..gerçi karakterle alakalı uzaktan yetenlerde var:)
kıslar ben kaçtım biraz uzanıcam sonra yine gelirim sizinle sohbet etmek güzel oluyo
kızlar benimde işlerim var görüşürüz yine opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?