2010 Nisan Anneleri

slm arkadaslar ne dersiniz göbüslermizin resimlerini koyalimmi bo topike?

slm canım valla neden olmasın ben yakalanmsaydım çekerken koycaktım ama olmadı fırsatını kolluyorum çeksem koycamda,ama sen başı ek istersen ilk ol...arkandan gelirz...kaydirigubbakcemile

hehe bende bilmiyorum ki ,eğer çekseydm birine soacaktım yada topikte anlatmıştı bi arkadasımız baya sayfa önceydi ona bakcaktım....

kızlar merhabalar....
göbişlerin resimleri geliyor ha :))) kk sorular topiğinde nasıl koyacağınızı bulabilirsiniz sanırım

böyle insafsız kaynanaları her gün 3 posta döveceksin valla.zaten psikopatım bu aralar delikafadulden ben de altlı üstlü oturuyom kaynanamla. ister istemez yapıyo yani.hiç evde pişirmiyom.hep yukarıda yiyoruz. bazen geliyolar kadına.o kadar da idare edicez artık mirmirmirmir

maşallah maşallah göbişine canım . çok tatlı ya . Ne güzel büyümüş hihoyyyt . benimki bu kadar yok . merak ettim kaç kilo ile hamile kalmıştın ?

Son düzenleme:
maşallah maşallah göbişine canım . çok tatlı ya . be güzel büyümüş hihoyyyt . benimki bu kadar yok . merak ettim kaç kilo ile hamile kalmıştın ?

61 ile hamile kaldım.Hala 61 kg yım.İlk başta 2 kg verdim.Gene aldım.Yani gene 61

Bayağı var mı kızlar yaaa:CüvCüv:

61 ile hamile kaldım.Hala 61 kg yım.İlk başta 2 kg verdim.Gene aldım.Yani gene 61

Bayağı var mı kızlar yaaa:CüvCüv:

tabi olmaz mı . hamile oldugun belli şekerim opuyorumnanaktan . benimki akşamları belli. bende hiç göbek yoktu akşamları top gibi oluyor. gündüzleri iş yerim bilmediği için hiç belli değil bol şeyler giyiyorum.

Ben işyerime söyledim.ılk ayda.ışten ayrılmak istedim çıkartmadı patronum.Doğuma kadar en azından buradasın.Çıkartmıyorum.ıstedigin kadar rapor al.Ama çıkmak yok dedi.Bende buradayım.Cuma günü doktora gideceğim.Bakalım inşallah cinsiyetini öğrenebiliriz.Testler falan.Bazen unutuyorum gece üstüne yatıyorum.Uyandırıyor beni.Anne uyan beni ezdin diyor.:kedi:

Maşallahı var göbüşünün.Bende yatınca bebiş rahatsız oluyor heralde uyandırıyor.Canları saolsun sağlıklı olsunlarda yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…