slm arkadaslar ne dersiniz göbüslermizin resimlerini koyalimmi bo topike?
evet bende yarın ekleyetim hatta bugün de ekleyebilirim
evet canım yasakmış bana münkün olduğunda salam sosis sucuk yeme dedi,yersende çok pişir dedi,bende cevizli olandan alıyorum etli olanlar bana çok kötü kokuyormuş gibi geliyor,zaten yakındır tiksinmem bundanda neyi çok severek yesem tiksiniyorum,inşlh hamişlik bitince tiksindiklerimi tekrar yiyebilirm....nerdeeeee bizde öle kaynana valla şanslısın,daha canın bişi istiyosa yapim bile demedi hemde aynı binada oturduğumuz halde,biliyoki birde çalışıyorum yemek yapma lüksüm yok :sinifsinif:
maşallah maşallah göbişine canım. çok tatlı ya . be güzel büyümüş hihoyyyt . benimki bu kadar yok . merak ettim kaç kilo ile hamile kalmıştın ?
61 ile hamile kaldım.Hala 61 kg yım.İlk başta 2 kg verdim.Gene aldım.Yani gene 61
Bayağı var mı kızlar yaaa:CüvCüv:
Ben işyerime söyledim.İlk ayda.İşten ayrılmak istedim çıkartmadı patronum.Doğuma kadar en azından buradasın.Çıkartmıyorum.İstedigin kadar rapor al.Ama çıkmak yok dedi.Bende buradayım.Cuma günü doktora gideceğim.Bakalım inşallah cinsiyetini öğrenebiliriz.Testler falan.Bazen unutuyorum gece üstüne yatıyorum.Uyandırıyor beni.Anne uyan beni ezdin diyor.:kedi:
Maşallahı var göbüşünün.Bende yatınca bebiş rahatsız oluyor heralde uyandırıyor.Canları saolsun sağlıklı olsunlarda yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?