2010 Nisan Anneleri

ayyyyyy canım benim göbişte böyle belki senden biraz daha fazla.ben 58.5 kilo ile hamile kaldım.şu anda 61 kiloyum.normaldir sanırım

canım ben düğündü balayıydı derken işten ayrılmıştım. hamile oldugumu öğrenmeden 3 gün önce işe başladım. eski eleman olsaydım söylerdim ama ne bilim korktum söylemedim. şimdide hiç söyleyemiyorum. artık karnım şişince anlarlar hihoyyythihoyyyt

canım ohh ne güzel götürüyosun çiğ köfteleri aman sakın etli olanlardan yeme bitanem zararlı hamişlikte çiğ etleropuyorumnanaktan
Imageshack - dsc00841x
canım maşallah göbişine aynen benim göbüşte bu boyutta ya sanki kendi resmimi gördüm:CüvCüv:
İşte kızlar ilk göbüş benden.Sizden de bekliyoruzzemuszemus

Merhaba güzel hamişler ve bebişleria.s.
meraba canım hoşgeldin canım benima.s.
a.s:roflol:

slm canım valla neden olmasın ben yakalanmsaydım çekerken koycaktım ama olmadı fırsatını kolluyorum çeksem koycamda,ama sen başı ek istersen ilk ol...arkandan gelirz...kaydirigubbakcemile

Bende saf saf eşime çek dedim:)))) kıskancağı tuttu:).. Bir ara kendim çeker koyarım:)) daha çok yok gerçi ama olsun:CüvCüv:

huuuuuuuu kızlar ne oldu huuuuuu.ben oturuyorum net başına siz yazmıyosunuz,ben yatmaya gidiyorum sayfalar dolup taşıyo.hastalara acil şifalar diliyorum.ikili taestleri yaptıranlara bir sorum var.doktor bebeği ayrıntılı ultrasona mı koyuyor*

budebe ben de iyiyim bulantı kusma idare ediyorum inş. cuma günü dra gidiyorum hayırlısıyla bakalım bu arada giresunda yaşıyorsun sanırım bende giresunluyum çok seviyorum orayı

hayır normal ultrason. bidahaki ay ayrıntılı ultrasonla bakılacak bebişlerimize.

merhaba kızlar
dün gece çok geç geldik eve sabahta sersem gibiydim eşim gittikten sonra uyuyayım dedim ama olmadı daha da başım ağrıdı
bide kötü bişey oldu kızlaryaa dolgu olan dişlerim vardı 3 tane yanyana dün birinin arka kısmı kırıldı çürümüş meğerse doktora gitmem lazım ama benim dişçimde istanbulda bugün burada bi göstereceğim
olmazsa yarın annemlerle dönerim orda yaptırırım komple
ama iş çıktı bana
sizler nasılsınız
ayşecim maşallah göbişine canım benimde çok belirgin

budebe ben de iyiyim bulantı kusma idare ediyorum inş. cuma günü dra gidiyorum hayırlısıyla bakalım bu arada giresunda yaşıyorsun sanırım bende giresunluyum çok seviyorum orayı

aaa ne güzel canım benim.aynı memlekettenmişiz.giresunun bulancak ilçesinde oturuyorum.inşallah güzel haberlerini alırsın bebeğinin canım.bende de bulantı devam ediyor.bakalım 12.haftadan sonra geçecek mi?

Imageshack - dsc00841x

İşte kızlar ilk göbüş benden.Sizden de bekliyoruzzemuszemus

ayyy çok şirin yaaa göbüşte baya belliymiş
bende koycam bir ara kociş yokken halletcem,benimkide hemen hemen bu kadar var....ben bugün göğüsten robalı hamiş tuniği giydim bide hepten anlaşılıyo ......nazar değmesin inşl,sanki bana bebiş erkek gibi geldi sadece hissettim yani....

hoşgeldin canım. geçmiş olsun.:gitme: aman ihmal etme ağrı felan yapmasın sonra.

hoşgeldin nazcım,hamilelikte dişlerde problem çok sık yaşanıyormuş,inşlh kolay çözümenen bir sorundur....ben dişçiden hala çok korkarım yirmilik dişimi ameliyatla aldırdım enson ama ayaklarım hep geri geri gitti,acısını çekerim korkudan gidemem:umursamaz:

aaa ne güzel canım benim.aynı memlekettenmişiz.giresunun bulancak ilçesinde oturuyorum.inşallah güzel haberlerini alırsın bebeğinin canım.bende de bulantı devam ediyor.bakalım 12.haftadan sonra geçecek mi?

amanınn bulancak mı anacuğumun memleketi,benimde ikinci huzur diyarım......bu sene bebişimide alıp kesin gitcem valla,finduğa.....ama annem köyünden sen merkezdemisin canım...

ay bende çok korkarım. Allah'a şükür diş ağrım hiç olmadı şimdiye kadar . kalsiyumu bol almamız lazım bu dönemde dişlerimizin sağlıklı olması için.

Bende saf saf eşime çek dedim:)))) kıskancağı tuttu:).. Bir ara kendim çeker koyarım:)) daha çok yok gerçi ama olsun:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

YOK CANIM.TEST KANDAN.USG İLEDE ENSE KALINLIĞINA BAKIYORLAR.BENDE CUMARTESİ GİDECEĞİM İNŞALLAH.

Geçmiş olsun canım.Diş sorunları gebelikte daha çok öne çıkıyor.Onun için dişlere dikkat deniliyor.Bide hamilelere geçici çözüm sunuyorlar genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…