2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin canım. geçmiş olsun.:gitme: aman ihmal etme ağrı felan yapmasın sonra.
hoşbuldum ilkecim
çok sağol bugün burdaki doktorada görünmeyi düşünüyorum ama yarın istanbula gideceğim artık
tek korkum ağrı olması zaten

hoşbuldum canım
zaten benim dişler problemliydi hamilelikte tuz biber oldu
çok şükür dişçi korkum yok canım bende 20 lik diş 3 tane çıkmıştı ve ameliyatsız aldırmıştım ama bide bana sor tabi dişçi masasından kalkamamıştım sonrasında

Ay canım ya aynı derten muzdaribiz bende aynı binada oturuyorum ne diyeyim allah kurtarsın inşallah...
Imageshack - dsc00841x

İşte kızlar ilk göbüş benden.Sizden de bekliyoruzzemuszemus
aman maşallah benim yokki bu kadar biraz çıksın koyarım bende
Merhaba güzel hamişler ve bebişleria.s.
merhaba yosuncuğum....

Canım ya geçmiş olsun dişler çok problem çıkartıyor hamilelikte....

ay bende çok korkarım. Allah'a şükür diş ağrım hiç olmadı şimdiye kadar . kalsiyumu bol almamız lazım bu dönemde dişlerimizin sağlıklı olması için.

anneciğim her hamileliğinde bir dişini kaybetmiş,hep dişlere vururmuş,düşünsenize hemişlikte diş tedaviside çok zor çektirsen uyuşturmak için morfin alınmıyo heralde tam bilmiyorm ama yada enazından ağrı kesici ayy çok zorrr Allah naza da bol şifa versin....

jnazcığım geçmiş olsun canım benim kıyamam sana güzel annişim benimde dün yine migrenim tuttu baş ağrısı mide bulantısı sorma canım benimopuyorumnanaktan

yosuncum çok sağol canım ama benim ayrıntılı bir tedavi olacak sanırım
made cim sende sağol canım
kızlar bende ne çekersem görümcelerim çekiyorum zaten
ama bayramda yaptıkları rezilliklerden sonra görüşmeme kararı aldım ve kesinlikle de uygulamayı düşünüyorum
hatta eşime de söyledim askere gitsin gelsin taşınacağız buradan diye

Güya dinlenecektim.. çamaşır yıkadım bende çok ateşim var kızlar yaa Nasıl atlatcaz bu nezleyi:sinifsinif:

çokkk geçmiş olsun canım ya...dinlenmemişsinde ama,bışver çamaşırı yat bence bol bol terle ki hastalığı atasın.....aynı binada oturmak kavus canım yaaa tahammül edilir gibi değil valla,en kısa zamanda rabbim bizlere bir ev nasip etsin....

canım kalsiyumu bol alırsak sorun olmazmış sanırım. benim yirmilik dişimde çıkmadı daha. şimdi çıkıyormuş bide kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Güya dinlenecektim.. çamaşır yıkadım bende çok ateşim var kızlar yaa Nasıl atlatcaz bu nezleyi:sinifsinif:
canım benimya dikkat et kendine
çok geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç
jnazcığım geçmiş olsun canım benim kıyamam sana güzel annişim benimde dün yine migrenim tuttu baş ağrısı mide bulantısı sorma canım benimopuyorumnanaktan
çok sağol bitanemm
sanada geçmiş olsun migren ağrısı ne zordur annemden biliyorum
inşallah bulantılarında geçer bir an önce yazık sana yaaopuyorumnanaktan

Allah'tan benim üç aydır hiç migrenim tutmadı canım ya,rabbime hamdolsun,yoksa bende migren hastayım ve derdini çok çektim,Allah sanada şifa versin canım...

ya kızlar benim belim çok ağrıyo yaa varmı bel ağrısı çeken yatakta yatamıyorum solumda yatıyorum batıyo artık ağrıyla kalkıyorummafoldumben

Doğru sende haklısın.Zaten hamile kadının hakları var.4
ncü aydan sonra çıkartmıyorlar sanırım.Araştırmak lazım

Geçmiş olsun canım yaa.Diş işi çok fenadelikafadulden

Allah'tan benim üç aydır hiç migrenim tutmadı canım ya,rabbime hamdolsun,yoksa bende migren hastayım ve derdini çok çektim,Allah sanada şifa versin canım...

saolun canlarım benim rabbim kimseye vermesin bu migren ağrısını hayattan tamamen kopuyosun mide bulantılarımda bundan sanırım internette okumuştum 3. aydan sonra geçebiliyomuş bazen tam hesaplıyorum yumurtlama günümde ve adetime yakın tarihlerde ağrıyo yine hamile olmama rağmen:1no2:

Bende hamiş tuniği istiyorum ama nerede bulacam ki mersinde

amanınn bulancak mı anacuğumun memleketi,benimde ikinci huzur diyarım......bu sene bebişimide alıp kesin gitcem valla,finduğa.....ama annem köyünden sen merkezdemisin canım...

ben merkezdenim canım.hıh işte yazın bebeğide al gel yanıma.annenin köyünü yaz bakem biliyomuyum?

ya kızlar benim belim çok ağrıyo yaa varmı bel ağrısı çeken yatakta yatamıyorum solumda yatıyorum batıyo artık ağrıyla kalkıyorummafoldumben

o bel ağrısı bende de var valla,hele işyerinde oturamıyorum,eşim gitmiş bugün bana yeni sandalye almış,acayip işe yaradı saolsun,yatarken de çok zorlanıyrum bıçak saplanıyo sanki.....

Tşkler canım.. İnşallah bizde çıkacağız burdan ama bakalım ne zaman kısmet işte... Bol bol dua ediyorum inşallah en yakın zamanda.. (hamişlerin duası kabul olur sende et)
canım benimya dikkat et kendine
çok geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç

Tşkler bitanem.. Hamileyken ıhlamuru pek tavsiye etmiyorlar diye biliyorum ama yanılıyormuyum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…