- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
hoşbuldum ilkecimhoşgeldin canım. geçmiş olsun.:gitme: aman ihmal etme ağrı felan yapmasın sonra.
hoşgeldin nazcım,hamilelikte dişlerde problem çok sık yaşanıyormuş,inşlh kolay çözümenen bir sorundur....ben dişçiden hala çok korkarım yirmilik dişimi ameliyatla aldırdım enson ama ayaklarım hep geri geri gitti,acısını çekerim korkudan gidemem:umursamaz:
Ay canım ya aynı derten muzdaribiz bende aynı binada oturuyorum ne diyeyim allah kurtarsın inşallah...valla bunun tipi ve cinsi ne bilmiyorum ama bu modeller sanırım bölebizde uzak olsak eminim tatlı olurduk yakınız bence ondan,birde ben sadece kaynana değil elti ve görümce derdide çekiyorum,onların çocukları öfff hepimiz aynı binadayız kiracı olarakta kayananam yiğenini getirdi yanına tam cümbüş görmelisin,bazen çalıştığıma şükrediyorum....
merhaba yosuncuğum....Merhaba güzel hamişler ve bebişleria.s.
merhaba kızlar
dün gece çok geç geldik eve sabahta sersem gibiydim eşim gittikten sonra uyuyayım dedim ama olmadı daha da başım ağrıdı
bide kötü bişey oldu kızlaryaa dolgu olan dişlerim vardı 3 tane yanyana dün birinin arka kısmı kırıldı çürümüş meğerse doktora gitmem lazım ama benim dişçimde istanbulda bugün burada bi göstereceğim
olmazsa yarın annemlerle dönerim orda yaptırırım komple
ama iş çıktı bana
sizler nasılsınız
ay bende çok korkarım. Allah'a şükür diş ağrım hiç olmadı şimdiye kadar. kalsiyumu bol almamız lazım bu dönemde dişlerimizin sağlıklı olması için.
Güya dinlenecektim.. çamaşır yıkadım bende çok ateşim var kızlar yaa Nasıl atlatcaz bu nezleyi:sinifsinif:
anneciğim her hamileliğinde bir dişini kaybetmiş,hep dişlere vururmuş,düşünsenize hemişlikte diş tedaviside çok zor çektirsen uyuşturmak için morfin alınmıyo heralde tam bilmiyorm ama yada enazından ağrı kesici ayy çok zorrr Allah naza da bol şifa versin....
merhaba kızlar umarım herkes iyidir ayşe_denizy maaş. göbüşüne ve bebişine:)
canım benimya dikkat et kendineGüya dinlenecektim.. çamaşır yıkadım bende çok ateşim var kızlar yaa Nasıl atlatcaz bu nezleyi:sinifsinif:
çok sağol bitanemmjnazcığım geçmiş olsun canım benim kıyamam sana güzel annişim benimde dün yine migrenim tuttu baş ağrısı mide bulantısı sorma canım benimopuyorumnanaktan
ayyyyyy canım benim göbişte böyle belki senden biraz daha fazla.ben 58.5 kilo ile hamile kaldım.şu anda 61 kiloyum.normaldir sanırım
jnazcığım geçmiş olsun canım benim kıyamam sana güzel annişim benimde dün yine migrenim tuttu baş ağrısı mide bulantısı sorma canım benimopuyorumnanaktan
canım ben düğündü balayıydı derken işten ayrılmıştım. hamile oldugumu öğrenmeden 3 gün önce işe başladım. eski eleman olsaydım söylerdim ama ne bilim korktum söylemedim. şimdide hiç söyleyemiyorum. artık karnım şişince anlarlar hihoyyythihoyyyt
merhaba kızlar
dün gece çok geç geldik eve sabahta sersem gibiydim eşim gittikten sonra uyuyayım dedim ama olmadı daha da başım ağrıdı
bide kötü bişey oldu kızlaryaa dolgu olan dişlerim vardı 3 tane yanyana dün birinin arka kısmı kırıldı çürümüş meğerse doktora gitmem lazım ama benim dişçimde istanbulda bugün burada bi göstereceğim
olmazsa yarın annemlerle dönerim orda yaptırırım komple
ama iş çıktı bana
sizler nasılsınız
ayşecim maşallah göbişine canım benimde çok belirgin
canım benimya dikkat et kendine
çok geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç
çok sağol bitanemm
sanada geçmiş olsun migren ağrısı ne zordur annemden biliyorum
inşallah bulantılarında geçer bir an önce yazık sana yaaopuyorumnanaktan
Allah'tan benim üç aydır hiç migrenim tutmadı canım ya,rabbime hamdolsun,yoksa bende migren hastayım ve derdini çok çektim,Allah sanada şifa versin canım...
ayyy çok şirin yaaa göbüşte baya belliymiş
bende koycam bir ara kociş yokken halletcem,benimkide hemen hemen bu kadar var....ben bugün göğüsten robalı hamiş tuniği giydim bide hepten anlaşılıyo ......nazar değmesin inşl,sanki bana bebiş erkek gibi geldi sadece hissettim yani....
amanınn bulancak mı anacuğumun memleketi,benimde ikinci huzur diyarım......bu sene bebişimide alıp kesin gitcem valla,finduğa.....ama annem köyünden sen merkezdemisin canım...
ya kızlar benim belim çok ağrıyo yaa varmı bel ağrısı çeken yatakta yatamıyorum solumda yatıyorum batıyo artık ağrıyla kalkıyorummafoldumben
Tşkler canım.. İnşallah bizde çıkacağız burdan ama bakalım ne zaman kısmet işte... Bol bol dua ediyorum inşallah en yakın zamanda.. (hamişlerin duası kabul olur sende et)çokkk geçmiş olsun canım ya...dinlenmemişsinde ama,bışver çamaşırı yat bence bol bol terle ki hastalığı atasın.....aynı binada oturmak kavus canım yaaa tahammül edilir gibi değil valla,en kısa zamanda rabbim bizlere bir ev nasip etsin....
canım benimya dikkat et kendine
çok geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?