ben merkezdenim canım.hıh işte yazın bebeğide al gel yanıma.annenin köyünü yaz bakem biliyomuyum?
Bende hamiş tuniği istiyorum ama nerede bulacam ki mersinde
ya kızlar benim belim çok ağrıyo yaa varmı bel ağrısı çeken yatakta yatamıyorum solumda yatıyorum batıyo artık ağrıyla kalkıyorummafoldumben
yosuncum çok sağol canım ama benim ayrıntılı bir tedavi olacak sanırım
made cim sende sağol canım
kızlar bende ne çekersem görümcelerim çekiyorum zaten
ama bayramda yaptıkları rezilliklerden sonra görüşmeme kararı aldım ve kesinlikle de uygulamayı düşünüyorum
hatta eşime de söyledim askere gitsin gelsin taşınacağız buradan diye
annem bulancak çayır köyünden,hatda lakapları var karamahmutoğulları diye biliniyorlar....köye gidince hep sorarlar şu şekilde'' kız gızım sen kimlerdensin acep'' diye...
benimde belim ağrıyor hayatım ve sağ tarafımda uyuşuyor resmen bi 10 dk oturayım hemen başlıyor ağırmayaya kızlar benim belim çok ağrıyo yaa varmı bel ağrısı çeken yatakta yatamıyorum solumda yatıyorum batıyo artık ağrıyla kalkıyorummafoldumben
sağol ayşecim malesefffGeçmiş olsun canım yaa.Diş işi çok fenadelikafadulden
canımcım bana doktorum tavsiye etmiştiTşkler canım.. İnşallah bizde çıkacağız burdan ama bakalım ne zaman kısmet işte... Bol bol dua ediyorum inşallah en yakın zamanda.. (hamişlerin duası kabul olur sende et)
Tşkler bitanem.. Hamileyken ıhlamuru pek tavsiye etmiyorlar diye biliyorum ama yanılıyormuyum :uhm:
: ))aynen öyle derler.ben çayır köyünün ismini duydum sadece,yazın gelirsen görüşelim
ooo yazın gelirsem valla neden olmasın ki....ben fıldır fıldır geziyom valla,sende bana karalahana çorbası yaparsın bayılırım.....mısırlı ve barbunyalı.....ımmmmmcokacimcoook
selam herkese nasilsiniz?...bel agrisi bendede var...ama bu aralar basimda cok agriyor....
Güya dinlenecektim.. çamaşır yıkadım bende çok ateşim var kızlar yaa Nasıl atlatcaz bu nezleyi:sinifsinif:
jnazcığım geçmiş olsun canım benim kıyamam sana güzel annişim benimde dün yine migrenim tuttu baş ağrısı mide bulantısı sorma canım benimopuyorumnanaktan
ya kızlar benim belim çok ağrıyo yaa varmı bel ağrısı çeken yatakta yatamıyorum solumda yatıyorum batıyo artık ağrıyla kalkıyorummafoldumben
al canım all içinde kalmasın ne kadarda yakışır hamiş hamiş:CüvCüv::CüvCüv:bende yarın doktora gidince bakıcam yine hamiş kıyafeti ben nedense kot takımları çok severdim hamiş kalmadan önce o tür bişey alamak istiyorum kışında güzel bir bayarama elbise alırım rabbim izin verirse ama kot takımı muhakkak alamak istiyorum içimde uhte kalır yoksama pantalonlo olanlardan kaydirigubbakcemile2
selam herkese nasilsiniz?...bel agrisi bendede var...ama bu aralar basimda cok agriyor....
canım hoş gelmişsen bitanem nasılsın canım benima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?