2010 Nisan Anneleri

En güzel karar canım.Seninle aynı fikirdeyim.Biz aynı binada degiliz ama tellede çıldırtıyor.
bizde aynı binada değiliz canım hatta aynı sokakta da değiliz ama yine karışacak pek çok şey buluyorlar evime aldığım eşyadan misafirime kadar
ama artık geçti tabi bundan sonra yüzlerine bile bakmam

ooo yazın gelirsem valla neden olmasın ki....ben fıldır fıldır geziyom valla,sende bana karalahana çorbası yaparsın bayılırım.....mısırlı ve barbunyalı.....ımmmmmcokacimcoook

tamam canım sen gel yaparım ben sana.yalnız karalahana gaz yapıyo biliyon dimi,bebeklerde gaz olmasın : )sen gel zeyra da gelir gezeriz.hatta şu istanbulda buluşma fikrini giresuna mı taşısak burası yeşil ile mavinin buluştuğu nokta.hem bebişlerin ciğerlerine bol bol oksijen gider

ayy kızlarr ev sahibim yemek yapmış galiba nasıl koku sardı evimi anlatamam öylede güzel kokuyorki ne olduğunuda bilmiyorum canım çekti valla

ay canım yaaa kıyamam sana samimiyet varmı arada istesen azıcık bişiy... Canın çekmesi fena oluyo bi kere banada oldu o kadar canım çektiki burda bi arkadaş kahvaltıda yediği şeylerden bahsediyordu alamadım da içim gitti doğrusu:sinifsinif:

ayy kızlarr ev sahibim yemek yapmış galiba nasıl koku sardı evimi anlatamam öylede güzel kokuyorki ne olduğunuda bilmiyorum canım çekti valla
kız git ne pişiriyosa vur kapısından iste canım yaa ne bekliyosun yoksama fare keser bütün eşyalarını ev sahibininkaydirigubbakcemile3

bende aynı bildiğin gibiyim canım ne yapim evdeyim bu sene çalışmama kararı aldım bitanem bebişimle şükürler olsun paso yemek yiyip dolaşıyoz evde :bbo:cokacimcoook

iyi canim calisma daha iyi.....dinlenmen lazim...ev isi yapmak bile bana zor geliyor...camasir lari esime yikatiyorum...napim...burda evde camasir makinesi taktirmak yasak...bende 4. katta oturiyorum...camasir makinesi bodrumda.asansörüm olsa hadi neyse ama o da yok...keske ütüyüde yapsa...ama o kadar yapmaz gibi geliyor...bugün yine 2 makinelik ütüm var...

canım benimyaa sıkma canını bu testlerin güvenilirliği yüzde yüz değil zaten hatta iki doktora görede değişiyormuş ölçümler
benim doktorumda yaptırmadı mesela
hiç canını sıkma hem sorunlu deseler bile o kadar örnek varki sonradan doktorların yanıldıkları
kiz jnaz....benim bebegim de iki hafta önce gittigimde 8. cm di....

oyy maşallah kuzuna şekerim listeye ekleyelim hemen 11 haftalık 8 cm miydi?

selam herkese nasilsiniz?...bel agrisi bendede var...ama bu aralar basimda cok agriyor....
a.s.hoşgeldin canım.

selam. grip aşısı olabiliyo muyuz?
Hayır canım td dışında aşı yaptırmıyoruz.

Hamile olduğunu bilipte getirmiyorsa olmaz çok ayıp.

canım neler neler diyorlar sonra turp gibi çocuk doğuruyorlar.Bişey olmaz moralini yüksek tut.

[COLOR="Magenta"[COLOR="RoyalBlue"]]jnazcığım[/COLOR][/COLOR]
canım maşşallah en güzel açılışı yapmışsın canım inşallah devamıda böyle güzel gelir bütün hepimizin bitanem yarın inşallah bende güzel haberlerle gelirim artık şimdiden yazıcam bir kenara zaten doktora sorcaklarımı unutuyom yoksama
canım ne diyeceğim tam bilemiyorum pek anlamıyorum bu rakamlardan ben ama benim bir arkadaşımın annesi 45 yaşında hamiş kladı ve doktorlar hep alınması gerek yok üçlü yok amiyosentez demiş ama kadın hiçbirini yaptırmamış maşşallah şimdi nurtopu gibi sakın kafana takma hem bu ölçümlerin çoğu doktordan doktora yani makinalarından makinalarına değişiyomuş canım sakın moralini bozma ferah tut içini inşallah bişey yoktur başka bir doktorada görünsen gidip bitanem:1hug:

Ya kızlar ben 26sında gittiğimde doktor 4,22 cm dedi bebişime kısa mı ki boyu.11+4 ken

canım meraketme gayet normal boyu benimde 10. haftamda 3.7 cm di birde kişiden kişiye farkediyomuş bebişlerin boyu yani fazla takma boyu posu yerinde bebişinin maşşallah

jnaz evet 11 haftalik gittigimde 8 cm di....ama benim korkum var...yani ilki de böyle cabucacik büyüdü erken geldi dünyaya...onun icin endiselenme ayse denizy....

yosun....hosbulduk caniml.....nasilsin iyimisin?

Geçmiş olsun hepinize ya.Nazar mı değdi ne(mafoldumben
tşkler yosun cum inşallah biran önce geçer...

Canım yaaa lütfen moralini bozma bi çok tanıdığım var doktor alalım dediği halde aldırmayıp sapasağlam bebeğini kucağına alan ki senin öle bi sorununda yok doktor sadece normalden yüksek demiş.. Doktorlar herşeye titizleniyorlar sen moralini yüksek tut allahın izniyle bebeğinde bişiycikler yoktur.. Üzüldüğünle kalırsın üzme kendini..opuyorumnanaktan

samimiyet varda tatlım ben çok çekinirim
yoksa sağolsun aklına gelse getirirdi oda
hatta dün bağdan üzüm le taze ceviz toplamış onlardan getirdi bana zorla aldım
ayy aman bişey olmasın eşyalarına şekerimyaa çok severim ev sahibimi
ama isteyememkiii
eline sağlık canım.ayrıca geçmiş olsun.umarım çok ağrın oluşmadan halledersin

sağol hayatım inşallah yarın geç gitmezsek gideceğim doktora olmazsa cumartesi giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…