bizde aynı binada değiliz canım hatta aynı sokakta da değiliz ama yine karışacak pek çok şey buluyorlar evime aldığım eşyadan misafirime kadarEn güzel karar canım.Seninle aynı fikirdeyim.Biz aynı binada degiliz ama tellede çıldırtıyor.
ooo yazın gelirsem valla neden olmasın ki....ben fıldır fıldır geziyom valla,sende bana karalahana çorbası yaparsın bayılırım.....mısırlı ve barbunyalı.....ımmmmmcokacimcoook
ayy kızlarr ev sahibim yemek yapmış galiba nasıl koku sardı evimi anlatamam öylede güzel kokuyorki ne olduğunuda bilmiyorum canım çekti valla
kız git ne pişiriyosa vur kapısından iste canım yaa ne bekliyosun yoksama fare keser bütün eşyalarını ev sahibininkaydirigubbakcemile3ayy kızlarr ev sahibim yemek yapmış galiba nasıl koku sardı evimi anlatamam öylede güzel kokuyorki ne olduğunuda bilmiyorum canım çekti valla
al canım all içinde kalmasın ne kadarda yakışır hamiş hamiş:CüvCüv::CüvCüv:
a.s:teytey:
selam canım.. Geçmiş olsun benim şimdilik baş ağrısı şikayetim yok bazen belim ağrıyor o kadar...
iyim canim benim.....ugrasip duruyorum...2 kilo almisim...kaydirigubbakcemile3 esim benden daha fazla aldi.... sanki o hamile...yok canim bunu cekiyor yok sunu istiyorum....ya kiziyom ben hamileyim sen degil....sagolsun hemen herseyi getiriyor....bidaki doktora gitmem teeee 17 haftalik oldugum zaman.....halbuki o kadar merak ediyorumki...
sen napiyon nasilsin? hamilelik nasil geciyor?
selam. grip aşısı olabiliyo muyuz?
canım benimyaa sıkma canını bu testlerin güvenilirliği yüzde yüz değil zaten hatta iki doktora görede değişiyormuş ölçümlerKızlar şimdi doktorum aradı. İkili test sonucumda olasılık 1/310 çıkmış. Normalden yüksek dedi. 22 Ekimde üçlü tarama ve detaylı ultrasona çağırdı. Onlarda da sorun çıkarsa amniyosentez yapılcakmış. 30 yaşındayım. Moralim çok bozuk. Ankarada hiç kimsem yok dertleşcek. Nolur bana teselli verin. Doktor 150 bile çıkanlar oluyor, moralini bozma dedi.
kiz jnaz....benim bebegim de iki hafta önce gittigimde 8. cm di....
a.s.hoşgeldin canım.selam herkese nasilsiniz?...bel agrisi bendede var...ama bu aralar basimda cok agriyor....
Hayır canım td dışında aşı yaptırmıyoruz.selam. grip aşısı olabiliyo muyuz?
Hamile olduğunu bilipte getirmiyorsa olmaz çok ayıp.ayy kızlarr ev sahibim yemek yapmış galiba nasıl koku sardı evimi anlatamam öylede güzel kokuyorki ne olduğunuda bilmiyorum canım çekti valla
Kızlar şimdi doktorum aradı. İkili test sonucumda olasılık 1/310 çıkmış. Normalden yüksek dedi. 22 Ekimde üçlü tarama ve detaylı ultrasona çağırdı. Onlarda da sorun çıkarsa amniyosentez yapılcakmış. 30 yaşındayım. Moralim çok bozuk. Ankarada hiç kimsem yok dertleşcek. Nolur bana teselli verin. Doktor 150 bile çıkanlar oluyor, moralini bozma dedi.
canım ne diyeceğim tam bilemiyorum pek anlamıyorum bu rakamlardan ben ama benim bir arkadaşımın annesi 45 yaşında hamiş kladı ve doktorlar hep alınması gerek yok üçlü yok amiyosentez demiş ama kadın hiçbirini yaptırmamış maşşallah şimdi nurtopu gibi sakın kafana takma hem bu ölçümlerin çoğu doktordan doktora yani makinalarından makinalarına değişiyomuş canım sakın moralini bozma ferah tut içini inşallah bişey yoktur başka bir doktorada görünsen gidip bitanem:1hug:Kızlar şimdi doktorum aradı. İkili test sonucumda olasılık 1/310 çıkmış. Normalden yüksek dedi. 22 Ekimde üçlü tarama ve detaylı ultrasona çağırdı. Onlarda da sorun çıkarsa amniyosentez yapılcakmış. 30 yaşındayım. Moralim çok bozuk. Ankarada hiç kimsem yok dertleşcek. Nolur bana teselli verin. Doktor 150 bile çıkanlar oluyor, moralini bozma dedi.
Ya kızlar ben 26sında gittiğimde doktor 4,22 cm dedi bebişime kısa mı ki boyu.11+4 ken
tşkler yosun cum inşallah biran önce geçer...Geçmiş olsun hepinize ya.Nazar mı değdi ne(mafoldumben
Kızlar şimdi doktorum aradı. İkili test sonucumda olasılık 1/310 çıkmış. Normalden yüksek dedi. 22 Ekimde üçlü tarama ve detaylı ultrasona çağırdı. Onlarda da sorun çıkarsa amniyosentez yapılcakmış. 30 yaşındayım. Moralim çok bozuk. Ankarada hiç kimsem yok dertleşcek. Nolur bana teselli verin. Doktor 150 bile çıkanlar oluyor, moralini bozma dedi.
samimiyet varda tatlım ben çok çekinirimay canım yaaa kıyamam sana samimiyet varmı arada istesen azıcık bişiy... Canın çekmesi fena oluyo bi kere banada oldu o kadar canım çektiki burda bi arkadaş kahvaltıda yediği şeylerden bahsediyordu alamadım da içim gitti doğrusu:sinifsinif:
ayy aman bişey olmasın eşyalarına şekerimyaa çok severim ev sahibimikız git ne pişiriyosa vur kapısından iste canım yaa ne bekliyosun yoksama fare keser bütün eşyalarını ev sahibininkaydirigubbakcemile3
bende aynı bildiğin gibiyim canım ne yapim evdeyim bu sene çalışmama kararı aldım bitanem bebişimle şükürler olsun paso yemek yiyip dolaşıyoz evde :bbo:cokacimcoook
eline sağlık canım.ayrıca geçmiş olsun.umarım çok ağrın oluşmadan halledersin
canım meraketme gayet normal boyu benimde 10. haftamda 3.7 cm di birde kişiden kişiye farkediyomuş bebişlerin boyu yani fazla takma boyu posu yerinde bebişinin maşşallah
Ya kızlar ben 26sında gittiğimde doktor 4,22 cm dedi bebişime kısa mı ki boyu.11+4 ken
Selam canım hoşgeldin....slm kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?